125

Стрелков

преди 9 години

Вие представяте ли си колко са 50 танка, 40 бронетранспортьора и 40 РСЗО ??? И вярвате та я пускате тая глупост? Да не сте бна украински наркотици случайно? Че те тия от май месец им се привиждат руски танкови колони. Само дето премълчават за цели подразделения родна бронетехника която мина в редиците на опълченците и т.н. Едно е да вкараш през границата леко въоръжение и боеприпаси, друго е цял танк, а какво остава за колона. Че то вече нета щеше да е пълен с американски сателитни снимки...

124

Бригадир с каскет

преди 9 години

Колко жалко, че между България и Украйна има 600 км море.Ако дойдат 50 руски танка у нас, държавата ще се оправи за 1 седмица само!

123

Анонимен

преди 9 години

Леле те тия вече вкараха техника в Украйна, колкото 10 български армии, според официалните украински източници. Толкова ли няма кой да ги научи поне да лъжат като хората, а не да пускат само лесно опровергаеми простотии. Цялата наша армия има може би стотина танка в експлоатация, ако не се броят резервите /стига да са все още използваеми/. Според украинците само за една нощ руснаците са вкарали 50 танка. Преди няколко дена вкараха и доста повече оборудване и 1500 военни според украинците.

122

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

ИЗПРАВИ СЕ ГОРА ОТ СТОМАНА! НАСОЧЕТЕ СЕ БОЙНИ ДУЛА! ХАХАХАХААХ НАПРЕЕЕЕЕЕД ЖЕЛЕЗНИ КОНЕ, СВЯТ ШИРОК ХЕХЕХЕ

121

До 131

преди 9 години

И кои сте Вие?Великия *** съюз ли?Само глад, мизерия и кагебистка власт за вас.И москвичи и запорожци.

120

Путкин

преди 9 години

Там пътната инфраструктура е лоша и сигурно екскурзиантите са ги взели за да се придвижват!

119

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 144Къде ги преброи пък 940 войника... Системата "град" е с 4-*** души екипаж примерно не с 9... Големи експерти се навъдихте, смешници.

118

Анонимен

преди 9 години

кучетата си лаят, танковете си бръмчат, гръците крътят вратата и който каквото си знае това си бае...

117

Анонимен

преди 9 години

Стига бе Мария! Не ви ли е срам вече? Това пък вашето на нищо не прилича. Досега по вашите сметки цялата руска армия са я изтрепали в Донецк. Имайте малко съвест бе, това вече не е нито смешно, нито весело. Ставате вече даже отвратителни.

116

Анонимен

преди 9 години

Еми танковете са влезли в Украйна и ще излязат в Полша - нищо ново под слънцето

115

Както и....

преди 9 години

... предположих, нацистите от Десен Сектор и Свобода не им пука за никакви примирия. Те са се подготвили за оръжия от САЩ.

114

Анонимен

преди 9 години

Не, бе, Путин просто кротко ще си свали панталона и ще се обърне с гръб към краварите най покорно... Те, от един друг континент, зад океана защитават тук изконните си икономически интереси и всеки несъгласен да бъде разорен,обран и ошушкан чрез финансови хватки от тях е противник на демокрацията и фашист.

113

Щирлиц

преди 9 години

След войната на опашка чакат Мюлер, Калтенбренер и други герои от филма. Появява се Щирлиц, отива отпред, показва значка на Герой на Съветския Съюз и взема по-мек хляб, по-голямо парче сланина ... като прережда всички. Опашката се обръща към Мюлер: "Ето сега е момента да го арестуваш".- Оставете тая работа - махва досадно с ръка Мюлер. Пак ще намери оправдание.Вие до сега да сте видели осъден Руснак за военно престъпление?

112

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Тука има баси експертите бе! Бжежински и Кисинджър пред вас са като скромни дилетанти хахаха;))))

111

Анонимен

преди 9 години

И аз тва щях да кажа - репарации ли плащат сделаните?

110

Анонимен

преди 9 години

50 танка, 40 бронетранспортьора и 40 реактивни системи за залпов огънкъм всеки танк още по един камион с резервни части + 2 войникавсеки танк с 4 души екипажвсеки бронетранспортьор с 6 войникавсяка реактивна система с 10 войникавсичко: 940 войничета пратени да стават убийци от режима в кремъл

109

янка

преди 9 години

тези простотии вече се изтъркаха ... пълен дебелизм

108

Злати

преди 9 години

Явно Путин усеща края и подобно на Хитлер който мобилизирал и 16 годишните включва всички сили за да нанесе максимална вреда преди да падне. Жалко че после ще страда народа. Но Руснаците са си виновни и прошка не трябва да има.

107

Анонимен

преди 9 години

5000 са!!! Д'*** да ви е яко илюминатчета

106

Анонимен

преди 9 години

Мужиците са доста *** парчета