17

Анонимен

преди 9 години

да ви ги изброя ли ? Няма лица които да не са известни на публичното пространство?

16

Васо

преди 9 години

Това са то резултатите на победилата свобода, демокрация и пазарна икономика. Непълнолетни българи редом до Алонсо и Макферсън. Впечатляващи резултати. И престанете с това черногледство и песимизъм.

15

Анонимен

преди 9 години

Е това е демокрация по български някои ще имат швейцарски сметки с 7 или 8 цифри другите ще ровят в кофите с *** да търсят европейски ценности! Пък после Щвейцария да се чуди как да си смъкне скъпия франк ....а българина как да оцелеее....

14

Анонимен

преди 9 години

Пари за пенсии няма! Е, нали разбирате, пари първо за талантливите - банкерите. какво са няколкостотин мульона в сравнение с безкрайната вселена! Ето това е евро-атлантическа ценност от първа внеличина.

13

Анонимен

преди 9 години

Боко не е сред тях, той държи парите си в бункер във Банкя!

12

Анонимен

преди 9 години

ХА ПОЗНАЙТЕ КОИ СА ТЕЗИ 74 ЧОВЕЧЕТА СЪС СМЕТКИ ОТ МИЛИОНИ. НЕМОЖЕ ДА СЕ СЕТИТЕ? Е ЩЕ ВИ ПОДСКАЖА. ТОЧНО ЗА ТЯХ ГЛАСУВАТЕ И ОТ ТЯХ ЧАКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ. Е ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ АМА НА ЗАДНА СКОРОСТ.

11

Анонимен

преди 9 години

Къде е Бисеров

10

Анонимен

преди 9 години

Още ли има за крадене ?! Наляхме едни милиарди в КТБ и нещо работата замря с Цветан Василев. Пак ни изиграха.

9

Анонимен

преди 9 години

И така- големият въпрос- защо в Гърция ги знаят, а в България НИКОЙ НЕ обелва дума?

8

Анонимен

преди 9 години

Трима братя, родени в Гърция, декларирали в банката данни от бразилските си паспорти, притежават влогове на стойност 30 милиона долара.- Лекар, роден в Солун, също с бразилски паспорт и влогове в размер на 500 000 евро.- Клиент на банка HSBC с влогове на стойност над 5,5 милиона долара, роден в Милано, но декларирал данни от гръцкия си паспорт.

7

Анонимен

преди 9 години

Корабопритежателка от остров Хиос е открита в списъка на Монако с влогове на стойност 3,2 милиона долара.Що се отнася до имената на гърци, открити в архиви, които не съдържат подробности за националността и местожителството им, такива са следните

6

Анонимен

преди 9 години

Роден в Солун рентиер, с еврейски произход и белгийско гражданство, е разкрит като притежател на над 6 милиона долара. От обработката на данните става ясна връзката му и с Бермудските острови.- Роден в Гърция рентиер е открит в списъка на Великобритания с 4,8 милиона долара, като името му се свързва и с данъчния рай Ангуила.

5

Анонимен

преди 9 години

Строителен магнат, развивал бизнес дейност в Гърция, но и в други страни, е открит с почти 10 милиона долара. При обработката на данните, извършена от ICIJ, името му е открито в списъка на Кипър.- Известно семейство с еврейски произход, членове на което са родени в Атина, Солун и Тел Авив, с около 10 милиона долара. Тримата членове на фамилията, открити в изготвения от френските власти списък, са включени в списъка на Израел, а не на Гърция.

4

Анонимен

преди 9 години

Семейство гърци, посочили за свое местожителство Монако, с над 36 милиона долара в женевския клон на банка HSBC. Включени са в списъка на Монако, а не на Гърция.- Бизнесмен в областта на корабоплаването, роден на остров Хиос, също посочил за свое местожителство Монако, с около 27,5 милиона долара. Също е включен в списъка на Монако

3

Анонимен

преди 9 години

Семейство гърци, посочили за свое местожителство Монако, с над 36 милиона долара в женевския клон на банка HSBC. Включени са в списъка на Монако, а не на Гърция.- Бизнесмен в областта на корабоплаването, роден на остров Хиос, също посочил за свое местожителство Монако, с около 27,5 милиона долара. Също е включен в списъка на Монако.- Строителен магнат, развивал бизнес дейност в Гърция, но и в други страни, е открит с почти 10 милиона долара.

2

Цветанка

преди 9 години

Я им обявете имената,с какво се"занимават"-работят и откъде тия"славей-глашатай" на толкова години"сънуваната" "демокрация" ги имат тия парички и въобще как са стигнали до швейцарска банка!....

1

Анонимен

преди 9 години

Защо българите са неизвестни, а за гърците се знае от 2 дни?Или има някой, власт или медии, които ги прикриват?Ето ги гърците:И така, 41 от гърците, които не са включени в списъка Лагард, изпратен на гръцките власти през 2010, притежават влогове в размер на над 1 милион долара. Сред тях се открояват:- Бизнесмен, който изглежда е развивал дейност в Белгия и Африка, с влогове, разпределени в 10 банкови сметки, надхвърлящи 60 милиона долара в периода 2006-2007.