243

Анонимен

преди 9 години

343 Ако не си разбрал до сега да ти поясня че районите на действие на така наречената АТО се намират на територията на едва 30% от областите на Луганск и Донецк , само толкова успяха да запалят терористите това са около 15 000 км2 а двете области са около 50 000 км 2 а Източна Украйна е окло 200 000 км 2 а цяла Укрхайна е 603 000 км 2 , анадъкИ забележи никой дори Путин не говори за Новорусия ,а в документа се декларира НЕНАРУШИМОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА УКРАЙНСКАТА ГРАНИЦА Одисей 1

242

Анонимен

преди 9 години

Путин организира и ръководи войната в Украйна,затова трябва да отговаря пред международен трибунал!Също и да върне Крим на Украйна.

241

Анонимен

преди 9 години

Дядо Пенко толкова си *** че няма нужда да те разубеждавам на тема ГЕРМАНИЯ. Бъди жив и здрав и си живуркаи със простотията

240

Анонимен

преди 9 години

По думите му, "вторият документ е без подписи, това е изявление на президента на Франция, президента на Украйна, вашия покорен слуга и канцлера на ФРГ, че подкрепяме този процес". Не мога да разбера кой е слуга и на кого е слуга? Такова изказване е нелепо или е някаква грешка на журналистите.

239

SS

преди 9 години

Този на снимката е един от най-големите злодеи в съвременната история... и войната в Украйна е един от многото му грехове.

238

Венелин

преди 9 години

до украинецПутин не му пука, дали американците ще ви въоръжават или не. Времето работи за него. Ще му паднете като зряла круша, защото колкото и заеми да ви дават, не можете да се справите финансово. За Украйна Ванга е казала: "и децата си ще продадат". Дали да се разбира буквално (че ще продавате девушки) или в смисъл, че ще се заробите със заеми не знам и не ме и интересува.

237

украинец

преди 9 години

До Анонимен---------------А ние очакваме падане цената на петрола,вдигане на долара до 1 евро и падане на джуджето провалено.Красная площад-Красний Майдан-болшой Майдан !

236

Анонимен

преди 9 години

до украинецдали русия или сащ са победители за теб украинче няма значение / сащ ви изиграха а русия си взе което искаха а фашистите си останаха с пръст в уста.скоро очаквам меидан 2 в киев и смяна на власта

235

хй

преди 9 години

Примирието няма да трае, руснаците си действат както досега с лъжи, искат сухоземен коридор до Крим. Те и за Одеса мечтаеха, но видяха че няма да стане лесно. Така че лека полека да се въоръжават украинците с АТ ракети и радари, друго спасение няма.

234

руснак

преди 9 години

До украинецти си дяволски ***,братле...съжалявам те

233

Стоедин

преди 9 години

Пълно с *** по форумите, ще пропусна минусите. Иначе - полека-лека и нещата ще си идат на мястото. Руснаците - също.

232

украинец

преди 9 години

До Венелин---Джуджето подписа споразумение защото разбра че Щатите са готови да въоражат Украина.Всъшност това е победа за Щатите-другите са фигуранти.

231

пенко

преди 9 години

Та какви самолети произвежда Германия ,че немската ГАГУЛ се фръцка -като голямата работа ивожд на голямата икономика??? Нещо свързано с космоса ???Можеби произвежда енергийни продукти / освен въглища/ или консумира чужди !!! Тъпият световен народ пълзи пред "Мерцедес " и БМВ и отчасти "Порше" -защо ??? Куртоазията на ограбилите собствените си народи -в общество : "Господари , слуги и роби " !!! Е НЕМА БЪДЕЩЕ !!!!

230

zzzz

преди 9 години

Кво става с Крим и кой ще върне умрелите разискаха ли?

229

до 327

преди 9 години

В редиците на украйнските фашаги има американски отпускари

228

Венелин

преди 9 години

Украинските националисти не приемат този договор и не виждам как Пораженко ще ги спре. Путин си изми ръцете като Пилат Понтийски и сега ще им гледа сеира.

227

Анонимен

преди 9 години

Какво значат изборите за Донецка и Лагунска област ! Ще имат права да си назначават полиция ... Това прилича много , като права на Щат !Правилно -лидерита са искали да се подпишат, след като Киев си изтегли тежкото оръжие ! А кога ще се изтеглят от Киев наемните войски ( които държат властта на Порошенко ).И народа да избере нов президент !

226

PRAVDA

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ, ВМЕСТО СЪС ЗАПОРОЖЦИ И ТЕНИСРАКЕТИ.

225

Анонимен

преди 9 години

АГОН по УКРИТЕ !АЗ ви разрешавам !

224

СърПич Чук

преди 9 години

Не мой бара доматиту ...