66

Анонимен

преди 9 години

Обучавайте -Нали ВИЕ обучихте и въоръжихте ислямска държава .т.е вие сте единствените които бълват терористи из целия свят

65

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До : ,,Абе Тодоре ти кьорав ли си та все плакати пишеш и все с голями букви ??? Или си мислиш че щом са ти голями буквите някой ще вземе да ти ги прочете ? Позиви ли са това , що е ?''КВО ДА ПРАВЯ КАТО МИ СЕ РАЗБИ ПИШЕЩАТА МАШИНА? ТО И АЗ МОГА ДА ТЕ ДЕРА ТЕБ ЧЕ ПИШЕШ АНОНИМНО И ТЕ МЪРЗИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ ЗА 30 СЕКУНДИ И ДА СИ СЛОЖИШ ЕДНО ПАРТИЗАНСКО А МОЖЕ И КАЛПАЗАНСКО ИМЕ ЗА ДА НИ Е ПО-ЛЕСНО ДА ЗАСЕЧЕМ ОТКЪДЕ ИДВА СТРЕЛБАТА СРЕЩУ НАС НО КАКТО ВИЖДАШ НЕ ГО ПРАВЯ,ПО-ТОЛЕРАНТЕН СЪМ ОТ ТЕБ МАЙ?

64

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ТЕХНИЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТДЕЛЯНЕ ОТ САЩ И ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ МАТУШКА РУСИЯ ЗАЩОТО САМ ЗНАЕШ, ИЗТЕКОХА 100-ТЕ ГОДИНИ НАЕМ ПО СПОГОДБАТА ЗА АЛЯСКА И ЯНКИТЕ НЕ СА МНОГО МНОГО ПО ДАВАНЕТО И ВРЪЩАНЕТО А САМО ПО ЛАПАНЕТО.ААА, ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ,МНОГО ПОЗДРАВИ И ОТ РОГОЗИН, КАЗА ДА ВНИМАВАШ СЪС ПИСАНЕТО ЗА ,,РУСКАТА ШОВИНИСТИЧНА ***'' ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ НАРОД КОЙТО МУ Е ВЪВ КРЪВТА ДА ВОЮВА КАТО ТЕХНИЯТ И НАКРАЯ В ЕС И ФАЩ ДА НЕ ВИ ОСТАНЕ САМО ПРАЗНАТА КОПАНКА БЕЗ ЯРМАТА?ТЪЙ ЧЕ ВАСИЛЕВ, НА ЗДАРОВЕ И УМНАТА!

63

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Василев: ,,В този конфликт агресора е Русия!''ЗДРАВЕЙ БЕ БОЕЦ, ИЗТРЕЗНЯ ЛИ НАЙ-НАКРАЯ? ОТ БУРЕТО ВОДКА ,,ИМПЕРСКАЯ'' МАЙ ЗА СЕДМИЦА НИЩО НЕ ОСТАНА А ЛАВРОВ ТЕ УРЕДИ И СЪС ОЩЕ МЕЗЕ- ЧЕРЕН ХАЙВЕР+МНОГО ТУШОНКА И КАЗА ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАШ ЧЕ УШАНКИТЕ НЕ ТИ СТАВАТ И СА ТИ МАЛКИ ЗАЩОТО КАТО НА ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЦРУ-ФЛОРАТА ГЛАВАТА ТИ БИЛА МНОГО ГОЛЯМА - ИЗВЪН СТАНДАРТИТЕ И НА НАТО И НА ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР ПО ЧИЙТО РАЗМЕР СА СКРОЕНИ! НИЩО, ЩЕ ТИ ПРАТИМ НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ НА ЧУКЧИТЕ КОГАТО МИНЕ И

62

сова

преди 9 години

Този дето нищо не го свързва с Украйна иска да дава оръжие а Русия където всеки един руснак има родственик да гледа от страни!!

61

По действителен случ

преди 9 години

Според мен, един от огромните политици по онова време беше В.И. Брежнев, и въпреки всичките му усилия за сближаване с САЩ, и отсъпките които правеше,след неговата смърт.Рейгън почти беше готов да обяви война на СССР! Защо? това ли заслужават Партьорите!

60

viovioi

преди 9 години

САЩ с мега-машината си за масов терор и репресии НАТО сеее смърт и омраза навсякъде по света. Каква помощ?? Осъзнайте се.САЩ се готви да започне поредната си агресия с/у един мирен и близък на нас народ. Каво искат украинците не сме чули, чуваме само какво иска про-ЕС и про-НАТО настроената военна хунта. Ще изапат ли името на България като подктепят агресора САЩ? Тези които са на власт да мислят с главите си и да не обвързват повече България с терористите от САЩ .Вън България от ЕС и НАТО !!!!!

59

американски оръжия

преди 9 години

Обама въоръжи сирийската опозиция с американски оръжия и обучи войниците на опозицията. Скоро тази опозиция се превърна в Ислямската Държава и същите американски оръжия и войници се използват за избиване на цивилно население и за война срещу самите Сащ. Така ще стане и в Украйна с т.н. Нацгвардия.

58

Анонимен

преди 9 години

Само с обучение няма да стане .да видим дали на Обонго ще му стиска да направи нещо друго освен да плаща и да въоръжава украинските фашисти. Срешу Русия пустинни бури и въздушни удари като тези срещу Сърбия няма да минат тъй че какво остава? Да плаща на талибаните от Саудитска арабия да държат петрола евтин та белким това помогне . Напразни надежди ама това най вероятно ще е всичко. Щото война с Русия никой не иска.

57

багратион

преди 9 години

важна бе срещата бонго меркел от изнесеното е ясно какво са решили за съжаление стратегията бавна смърт и другата бе актуална поне нямаше мноиго да боли и нямаше да усетят пълноценно тежкият си РАЗГРОМ

56

Ееее,85

преди 9 години

песента е за синьото елече.

55

555

преди 9 години

Американците не обучаваха ли и грузинската армия?

54

Бивш Генералисимус

преди 9 години

Спокойно,войната ще е кратка! Тя ще започне края на март и началото на април, и ще завърши с превземането за една нощ на цяла Украйна от Русия! Американското военно оборудване и военни ще останат на границата с Германия и Полша, и ще гледат умно!И сега сериозно, Русия иска просто да отстоява дължимото си влияние в световната политика, и икономика! Повярвайте,това не е СССР, това е капиталистическа Русия, а милиардерите предпочитат да умрат,пред възможността да са бедни! Така е и в САЩ

53

Ghost

преди 9 години

Ами в такъв случай всякаква помощ от Русия за опълченците ще е законна.След като необвързана страна помага на Украйна, ЛНР и ДНР вече имат специален статут и пълно право на помощ от трети страни които ги признават.а говорейки за каквато и да е военна помощ американците подкопават всички опити за мир.Обамата да връща нобелката!!!

52

Циганин

преди 9 години

Тези не искат мир в Укоайна .

51

Анонимен

преди 9 години

Русия бавно бавно си разполага силите, в сряда няма ли подписано споразумение, Украйна ще последва Чечения от 90те години. Колкото до обученито на тези 600 военни, те обучиха и грузинци, после те провокираха конфликт нарочно да тестват Медведев и той ги смаза за ден и половина. Сега сигурно ще е за 3 дни. САЩ не им пука, те са провокатори, разбирам ги. Но Украйна не виждат ли че ги бутат към самоубийство?

50

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Гледам , че минава 2 часа, та ми е интересно, дали Сърповете и Чуковете подмениха превързочния материал между краката си.Че като гледам ,как мяткате пак ракети,сигурно сте се препълнили до устите си.

49

Румбо

преди 9 години

"Частните" учители изпратени от САЩ доста намаляха(повечето са обкръжени край Дебалцево) и явно американците ще изпращат "държавни"!Да пращат!Руснаците копнеят да ритат американски ***!

48

макето

преди 9 години

плямпайте си плямпайте глейте кво правят опълченците нанесли са въздушни удари по летището в краматорск славянск е в пламъци

47

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Е, щом САЩ ще обучи 600 войници, то Путинн ще изпрати 600 ,,хуманитарни девойки,, да раздават чай в Мариопул.