94

Анонимен

преди 9 години

Помощ трябва да има и за Източна Украйна

93

читател

преди 9 години

Какво общо имаме се тези които една сричат на български, и селата им са пълни със статуи на Ленин и Сталин? А в църквите може да видите икони на св. Сталин!

92

www

преди 9 години

Българите са най-простият народ на земята, добре чe са на изчезване.

91

Я Русский

преди 9 години

"Основите" унило опъва назад, губейки по пътищата няколко товарни автомобили, и, съдейки по забързаното определен брой бойни "пидоргов". До вечерта всичко утихна...shurigin.livejournal/597916.html

90

Я Русский

преди 9 години

Вчера от близко разстояние наблюдлал "стратегическо настъпление" срок на годност "Основите" на Новоазовск. Центъра е знатная "перемога"! Вече цели ШЕСТ часа под руковоством пастор - воителя pan Турчинова героичный полк штурмовал четири празни села в неутралната зона при пълно удивление както на жителите, така и гледат на всичко това с господарите висоти, ополченцами. Когато най-накрая, на удивление премина, и бе заменен от бойните страст, "перемога" залышилась законни звиздюлями. Започва да работи за "градушка", оживяха на батерията гаубици, излезе на челна резерви, и "Основите" унило опъва на

89

Анонимен

преди 9 години

triabva da im se pomogne ,koito jelae da se zaseli v bg.vlastite da ne spat i da slygyvat na amerika da gledat interesa na balgaria i naroda ne da misliat samo za sebe si.che i do tiah moje da opre.

88

Григор

преди 9 години

За съжеление Българите в Украйна ги е страх да се назоват българи ,Преди комунистите са ги тепали сега фашистите ....

87

тцЪ

преди 9 години

Пак навреме се сетихме да помогнем на етническите българи в Украйна...

86

РЕалист

преди 9 години

До Братята от Украйна; Ако няма в града ви война и никой не ви заплашва си стойте у дома тук средната заплата е 200Е ток за месец на една къща 100Е.В София заплатите са по високи но има наем от 150-200Е на месец и транспортни разходи 50 Е.Ако имате възможност да изкарате по бързо Бг паспорт вадете и веднага към Германия или коя да е ЕС държава.

85

Соте

преди 9 години

Добре ще е за България да дойдат малко Украинци тук,те повечето ще са средна класа и по заможни защото никой беден няма да тръгне да става бездомник по Бг интернати,а всеки с парички би искал да си има ЕЦ паспорт и хоп в Германия.

84

Анонимен

преди 9 години

До атакист - Аз съм готов да приема цяло семейство българи!ми приеми ве! Вземи от тук. Колко крайно нуждаещи се има само.Или само сам си правиш вятър

83

Ачко

преди 9 години

ПрЕатели в Украйна -там където няма военни действия ,стандарта е по висок от тук ,не подвеждайте хората да си оставят дома и да дойдат тук на мизерията.Има такива които са дошли тук ,но за Европейски паспорт само .Повярвайте ми в Одеса съм бил нищо общо с БГ.....

82

Дядо с Кабелна

преди 9 години

Хуманитарната помощ ще отиде в западна Украйна.Там където не се водят военни действия и няма нужда от такава ,а от пари и оръжие ,а не от мухлясъл боб и 30 годишно русенско варено.България нама как да прати помощ в източна Украйна,без координация с Русия.Темата е много деликатна и не е за нащите псевдо политици -пополистически клуони.

81

Искрен

преди 9 години

За кой ли път наще не са в час.Там където се водят военни деъствия хората нямат достъп до посолствата.Жител на Донецк няма как да стигне до Киев или Одеса.Добре даваме им визи и после какво?Хората ще си помислят че сме им осигурили мястото тук,след като тече такава "кампания".Ще ги настаним при Сирийците ли ?Повечето Млади Българи в Украйна не говорят Български (100 думи макс).Кой ще определя кой е Българин ?По добре е да не подвеждаме хората да си оставят дома и да идват тук да мизерстват..

80

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - с безплатните жилищааре, по-кротко с ентусиазЪма. На нашите хора тук им прибраха парите преди повече от половин век за "лихвоточки" и така нито им предоставиха жилища, нито им върнаха парите, а как кретат сега. Къде си се засилил.Трябва да окажем помощ, но чак пък толкова изсилване.

79

бял циганин

преди 9 години

Инджев,ти си голям коч! Колко ти плащат американците,дупевавец?

78

Български паспорт

преди 9 години

Безплатни визи ли...Дайте български паспорти на хората и то веднага! В рамките на 1 месец 500 хил. трябва да са получили паспорти и да могат да напуснат украйна когато пожелаят! Например, когато от хунтата отидат да събират мъже в "доброволен" запас...

77

Анонимен

преди 9 години

Мисля ,че българския народ трябва да ги подкрепим.Да направим протест пред парламента и посолството на Украйна.България да им предостави безплатни жилища и нужните помощи за живот,докато си намерят работа.

76

Анонимен

преди 9 години

По добре да приберем тези хора тук отколкото сирийците.

75

tyr4in

преди 9 години

shtom sa balgari daite im vsi4ko i po ednin milon leva im daite pak i zenite si im daite