8

кадия

преди 9 години

изненада цацаратурата мьмри мафията все пак героиство мафията превзе отдавна всички властти и правовите органи показват само присъствие и деиност маже и строго мъмрени да последва

7

Анонимен

преди 9 години

Правилно е кпмг да бъдат натирени! Нещо повече, редно е сами да напуснат сцената. Както АА навремето се оттеглиха след бомната с Енерон. Кпмг доста години са прикривали декапитализацията! Трябва да се сложи край на фалшивите отчети, защото после плащате всички, в това число и децата ви.

6

Анонимен

преди 9 години

Косвените щети от затварянето на КТБ са 10-13 млрд. лв., причинени и от прокуратурата под диктовката на няКОЙ

5

Анонимен

преди 9 години

"КТБ унищожи 10% от БВП на БГ". Тя беше едно от главните действащи лица в преврата от 2013. Главния Прокурор беше едно от главните действащи лица в Костинбродската афера в предизборния ден. Те са свързани лица и няма как да има осъдени.

4

Анонимен

преди 9 години

Василев и Искров още не са в затвора. Василев има вила в Швейцария, а Искров се крие в кабинет на центъра на София.

3

Анонимен

преди 9 години

Гаранцията на влоговете от държавата трябва да отпадне и да остане само гаранция според парите във Фонда за гарантиране на влоговете от вноските на банките.

2

Анонимен

преди 9 години

Нима мислите ,че другите банкови одитори са по добри? Институтът на одиторите у нас е монополист пред който ЕРП-тата бледнеят! КОЙ завери отчетите на финансовите пирамиди и банките през 1996?Тези ,които ги заверява и сега!

1

Анонимен

преди 9 години

2 одитори мениджъри от EY и DT изтеглиха влоговете си от КТБ за няколко стотин хиляди и милиона лева след като КТБ беше затворена от БНБ за другите вложители. Никой от БНБ и тия одитори не е наказан или глобен,