174

сова

преди 9 години

Тодор Живков остави България с 7.5 милиарда дълг от които 4 милиарда баяха вътрешен дълг. А тези есента теглиха 8.5 милиарда евро и сега още 8 милиарда евро. Питам къде са парите и колко е дълга на България натрупан през последните 25 години.

173

Върховна наглост

преди 9 години

Депутатската заплата се вдигна със 186 лева, президентската стана 5772 Към края на декември наетите у нас намаляват с 47 400 до 2, 2 млн. души.

172

sallaadin

преди 9 години

Нас ИД не ни требе, политиците ни стигат.

171

заралия

преди 9 години

леле политиците крадци вече не крадат милиони порасна им работата от 5 милиарда нагоре бележат гоэлям прогрес верваите им поне още 4 мандата

170

Анонимен

преди 9 години

Не искате да свалите Бойко, 'щото ще се лишите да се посмеете на безценните му бисери, нали?

169

Анонимен

преди 9 години

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ, единственната статия в която всички сме на едно мнение с изключение на една заблудена овчица която слага по едно минусче

168

ето

преди 9 години

Ето за това дойде ония Кери у нас - гад *** американска ....

167

Анонимен

преди 9 години

Да-а-а ,това което не можаха да сторят на България османците за 5 века,го сториха нашите еничари ,само за някакви си 25 години ! Ама то нали технологиите се развиват...,та те така !

166

Анонимен

преди 9 години

Есента ще има избори.Бойкот на всички партии в парламента,които подкрепиха грандиозната кражба.

165

До 185

преди 9 години

Ако продължаваме да се държим като шушумиги,те ще продължават да ни яхат.И какво като ни арестуват.Хората в Украйна умират за страната си,а нас ни е страх да не ни арестуват.Колко сме смачкани и нещастни.

164

Анонимен

преди 9 години

Тоя е по-лош и от Дянков.Но конците му дърпа Боко.На него пари не му стигнаха.Заплати и пенсии няма да мръднат,но техните банкови сметки яко ще набъбнат.Няма да им стигнат швейцарските банки да поемат милиардите.Народееее...

163

яко ни окрадоха

преди 9 години

Предишните крадат, тия замитат следите, а кажете не са ли всички от един отбор ? А ти народе плащаш сметката и ходиш по избори... аххахахахахахахахахахаххааххахаха....

162

Анонимен

преди 9 години

скоро да очакваме и троиката която наложи икономиите в гърция да долети и в българия

161

Анонимен

преди 9 години

И защо се възмущавате само пред компа,а не излезете на улицата?Страх ли ви е?Или ви мързи да излезете и да им потърсите сметка?Е,те на това разчитат и затова ще си разиграват коня както си искат.

160

Може и още

преди 9 години

Ами то така е голям кеф! Аз тегля пари за лични нужди,а друг трябва да ги връща ,ами що направо да не изтегля едни 50-60 милиарда направо !?!?

159

Анонимен

преди 9 години

Това ***, заедно с онова, дето било "говорило" с Оланд и незнам кой си заробиха и децата ни! ОСТАВКА!

158

Анонимен

преди 9 години

Абе къде са хАсен ГеноФ и ранобудните наркомани?Ореха като взе 1 млрд. врякоха няколко месеца по улиците, сега за 16млрд. се изнизват като пръдня.

157

муспи

преди 9 години

Изходът е един: Въстания, избиване на сто хиляди бандита или поне доживотен - това са основно евреи и всякаква ***, българи почти няма, и отказ да се изплащат заемите тъй като не са взети от България - държавата не е съществувала, да си ги търсят от своите! И закон за вечни времена - появи ли се в България да се убива без обяснения!

156

Анонимен

преди 9 години

Мамицата им *** на всички, дето отново докараха Банкянския главоч, проклет да е до девето коляно. Мръсен продажник.

155

Продадоха ни

преди 9 години

Както са я подкарали ГЕРБерските главочи, скоро нищо свядтно няма да остане, всичкото Българе ще емигрира. . Продадоха държавата, така както арабите продадоха земята си преди 1948 год. А после поколението воюва, ама нищо не може да направи. Така Българските боляри ни продаваха на Венецианските дожи ( Добруджа), продаваха ни на Османлиите без бой ( Иван Шишман - юдейския предател).