191

555

преди 9 години

Общо хуманитарно и икономическо пространство от Атлантика до Тихия океан!Баѝ баѝ САЩ!

190

Европеец

преди 9 години

Браво! Скапаняците отвъд океана мечтаеха за война, да им заработят военните заводи, да завъртят армейски пари, да правят политика, да подслушвад под военни претексти. Но "четворката ми хареса! Браво! Като говедата в США искат война да си я правят на своя територия- Америка еголям континент. В Европа ще има мир! На Европа й писна да правят войни на нейна територия за да печелят задокенските милиардери. Айде стига вече!

189

се ми е тая

преди 9 години

всичко е такава пародия, писна ми веченищо няма да се промени с това тъпо споразумение, украинската армия и бунтовниците ще си се обстрелват, хора ще си умират, и това ще продължава докато украинският президент не им даде официална независимост, което няма да стане, щото и той е кукла на конци. така че бачкайте си, карайте си колите, любете жените си, ако не са ви писнали вече щото и те са до време, и си живейте живота както можете, ако не бягайте на запад, не знам, как искате, нищо няма значен

188

Анонимен

преди 9 години

До 252 разбира се другарю.Точно така е.Сега спокоен ли си.Хапни си сникерс: ха-ха-ха.Злобата ви е огромна,но това са фактите.

187

Анонимен

преди 9 години

До254_разбирам злобата ти,но всеки разумен човек Не иска да има война.И най-лошия мир е по добър от най-добрата война!!!!Твойте серии нека да се въртят като латино сериал ,но само в твоята глава.Разума наделя-дано няма повече войни.Ти кажи ми .--Ти В Личен План какво Печелиш от това че искаш ,,втора серия,,-Това да не ти е Мач-Левски-ЦСКА-.Ужас,,другарю,,Нещо под ушанката има ли...

186

Анонимен

преди 9 години

На кой му дреме за Крим-той си беше Автономия преди.Има регионално значение за Руските военни,но те си имаха и преди бази там.Черно Море е ,,езеро,,-за да ти излезе флота ...трябва да мине през-Босфора.Иначе си киснеш в ,,Гьола,, и ,,наблюдаваш,,

185

до 251

преди 9 години

Ще бъдем свидетели на втора серия. Орълченците забиват знамето на победата в центъра на киев и разстрелват публично американските наемници

184

до 252

преди 9 години

Това е победа за г-н Путин. Американците са бесни , маккейн и сорос не могат да спят защото няма война.

183

украинец

преди 9 години

До Анонимен-------това споразумение е победа за Америка и Украина-джуджето загуби.Подписа всичко като мишок видял котка-веднага след като Щатите решиха да въоръжът Украина.

182

Анонимен

преди 9 години

До 231_ти ум имаш ли.Как порошенко е загубил ,като основното искане на Днр-независимост ,не стана,ами и автономия няма.И въпреки че ,,опълченците се биха,,накрая какво постиганаха:-) :-) :-) :-) .Смяяяях...

181

Анонимен

преди 9 години

Май няма дори и Автономия за ДНР--ужас дроогари,какво ще правим,кого сега ще величаем и оплюваме.

180

Анонимен

преди 9 години

До 243_боже колко мъка има по този свят ,боже.Защо не раздаваш мозък на всички боже:.Ами за тебе каква разлика има дали ще си в НАТО или не.Преди 10_15год.ако не се лъжа ,не бяхме в в пакта-и какво.Преди 8год не бяхме и в Европейския съюз...помниш ли.Да не бяхме Тогава Супер Развити, и богати...

179

Анонимен

преди 9 години

Европейците /обикновенните/граждани нито ги е грижа за Бившия Ссср,нито им пука че тъй да се пенят от злоба като наште ***.Живея Тук от ,10 години-но такава злоба ,и умраза може да се срещне само при БГ-***.Не знам-комплекси ли изпитват,За пояснение-не разнасям пици:и не съм мияч:-) :-) :-)Достатъчно квалифицирана работа имам.

178

Анонимен

преди 9 години

До 245 *** на кой му дреме за Крим--ти какво другарю-самоутешаваш ли се-.ха-ха-ха..Самоутешавай се тогава,щом ще ти е по леко.Да не вдигнеш кръвното...:-)

177

украинец

преди 9 години

До Анонимен------"Милошевич е национален герой за сърбите"Ами ние нямаме нищо против и *** да е национален герой за руснаците-ама да отиде там където е Милошевич !

176

trafoPOST

преди 9 години

"Президентът на Руската федерация Владимир Путин...потвърждава пълното спазване на суверенитета и териториалната цялост на Украйна."К'o рйечи, вълка гарантирал целостта на агнето. Ами, тя Русия беше гарант и по Будапещенското споразумение, ама отхапа Крим и Донетско-Луганск. Терористите подписаха в Минск преди месец и какво, незабавно продължиха. Само снощи, докато кремълското джудже тропа токчета в Минск са вкарали 50 танка, 40 ГРАДа и 14 Урагана.

175

Анонимен

преди 9 години

Поредната спечелена битка от Путин. Вашингтон са си глътнали езиците, още не могат да се освестят, като ударени с мокър *** са. Обамката не можа да продаде оръжието и сега началниците ще му дърпат упите. Путин получи Крим, сега получи и това което искаше и за Украйна - вън от НАТО. А може и повече да получи - ако решат Донецк да направят референдум за независимост, според решенито на съда в Хага за Косово, референдум за независимост и обявяването и не противоречи на международното право.

174

Анонимен

преди 9 години

Милошевич е национален герой за сърбите. А какво казва пропагандата, си е нейна работа. Путин е с уникалната 80% нтна вътрешна подкрепа. И каза в прав текст: Русия еднополюсен модел няма да приеме.

173

до UKRAINEC

преди 9 години

Ти нещо? А? На какво заплащане си - на пост или на думи? Трябва да е на пост, че нещо вдъхновението ти се върти в ограничен речник.

172

Анонимен

преди 9 години

ЕС, САЩ и Украйна не можаха да се противопоставят. Виждайки как Русия си дислоцира войските около Украйна, готова да я превърне в Чечения от 90те години, те взеха разумното решение да се отърват с малко загуби, т.е. с източните части на Украйна. Но аз си мисля, че този договор не урежда въпроса, не и докато формално Украйна е цяла. Аз не мога да си представя,че тези украйнски политици-американски продажници, че се разпореждат макар и формално с Донбас. Ще тлее конфликта и може пак да ескалира.