67

Анонимен

преди 9 години

Путин е фашист!!!

66

гошУ

преди 9 години

До 73 ------- Уважаеми олиго*** да кажем така слабо образован човек, народа не е помрачен от Путин, и Петров и Иванов да е фамилията на президента, народа е ЗА външната политика на една държава която не се продаде като нашите парцали за жълти стотинки, а се борят за собствените си интереси!

65

Гигов

преди 9 години

Още двама-трима и половин СССР готов. Приготвяйте фанфарите,парадите,народен съд ,главно следствено,канцеларии за Руски специалисти,визи,Руска телевизия,шпиони на всяка маса в кръчмата,заглушителни станции,контрол над интернет,коли само Руско производство,музика само цензурирана,подстрикване-високо,и така до кра на света...

64

Анонимен

преди 9 години

Да живее РУСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!Слава на тази велика страна-наша освободителка!СЛАВА!СЛАВА! СЛАВА!

63

до 79

преди 9 години

Той вече я разказа. Евро-атлантиците се побъркват, не могат да спят

62

Анонимен

преди 9 години

До АлексПутин ще им разкаже играта на тия сополивите.

61

Анонимен

преди 9 години

Редно е и Сидеров да е поканен на тази среща, както и Ципрас!ДА ЖИВЕЕ ЕВРАЗИЯ!!!ДА ЖИВЕЕ БРИКС!!!

60

Алекс

преди 9 години

Събери ги бай Путине, пък им бий камшика. От никого от тях добро не чакай!

59

Анонимен

преди 9 години

До до 72------Това,което 63 казва е единственното правилно мнение-руския народ е като масово умопомрачен-85 % за Путин ! Няма надежда за тоз народ !

58

до 63

преди 9 години

Едва ли някога ще се събудите, вие сте под наркоза.

57

украинец

преди 9 години

До #$&------Това е двупартиен консенсус САЩ трябва да действат незабавно за предоставяне на огнестрелно оръжие на Украйна, заяви председателят на комисията сенаторът от републиканската партия Джон Маккейн, предаде Гласът на Америка.Въпреки политическите и икономически санкции, руската инвазия в Източна Украйна продължава, отбелязаха в Конгреса.

56

#$&

преди 9 години

На срещата, интересите на САЩ ще бъдат представени от Прасенко и представителите на ЕС. За това не е необходимо да се изпращат официални представители на човека със солиден загар Барак Хюсеин Обама..

55

сова

преди 9 години

Какви нови предложения от Меркел. Тя няма свои предложения. Тя просто ще говори това което и нареди Барака.Нали затова преди срещата ходи до Вашингтон.

54

Райна

преди 9 години

До Я РусскийЕ нали Путин искаше да беси грузинеца, цитирам!!!: "окачен за та.аците"? Или гледа да са на едно место двамата с Порошенко, като се стигне до там?

53

богнострокулум

преди 9 години

Интересно! Нищо не се споменава за американски представите на тези преговори. Защо ли така?

52

Я Русский

преди 9 години

Михаил Саакашвили назначен за ръководител на съветници Петър Порошенко по международните въпроси. В Грузия Саакашвили е обявен в търсене на тежки престъпления.

51

Анонимен

преди 9 години

На някои хора им се привиждат фашисти,юди,бандеровци,масони,хамериканци,маймуни, толерасти,агресори..А истинският фашист е в Кремъл заедно с оглупелите от пропаганда хора в Русия. С такива облъчени хора няма смисъл да се спори.Защото, както е казал един от мислещите руснаци: "Ако спориш с ***, вероятно и той прави същото."Салтиков-Щедрин:"Ако се се събудя след 100г. и ме попитат какво става в Русия,ще отговоря: Пият и крадат.""Не народ,а скотове,простаци, дива орда,убийци и злодеи."Булгаков

50

Путин и Лавров

преди 9 години

ще отидат на срещата с протегнати ръчички и ако им се даде някой друг долар, ще мирясат.

49

Я Русский

преди 9 години

Русия отхвърли Мерки за преструктуриране на дълга. Русия не е готова за преструктуриране на украинския дълг, за да иска от Киев. Това съобщи министър на Финансите на Русия Антон Силуанов.Подробности от ЕК: actualcomment.ru/rossiya-otkazala-kievu-v-restrukturizatsii-dolga.html

48

Я Русский

преди 9 години

Киев власти са започнали открито да се говори за масово дезертирстве от украинската армия.Главният военен прокурор на страната Анатолий Матиус призна, че бягат от югоизток не само новобранци, но и кадрови военни, офицери. Сред тях има дори и генерал-майор Служба за външно разузнаване.