53

Анонимен

преди 9 години

от прочетените 58 до тук коментара виждам че простотията е голяма - първо на една 31 част от населението тока се засича на първо число от месеца следващите са на 2 3 4 и така нататък число - второ всеки претендира че е грамотен и в случая може най спокойно да си следи числата на електромера защото всеки гражданин на България има достъп до собствения си електромер -

52

Анонимен

преди 9 години

Добре, че има турски сериали та имам избор и не ги гледам тези ***.

51

мазохиста

преди 9 години

Искам още сега поскъпване на тока ,поне с 100-тина % ,а лятото още с толкова :)

50

реалист

преди 9 години

Не ,на поевтиняванета на тока . Долу Орешарски ! Не му искаме евтиният ток! - ,,умните ,красивите ,ентилигентвите,,...... А сега, квичим !И още ще квичим,като прасета преди ,,праснината,,- тоест- да му турят ножа......Не луд който яде зелника ,луди са тези ,дето са му го дали!

49

Анонимен

преди 9 години

Кате кате вятър те вее на бял кон май прекалено ти е дошъл студа едвали хладилника ти е мраз сигурно е от 1000 бона последна мода а ти за 3 меснеца колко очакваш 6 лв ток ли безплатен обяд няма мене пита ли ме някой дето платих 150 лв ток две сметки а ОВЦА *** УМРЯЛА

48

ицо

преди 9 години

Не знам Катето дали е била в тях или не,ама при нас със съпругата ми случая е доста идентичен с нейния.Декември месец ни нямаше от 3-ти до 12-ти и после от 25-ти до 31-ви(кажи речи половината месец) и платихме 70 лв. ток,януари сме си на линия имаме 38 лв.,а някой да ми каже как стават тия работи.

47

Анонимен

преди 9 години

Възможно е да е бил обитаем имота докато е била в РЕАЛИТИ ФОРМАТА и да НЕ ЗНАЕ !Енергото не е ПОЛИЦИЯ !Аз като заклет фен на КАТЕРИЦАТА мога да заява че спах у тях и съм доволен !

46

Анонимен

преди 9 години

Тая е уволниха от тв7 и свърши парите че е без заплата, но не иска да се регистрира като безработна чистачка в бюрото по труда.

45

Анонимен

преди 9 години

Катето се чуди как да вдигне малко шум около себе си

44

Анонимен

преди 9 години

Аз съм обикновен ч0век. По време на стачката получих квч с 36% повече отсредното за 8 години назад Същ0то беше и в съседния апартамент ,а преди време смениха и електромерите Няма и 10 год блока.Как така точно с един и същ % консумацията беше увеличена в двата апартмента

43

Crazy Diamond

преди 9 години

Не е спряла отоплението в оранжерията за марихуана.

42

ивко

преди 9 години

Стани стани ти юнак балкански и срещу хишника колониален ти сабята си покажи. Стига вече икономическо робство и ограбване.

41

Анонимен

преди 9 години

а дали синчето не е ползвало леглото и джакузито в къщата и докато е била в ББ.?а периода на отчет съвпада ли с периода когато е в ББ?

40

Me

преди 9 години

Аз получавам сметки за по 450лв и на никой не му дреме,а тази *** за 60лв ще я лепнат на корицата на "People"....***!!!

39

Шаран -БГ

преди 9 години

Можете да се оплачете на Арменския поп!! Защото за да има такивя безбожни цени на електроенергията у нас, някой /или някои/ управляващи са си напълнили джобчетата, а това,което не е могло да влезе в тях е в имоти в чужбина или в швейцарски банки. А може и тука да са придали съвършенно законов вид на комисионните!! Е е е , на кой Господ ще се оплачете? Нашенците не мислят за нас ние попържаме ЕРП тата. !!!???

38

Анонимен

преди 9 години

Не само с тока ни ограбват.Договарят нов заем от 16 милиарда лева.Тези ще ни довършат.И кой ще плаща тези заеми?*** ли,които не работят,защото българи не останаха.

37

До 37

преди 9 години

Тук става въпрос за кражбата на монополистите от лоялните платци,а не за това кой е истерик или не.Ще продължават да ни мамят докато не станем единни и не защитим интересите си.Но винаги ще се намерят някои като теб,които ще защитят крадците,вероятно подтиквани от личен интерес.

36

Анонимен

преди 9 години

Кате,Катеее не си само ти.Аз получих сметка от 380 лв.когато температурата навън беше 30 градуса.Когато се оплаках,ми смениха иначе новия електромер с друг такъв и сметката отново беше висока.Когато се оплакваш пред монополиста от самия него,все едно да преливаш от пусто в пазно.На всичкото отгоре и за проверката си плащаш.Няма спасение Кате.Докато на пазара не излязат няколко доставчици,които да се конкурират за твоето внимание нещата ще продължат в този порочен кръг.

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонименами поразучи колко време трае едно дело срещу топлофикация - 6 минути. Съдиите дори не поглеждат какво им представяш, но ти си обикновен човек, следователно си осъден! Осъдиха ме за сметки към топлофикация, които са платени, носех и касовите бележки - никой дори не погледна !!

34

Анонимен

преди 9 години

стига с тая истеричка бе.ако не й стигат 60 лв.за пиене ,да дойде ,ще й дам.