14

Анонимен

преди 9 години

Дано се иправи момичето, но цялата история започна да се превръщаа в чалга от американско-негърски тип.Отново и жешая възстановяване.

13

Азармо

преди 9 години

до поредния незначим анонимен 7: Нищо не е случайно и известните са направили нещо, за да са известни! Иначе щяха да бъдат просто поредния анонимен 7 като теб.

12

12 -подкрепям

преди 9 години

До Анонимени аз се моля също!-това е чудо,че се е подобрила Молете се хора,молете се и за България да се оправи,да има справедливост за отруденият ни и ограбен народ! Бог да пази България!

11

Анонимен

преди 9 години

Oх, дано да е така! Няколко дни се моля за горкото дете. В крайна сметка не са били големи радоститей от живота досега. Стискам палци и продължавам да се моля ))))))))))

10

DEVIL-JIN

преди 9 години

Дръж се момиче трябва да живееш.БОГ да те пази и да ти дава сили.

9

Анонимен

преди 9 години

не е истина, та тая даже не е и певица, а само шмъркачка, тука такива като умират и некролози не им пишат!

8

Анонимен

преди 9 години

Дано да е вярно, ама имам едно съмнение... че родата се е изпокарала заради наследството от Уитни и са решили да я оздравеят, както се казва, докато не "направи завещание" по някакъв начин.

7

Анонимен

преди 9 години

Колко хора гаснат по света без да са интересни на обществото, просто защото не са синове и дъщери на някой известен...

6

Анонимен

преди 9 години

*** долнопробният начин да са в центъра на вниманието.на кой реално му пука дали ще живее или умре.ако умре роднините и ще приберат застраховката и наследството и всички ще са щастливи.

5

me

преди 9 години

Добре де, защо си мисля, че докато си на животоподдържащи системи не можеш да си отваряш очите много много. така де, можеш, ама обикновено след като го направиш, ако мозъкът ти работи нормално, ти махат интубацията и другите маркучи. Дано да се оправи момичето де, че толкова млада е просто жалко да си отива. И дано да си намери добър психолог и да разкара паразита-побойник от себе си.

4

Анонимен

преди 9 години

Дано да се оправи момичето. А е много вероятно онзи доста да я поотупал и за пред полицията уж да е прекалила с разни вещества. Кой знае как я е маризил както Боби Браун кютечеше майка й (лека й пръст на жената).

3

АЗ

преди 9 години

АБЕ ДА И ДАДЪТ ПРЕЗ СИСТЕМИТЕ 2-3 ГРАМА БЕЛО И 200 МЛ СТАР ДЖАК...И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ АБСТИНЕНЦИЯТА В МИГ...ЩЕ ЗАПРИПКА КАТО НОВА АФРИКАНСКАТА МАЙМУНКА И ЗА ОЩЕ ЩЕ ПИТА

2

janna

преди 9 години

Еее, много, много се радвам за Боби Кристина и вярвам, че наистина ще се оправи, а виновникът ще си получи заслуженото! А журналистическото племе отново доказа колко е гнусно!

1

хубава новина

преди 9 години

Слава на Бога! Въпреки,че лекарите не давали шансове то само Господ Бог има думата за това,защото животът е в неговите ръце!