24

ognyanz

преди 9 години

Бат' му Бойко е трябвало да кръжи няколко часа над София - ето тема за Консултативния съвет за национална сигурност, която Плевньо ще одобри веднага.

23

Анонимен

преди 9 години

xybava rabota ama balgarska -

22

Анонимен

преди 9 години

"Подзаглавието е неточно! Симеонов каза, че поведението на *** е "неадекватно за пореден път". Не го спестявайте, "журналисти" смотани!!!---Прав сте, колега. Безотговорното поведение (както пишат журналистите) предполага все пак мисловна дейност; докато неадекватното поведение (както е казал Симеонов) е диагноза. Нашият пациент в случая, за сетен път сам я потвърждава.

21

Анонимен

преди 9 години

1996г. Каракачанов казва , че САЩ са ни освободили от турско робство , журналиста Макгахан е победил османската армия..

20

проруска

преди 9 години

ОСТАВКА НА ПРЕЗИДЕНТА!!! Никога срещу Русия!

19

Анонимен

преди 9 години

Каракачанов от комунист , сътрудник на ДС , стана Фашист и *** , шпионин на ЦРУ *** на черния Бардак Обама.

18

МъЖ президенТ

преди 9 години

Тоя Държавен Глава си е *** долна пу.ка !Трябва да си подаде оставката! С без/действията си, срами България, държавността и народа!

17

Пешко

преди 9 години

Или ги е страх да не им се разочароват симпатизантите и да отидат при бай Сайдер Ага Воленович. Щото на такива симпатизанти тип "патриоти" трябва да им се говори за армия, огън, мощ, бой и шамари, че иначе няма патриотизъм разбираш ли

16

Пешко

преди 9 години

И на тия май рубла им прошумоля

15

Анонимен

преди 9 години

Истинската опасност за националната сигурност е масовото нахлуване на имигрантите , които ще променят етническия и религиозен състав на България! А това може да послужи за отцепването и образуването на нова ислямска държава или присъединяване й към Турция! Както стана в Косово!А войната в Украйна се използва за отделяне на допълнителни средства за военни цели,за което и бе дошъл американския секретар!

14

Анонимен

преди 9 години

Хубаво , но друг е въпросът какво ще се реши на този съвет, след като президента няма никаква власт , а партиите без далавера и комисионни не гласуват нищо полезно в парламента. Така, че карайте по старо му, късно е вече, армията ни не е от вчера зле, и политиците ни не са от вчера продажни...

13

кръстоносец

преди 9 години

моля ви господа политици стига византийщини тук става въпрос за наши братя българи! има време за игри има време и за работа. сега е време да впрегнете цялата византийщина на която сте способни за да свършите някаква добра работа. злите ви умове трябва да започнат да работят за добро инъче...парите ви имането ви всичко за което се блъскате ще е на празно...

12

езичник

преди 9 години

вие ако чакате подлогата на сащ да направи нещо....!!!! това не е президент а национлен предател а за такива трябва разстрел по военния закон. срам ме е от него.

11

Сашо

преди 9 години

Патриотичен фронт тотално изневери на избирателите си, като опита от забранения плод, а именно партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. Повече никога ПФ, да отиват на бунището заедно с Атака.

10

Анонимен

преди 9 години

Подзаглавието е неточно! Симеонов каза, че поведението на *** е "неадекватно за пореден път". Не го спестявайте, "журналисти" смотани!!!

9

Бай Иван

преди 9 години

Атака, Патриотичен фронт и ДПС ще се слеят, за да оцелеят. След като Патриотичен фронт излъгаха избирателите си, като се коалираха с ГЕРБ, вече нямат шанс за 4 % и нищо друго не им остава освен да се обединят с партия Юруш и след това с ДПС, защото Атака и Патриотичен фронт са скачени съдове и сбора им е равен на нула. Само с ДПС могат да влязат в следващата власт, в която ще участва и БСП, както и АБВ, освен ДПС и атакуващите.

8

до 8

преди 9 години

И президент

7

Анонимен

преди 9 години

"Вчера Плевнелиев обяви, че темата на Съвета през март ще е състоянието на отбраната."----Какво ще обсъжда П...ньо - то ние нямаме отбрана. То е ясно, че ще дрънка за "отделяне повече средства за отбрана", след коетоще го извърти към "енегрийната ефективност" (разбирай санирането), като Мирча Кришан с краставицата.

6

Анонимен

преди 9 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР

5

Анонимен

преди 9 години

Наистина ще имаме патриотична и пробългарска партия когато Велизар Енчев формира своя партия. Дотогава разни *** около Симеонов и Каракачанов ще се кичат с определението патриоти.