9

Непознат

преди 9 години

Естествено, че ще е безсилна с всичко друго се занимават, но не и болните проблеми на обществото.На изборите се чува "ША ОПРАВИМ".

8

Анонимен

преди 9 години

До ****ти гледам е управяш

7

до 1

преди 9 години

Държавата съвсем не е безсилна - когато трябва да действа против обществото се вижда много ясно, че всъщност дори е доста стегната, стига да има политическа воля за действия.Просто продажниците нямат изгода да имаме силна държава и на практика ние ги избираме да работят ЗА, а те дефакто работят ПРОТИВ държавата и цялото общество.Това е проблема.А самата държава, като възможности, структури и тн. изобщо не е толкова слаба, както пропагандират с цел хората да се отчаят и примирят.

6

RAMBO

преди 9 години

най голям процент психично болни има сред полицаите пожарникарите и воените.не случаино през последните години полицаи воени и пожарникари избиват семеиствата си с боините оръжия който имат законно.те избиват майките си жените си децата си и никой нищто не прави дори медиите телевизията и радиото не ги коментират а замазват случаите.при4зовавам правителството на всеки 6 хмесеца полицаите пожарникарите и воените да се явяват на психотест и ако не пго издържат да ги уволняват чакам този закон.....

5

Анонимен

преди 9 години

На всекиго може да се случи такьв в семейството,и тогава за околните и тези които са принудени да живеят с него под един покрив,настьпва някакьв ад... Затова дьржавата трьбва решително и Веднага да вземе мерки-чрез принудително лечение,последващо от постоянен надзор!На практика тези хора си остават болни за цял живот...

4

Развеселена

преди 9 години

То пък с кого ли се е справила?Не е държава това, а разграден двор.

3

Анонимен

преди 9 години

Освидетелстват се от ТЕЛК другия път - пращат ги със съд по Закона за здравето на задължително 6 - месечно лечение в специализирано психиатрично лечебно заведение : ДПБ ( държавна психиатрична болница ) - гр. Раднево. И после вместо да го изпишат направо с ТЕЛК от Раднево както е закона, те го оставят сам са си търси специализирания психичен ТЕЛК в Бургас. И където като се яви получава 0 ( нула ) % увреждания ! С диагноза параноидна шизофрения и на поддържаща терапия !!! Този Хинко е лъжец.

2

psiho

преди 9 години

to durjava kaji re4i we4e niama , ostana samo teritoriata....

1

zeus

преди 9 години

Държавата е безсилна и не желае да се справи с каквото и да било. Политиците ни мислят само за собственото си благо!