87

Колева

преди 9 години

До Анонимен Да, вече никого не можеш да заблудиш. Дано руснаците не се поддадат на тези демонстрации. Всъщност те отдавна ни сочат като лош пример.

86

Щирлиц

преди 9 години

И аз искам да определям цената на бензина(примерно),но няма как клиента да определя цената на стоката,която купува.Западът иска точно това-е да,ама не.Затова оръдията ще замлъкнат когато в Киев фашистката хунта бъде съборена.Дотогава ще има преговори,совалки и пр.ала-бала.Много кръв има да се пролива още,за съжаление...

85

турчин

преди 9 години

Санкци доставка на оръжие всичко това да сплашели Русия. По голяма глупост от това не може да има. Санкции ще са във вреда на Европейците, на всичко отгоре изнася се през трети страни. Оръжия за Киев че те няма да ги използват и накрая ще попаднат в Руски ръце, това го знаем от Виетнам, Афганистан Ирак, Либия и др.

84

Анонимен

преди 9 години

Обама така ще им го отпере на рашките...

83

Анонимен

преди 9 години

Немцов и петата колона в Русия пак ги активизираха...за справка еквиваленти на Немцов и Навални в България са "Протестна мережа" - А.Генов, Цонева и всички "бенефициенти" на "Америка за България" и други "донорски" организации на бюджет на американското правителство...сега не се чудете защо скачаха срещу миналото правителство - спряха Южен поток и сега млъкнаха. Не коментират нито кражбите от КТБ, нито 8-те милиарда нови заеми?

82

Анонимен

преди 9 години

Надявам се, че джуджето е последният комунистически президент

81

Анонимен

преди 9 години

Комунистите унищожени страната и хората:(

80

Stamat

преди 9 години

A takaaaaaaaa...

79

Анонимен

преди 9 години

Русия не ставам от коленете си, тя умираше

78

Трудовакъ

преди 9 години

Посещението на Путин в Египет: египтяните посрещат Путин със знамена и плакати с негови портрети. Сергиите са пълни с вестници със заглавия Добре дошли, президент Путин в Египет, Путин героят на нашето време. Египетските телевизии отделят изключително внимание на тази визита и подчертават важността на разговорите на Путин с президента фелдмаршал ел - Сиси. За египтяните Путин отдавна се превърна в герой и в символ на борбата срещу американската хегемония и срещу ислямския екстремизъм.

77

Анонимен

преди 9 години

sled kato Juznia potoka stana Turski potoknesledva li Juznia polius da se preimenova Turski polius, slava aliohamu

76

Трудовакъ

преди 9 години

Франсоа Фийон (бивш министър - председател на Франция пред канал France-5: "Следва да се отменят икономическите санкции по отношение на Русия, тъй като те само ще препънат Запада. Просто е смешно да се опитва да се въздейства на Русия с икономически санкции това не е Люксембург. Това е все едно да плашиш мечката с игла.Американците само правят грешка след грешка и днес просто се дискредитират. САЩ се стремят да създадат война в Европа, която да завърши катастрофално..." Кратко и ясно...

75

Анонимен

преди 9 години

А от *** що избягаха 1/3 от населението при демокрацията.

74

Анонимен

преди 9 години

raznoposo4no gledane pri razgovori po edin i sast vapros. Merkel gleda na desno, a Obama nalevo, ot koeto sledva 4e Nemcite sa v jelanie za mast poslu4ai krai na nacistka germania

73

Я Русский

преди 9 години

Американският телевизионен канал си ен ен, осветление на срещата на Барак Обама и Ангела Меркел призова украинските войски "проамериканскими".Екранни снимки на движещ се текст веднага избягаха в социалната мрежа. В коментарите на потребителите язвят: най-накрая истински провокатор и подбудител на конфликт на Украйна самия себе си взел.

72

Я Русский

преди 9 години

Министърът на отбраната на Гърция разказа за разработване съвместно с РУСКАТА "план Б". Той се изразява в привличането на финансиране, както и за отстраняване на ембарго на гръцките продукти. Освен това министърът изрази интерес в подкрепа на строителството на газопровода "Турски поток".

71

Я Русский

преди 9 години

До Anonymous Ние може и да сме и живеем по-зле отколкото в ЕС, но ми харесват цените на: свинско месо - 5 евро за кг, пиле - 3,30 евро, на бензин - 0,5 евро/литър, и на електроенергия - 0,013 евро за кВт, хляб - с 0,4 евро за кг, масло - 1 евро 200 грама водка - 3,5 евро на 0,5 литра. Апартамент под наем за апартамент (3 стаи) - 53 евро. Заплата от 1200 евро при мен. Пенсионери и бедни са субсидии за комунални плащания. Ето така.

70

Анонимен

преди 9 години

Електоратът на тиквения червеногъ.з вожд е най-малоум.ното племе в държавата!Облизват всичко изс.рано от него и краварите.Няма мисъл, няма гънки в мозъците.Само по една и тя е от одраскване.Като аналгини са, нещастниците.

69

Я Русский

преди 9 години

До Anonymous 100А Путин предложи на всички руснаците преведете пари в руски банки. Който е умен - превел. И получи обезщетение за вредите от санкции. Кой не е превел - нека сам запознат с Европа. Конфискувани - ще наука друг богат. Съм сигурен - сега много хора ще започнат да прехвърлят своите сметки в руски банки. Великобритания, за да види отлив на средства от банките. Браво.

68

емо

преди 9 години

на тези двамата им е време за старчески дом,защото са свършили работа в гащите от страх от русия.лошото е че могат да запалят света от глупост.да живее русия долу американския и немски фашизъм