14

caли

преди 9 години

за съжаление не ги избираме ние тези наши политици . Те сами се избират .Със пари и далавери .Но някой има интерес да насажда тази заблуда в обществото.

13

Анонимен

преди 9 години

Виц:- Уважаеми пътници. Намирате се на първия напълно автоматичен самолет, управляван Windows. Времето е ясно, условията за полет са идеални. Сега ще се издигнем още - на 10 000 м. височина височина височина височина...

12

бай Петко

преди 9 години

До mp 15 Ами колата ти ако е някой таралясник, и ползваш крадено трансформаторно масло, прав си !!!

11

Анонимен

преди 9 години

Сретен е проклел колесника, той е приземил Тиквоподобния!

10

Анонимен

преди 9 години

И казаха, че самолетът е запечатан "за всеки случай" . Даааа... Това е предупреждение от някого...

9

mp

преди 9 години

До бай Петко; хидравличното масло току-тъй се сгъстява само на мойта кола!!

8

Подлизурковци

преди 9 години

"...Луканов коментира пред bTV, че проблеми от подобно естество се случват редовно..."Ами тогава защо бяха нужни снощи тези извънредни емисии новини? И тези течащи надписи по време на филмите? Всяка рутина ли отразявате с извънредни емисии? Или просто гъделичкате егото на баш-мафиота?

7

бай Петко

преди 9 години

Възможно е хидравличното масло да се е сгъстило от студа. Знае ли се, всичко става, кой знае от кога не е сменяно и с какво качество е било ? Едно време майсторите ни ни учеха да се започва от най-малката причина и тогава нагоре ! Ще го оправят !!!

6

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Призовавам журналистите да се осъзнаят малко.Няма нужда от толкова патос и драма в отразяването на технически проблем който се случва 124654 пъти дневно по света.И да беше станало нещо-друг премиер,друг екип,никой не е незаменим.Жалко щеше да е само за екипажа на самолета,та в този ред на мисли добре е че нищо сериозно не се е случило.

5

Анонимен

преди 9 години

Щом като и за самолета на примиера няма средства за поддръжка и се стига до такива критични ситуации ....закъсали сме я 1

4

mp

преди 9 години

Мисля,че злорадството в този момент е КОЩУНСТВО!!Без значение за кой политик става въпрос!Ние сами си ги избираме!!Когато половината свят се напъва да няма войни,смърт,усещаме,че и природата негодува и ни плаши-ние се кефим,че щял да падне самолета на Борисов.Ами ако беше паднал върху блок?А? И тоя Слави Трифонов е егати злобата!!То затова е наказан отгоре!НЕ може да прости на Бойко,че го отряза.МИР ни трябва сега у нас,че някой само това чакат!

3

тойота

преди 9 години

боко кой го чака бе, тия от атака ли, от скат ли?баджанаците го искат боко на властнарода е съгласен, само да е добре нахранен

2

Винету

преди 9 години

Истинската причина е,че филиите с мас на Вожда са натежали ... Според Секретариата при Министър-Председателя за пътуването до Брюксел е била ангажирана фирма от Банкя да приготви 10 хляба във формата на филии и да ги намаже със свинска мас.Отделно към багажа са били добавени футболни топки и спортни екипи за да може Вожда да спортува.За охраната са били осигурени също 10кг паприкована сланина и 5кг бял лук. Червеният лук е бил отказан заради цвета,не заради качествата.

1

Дръндер

преди 9 години

И какво от това? Цяла сутрин слушам за тоя самолет! Голям праз!