37

Анонимен

преди 9 години

Ех, защо го няма Рейгън...Защо то няма Горбачов, Елцин? Защото баламите в Русия свършиха. Гответе се за Сталин и Ленин. Впрочем, Рейгън, както и Тачър бяха болни от Алцхаймер - увреден мозък. Много странно пропагандата ги обяви за гении, което днес отчитат за груба грешка. Късно е обаче...Баба Меца се събуди и излезе от бърлогата си. Ще хвърчат пух и перушина. Беж, лисичке, да бягаме!

36

Анонимен

преди 9 години

Ако Маккейн беше президент сега САЩ нямаше де съществуват на картата.Първо защото сенаторът е психически болен и щеше да предизвика някой глобален конфликт.Той е пратен във Виентам и попаднал в плен.Там жълтурите са си правили каквото си искат с него.От тогава има психически отклонения.Този човек за наше най-голямо съжаление командва така нареченият български президент.

35

Анонимен

преди 9 години

kakav e toya haho deto se pishe za ukrainec? da beshe si izpil hapchetata i da se uspokoish. stavash dosaden i pokazvash kolko si neprosveten i glupav.

34

украинец

преди 9 години

*** винаги са били враг номер едно на България-още от времето на Стамболов.Е- той им намира цаката през 1886 когато се опитват да направят русофилски преврат.В техните перверзни душици те си въобразяват ,че България и Русия са една държава и чак когато Стамболов ги опира на стената,те разбират,че има малка разлика а тя се състои в това че България е тяхната Родина,а Русия е чужда държава.Ама късно-оловото си казва думата.

33

украинец

преди 9 години

До Анонимен0----------1-е место в мире по количеству самоубийств среди ПОЖИЛЫХ людей, ДЕТЕЙ и ПОДРОСТКОВ. 1-е место в мире по числу разводов и рожднных вне брака детей. 1-е место в мире по числу абортов и числу детей,брошенных родителями. 1-е место в мире ПО АБСОЛЮТНОЙ УБЫЛИ НАСЕЛЕНИЯ. 1-е место в мире по потреблению спирта и спирто-содержащих продуктов. 1-е место в мире по продаже крепкого алкоголя 1-е место в мире по продаже табака 1-е место в мире по числу умерших от алкоголизма и табакокурения. 1-е место в мире по смертности от заболеваний сердечно-сосудистой системы. 2-

32

украинец

преди 9 години

До Анонимен--------------Уважаеми граждани на РусияДържавната погранична служба на Украина ви уведомява,че във връзка с липсата на места в моргите и недостатъчен капацитет на хладилниците ,пътуванията на руски граждани във суверенната територия на Украина е Временно Ограничено !

31

Анонимен

преди 9 години

Ех, защо го няма Рейгън, на русия вече щяхме да и изнасяме "40 дни"

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонименна думи е лесно да хвърчи твоят макейн,ако беше на мястото на обама щеше да е по голям страхливец

29

Анонимен

преди 9 години

Ако президент беше Маккеин сега Путин щеше да мърка като котенце в скута му, а не да показва нокти и да се зъби, но скоро ще му сложат юлара!

28

Анонимен

преди 9 години

Случаят с Косово е съвсем различен-забравяте че там албанското население бе подложено на геноцид--------------Ей ,ей .... ама много сте ми хубави. Пък в Донецк не бяха подложени на геноцид - бяха запалени дори живи хора в сграда!Косоварите стреляха с калашници по полицията и тогава Милошевич изпрати армията, по същия начин както в Порошенко.Драги му украинецо!Как даже може да си помислиш да твърдиш, че отцепването на Албанци от Сърбия не е като отцепване ан руснаци от украйна??????????

27

до 25

преди 9 години

ако президент беше откаченият маккейн ти нямаше да пишеш във форума а щеше да си изпепелен като сащ от руските ракети.аман от отворковци.единственният трезв политик на тази земя е путин и само той все още крепи мира

26

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен-----------Случаят с Косово е съвсем различен-забравяте че там албанското население бе подложено на геноцид от Милошевич-имаше 400000 човека изгонени от домовете им !А в Украина нищо такова -бандюги пратени от Кремъл заедно с местни ***(ватирани) тръгнаха да отвличат и убиват украински полицаи и общинари и да рушат общини и МВР управления-за това дойде армията !

25

Анонимен

преди 9 години

Само ядреното оръжие ще има възпираща сила срещу путинландците! За това на украинците немедлено да им дадат достатъчно такова за да се спре разрастването на конфликта в 3-та световна!

24

Анонимен

преди 9 години

Въоръжавайте ги и най после да се сложи край на този скапан свят !

23

123

преди 9 години

Да изпращат оръжия и да смажат руската ***!

22

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

КАКВО ТОЛКОВА ГИ БОЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА УКРАЙНА. ТЕ НЕ СА ТЕХНИ ПОДАНИЦИ. ИЛИ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИМ МИРОТВОРНА АКЦИЯ. МНОГО ИМ ПУКА ЗА УКРАЙНА. ЦЕЛТА Е Р У С И Я. КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЛИЗО ДО РУСИЯ. ОВЪРШАХА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ТАЗИ СИ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. КЪДЕ СА СТЪПИЛИ САМО СМЪРТ И РАЗРУШЕНИЯ.

21

коментор

преди 9 години

американците са баш като зерги !!!

20

Анонимен

преди 9 години

Обама е страхлив президент и това на Кремъл е известно, но ако президент беше станал ястреба Макейн от Републиканската партия, Путин никога не би посмял да анексира Крим и да праща войски в Украйна!

19

емо

преди 9 години

американският конгрес е банда крадци които ги е страх че реките плячка пресъхват ,а този на снимката е изпълнителят бандит с нобелова награда за мир.явно нобеловите награди се дават с връзки

18

Анонимен

преди 9 години

Украинци,затворих ли ви устите с решението на международния съд и позициите на великите сили за Косово?