12

Гецата

преди 9 години

За да има опасност за националната сигурност, трябва най-напред да има нация - държава ! България вече не е !!! Разграден двор, в който всеки поискал може да влезе и излезе...Справка : Френските "командоси", дето ги биха, всякакви осъдени престъпници, дето ги няма, всякаква *** от къде ли не, дето си влиза и излиза от т. нар. ни държава. Печално, но факт. Въпросът е ДОКОГА ???

11

Анонимен

преди 9 години

Да, през Втората световна война България не участваше във военни действия, но американците абсолютно без никаква нужда бомбардираха София, като изпращаха и подаръци на българските деца - прекрасни играчки бомби. Сега на загиналите американски пилоти, участвали в тези варварски бомбандировки направиха паметник в България. Тези *** нека не ни обясняват кое е страшно и кое не. Ние четем, помним и знаем повече от тези търгаши с националния ни интерес.

10

анонимен

преди 9 години

Е,преди време ние също обявихме "СИМВОЛИЧНА ВАЙНА" на Америка и Англия,а те ни бомбадираха , а Русия направо си влезе....

9

Анонимен

преди 9 години

ямболският комунистически плъх много са ти надути бузите

8

Шаран -БГ

преди 9 години

Во лето Господне 1941 сме обявили война на САЩ и Англия и те са сринали София!! Сега, понеже сме цъфнали и завързали и няма никаква опасност за България, давайте гда политици зъбете се на Русия!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Истинската опасност за националната сигурност сте вие продажници , заедно с мухльото президент !

6

Анонимен

преди 9 години

Даже популисткото мнение на Найденов вчера в сутрешния блок ми се стори като музика за ушите в сравнение с глупостите, които този министър плещи всеки ден.

5

Анонимен

преди 9 години

Този негодник какъв военен министър може да е бе ?! Той може ли да направи разлика между автомат и дилаф ?

4

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ ПОЛИТИЦИ СТЕ ТРУДОВАК.ХОРАТА ВИ ИЗБРАХА А ВИЕ СЕ НАРЕКОХТЕ ПОЛИТИЦИ.КАТО НИ ИЗПЛЮЩИ ИД.ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ КЪДЕ ГО ЧУКАМ КЪДЕ СЕ ПУКА.

3

разбирач

преди 9 години

...ВЕрвайте на земеделеца-ЧОВЕКА точно изпълнява нарежданията......Мръсен,гаден,отвратителен,гнусен,жалък и подъл ЛЪЖЕЦ и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!Да му прочетем присъдата на Марша на 14.02.!Всички истински и родолюбиви българи-ТАМ!!!!!......

2

Галин

преди 9 години

*** министъра........щом е казал това следователно трябва да знае какво са си говорили Меркел, Орландо и Путин....и какв ое слушал Потрошенко......а защо не казва на нас какво е станало..не е ли това целта на министрите, какво е това изказване "Няма опасност за националната сигурност" този след всяко негово изказване се уверявам колко е *** !

1

Анонимен

преди 9 години

Реформаторския блок активно продължава политиката на другаря костов! Ето вчера пишеш, е СДС министъра Лукарски ще предложи за приватизация 30 държавни предприятия! При условие, че знаем, че това означава унищожаването на тези предприятия, 15 години след "великите реформи" на Костов, само и само да налеят еднократно някакви си миончета в бюджета, който не могат да закърпят от некъдърност! А този Ненчев е абсолютен сорос, пионка за Запада и е най некъдърния военен министър, който България е имала