8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен3 Не " имахме " а ги имаме нагли от по -нагли и няма да се свършат докато Украинския вариант не мине и оттук !

7

??

преди 9 години

Аз пак да питам - преди години, когато тиквата стана главен секретар и се хвалеше по телевизията колко полицайки били свалили информацията за него от информационната система, тогава кой точно му е разрешил да подслушва системата, за колко време и т.н. Много ми е интересно как ще отговори. За съжаление няма журналисти с топки за да го питат.

6

Хризантема

преди 9 години

Хайде сега да видим на колко ще ги осъди някой съд за 300 дни незаконно подслушване, след като Цветанов получи 4 год. за това, че не е разрешил да подслушват. Ега ти парадокса.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - пак гласувайте за тях.добър съвет. Пак ще гласуваме за тях.

4

Анонимен

преди 9 години

Тези червеи са само в червивите мозъци на управляващите и на този на снимката,на който най-после пак му дадоха хляб в ръцете,а сигурно и сирене.Цялата пушилка е за да ни отклонят вниманието от поредния огромен заем от 16 милиарда лева който ще плащат и внуците ни.Да ви е честито.Следващия път пак гласувайте за тях.

3

Анонимен

преди 9 години

Сто процента е имало разработка и сто процента нещата вътре са притеснителни .Да не забравяме ,че имахме най наглите хора управлявали България .България влезе в рекордите на Гинес ,за най продължителни всекидневни протести , спомням си че около 400 дни протести , не бяха достатъчни за да си тръгнат от власт истинските червеи.Накрая се скараха Местан и Сергейко , за парите от КТБ и се изсулиха като ни лук яли ни ..Даже Мая сега като е слушам ,имам чувството че съм сънувал година и половина.

2

дсфасдфдасфадсф

преди 9 години

Хайде сега г-н Овчев да ходи в панделата!

1

Анонимен

преди 9 години

Сега се появи ново отвличане на фниманието - червеи, други червеи източиха КТБ!