21

Отговаря майка,плаща

преди 9 години

данъци,детето й учи.В не скъпите частни у-ща("Авицена","Дружба","У.Шекспир", "Дж.Родари", Руски лицей, "***"),годишната такса е между 2438 и 4875 лева.Ако и аз получавам по 35 лв детски, това прави 420 лв годишно. Като прибавим и 1400 лв, които се полагат на моето дете,но се спори дали да му ги дадат в частното у-ще, сборът ще е 1820 лв годишно.2438-1820=618 лв ще плащамза "Авицена" 4875-1820=3055 лв ще плащам за "Дж.Родари"Но Илиев иска тези пари за малолетните майки,които учат до 3-и клас

20

Решението

преди 9 години

Щом като имаме нов "Голям брат", ще се учим от него.В САЩ отнемат децата от родителите им, ако някой от тези родители е под 18 г.Трябва обаче да се съобразяваме и с особености на България днес. Главната от тези особености се състои в това, че разлика от САЩ ние сме бедна страна и именно мизерните заплати са причината, поради която хората от основния етнос - българският, не създават деца или най-много раждат по едно.Затова е редно, като отнемат някому детето, той да отработва издръжката му!

19

bai mangal

преди 9 години

Познавам мнооогоо-висшистки ваши сестрички които работят за по 60лева на час!

18

666

преди 9 години

А ромите са насочени срещу реда и просперитета на всяко общество, от което са част.

17

м

преди 9 години

Да бе, те в Германия, Дания и Великобритания размитат за вас. Чудят се още как да си отворят социалната политика за да мога да вземат тия ценни и незаменими български хафтали, да ги хранят, да ги обличат, та и пари да им дават само и само да живеят там а не в дискриминиращата ги България.

16

Анонимен

преди 9 години

Предлагам ,партия ДРОМ да се преименува на партия ДРУМ и съгласно новото си име да хваща пътя към Европата,където всички човешки права се спазват .Където социалната система е в разцвет и помощите текат като река,а ти раждаш ли раждаш черни дечица до безкрай.Никой не създава закони против теб и всички уважават твоята плодовитост .

15

Анонимен

преди 9 години

1132 са малолетните майки сигурно само в София и още поне по 500 във всеки от останалите градове.Ако има начин ромите ще започнат да раждат още на осем,защото за тях всяко дете е приход.такасе навързват по веригата с тези детски и майчински,че българките -майки не могат да им насмогнат с данъците.Така е в България,всяка жена с българско самосъзнание не смее да има повече от две деца,защото не може да ги храни.А защо не може?Защото трябва да издържа по 10 ромчета с данъците си.

14

Питам се

преди 9 години

Как ли ще гласуват депутатите от БСП и Атака?Шах с пешката !

13

Анонимен

преди 9 години

Интересно къде е дискриминацията - все още сексът с малолетни и непълнолетни не се смята за морален, а в държави като САЩ, например, масово дори по филмите се напомня, че е противозаконен. У нас, видите ли, подобни правила са дискриминация... когато се отнасят до ***, виж - българите са длъжни да ги спазват. Дете не може да е хем дете, хем родител, значи родителите на родителя не може да получават пари за нарушаване на морала и закона.

12

АЗ

преди 9 години

Има логика защото ще се спестят милиони.А като искат помощи да са нормални граждани на страната не само с права, а и със задължения.Не само "искам" без да давам.

11

Начумерен

преди 9 години

Когато чичко ром се научи да праща децата си на училище,когато чичко ром се научи да си търси работа и да работи.Тогава да реве че го дискриминират .

10

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха ! Местан ще трябва да разкарва бира и кебапчета из цяла Европа ,за да накара част от електората си да гласува!

9

Анонимен

преди 9 години

Илиев , тези "млади хора" , които ще напуснат България , хич ама хич няма да ни липсват. Повярвай ми !

8

Анонимен

преди 9 години

Няма логика социалната система на една европейска държава да дискриминира определена част от обществотоИма логика и тя се нарича ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ!!!

7

койчо

преди 9 години

Ако промените ще принудят тумби от *** да напуснат България, аз твърдо ги подкрепям! И каква част от нашета общество може да са те? Само паразитираща!!!!!

6

Владо

преди 9 години

Така е като няма Белене... :(

5

Владо

преди 9 години

И какво,ако е така?!Много ясно,че заради тях се правят промените

4

Анонимен

преди 9 години

А педофилията конституционна ли е ? И къде е казано , че тези промени се отнасят само за един етнос? Или трябва да се узаконят престъпленията , за да се задоволят болните амбиции на въпросния Илиев. Ами да се разреши и кражбата на кабели тогава.

3

zeus

преди 9 години

Нищо не е насочено срещу ромите, проблемът е, че те не желаят да живеят по законите. в НПК секса с малолетна се преследва от закона, нормално е да се търсят виновните, а не да се плащат детски помощи. Като цяло една голяма и растяща група от народа не желае да дава нищо за държавата, а само да получава!

2

Анонимен

преди 9 години

Кой е тоя плужак Илия Илиев бе.Няма ли кой да го обеси на някой дирек...