16

Калоян

преди 9 години

Места го ..

15

TRAKIEC

преди 9 години

HUBAVA RABOTA AMA.........

14

Анонимен

преди 9 години

Истината е,че Гърция е едно много апетитна територия,което произтича от географското й положение,а и от това,че Гърция е най-богатата страна в ЕС на находища на полезни изкопаеми,петрол и прир.газ,които все още не са разработени.Заемите на Гърция,които бяха давани в миналото,изобщо не бяха наливани в икономиката й,а с тях се закупуваше военно оборудване,като на практика парите се връщаха при тия,които ги даваха,а за гърците оставаха само лихвите.

13

75% 25%

преди 9 години

Всичко е започнало от една салфетка на която едни чичковци са си поделяли света. Те писали на салфетката БГ 75% рус / 25% англ, Гърция 75% англ 25% рус. После едните не се съобразили с другите е БГ е станала 100% рус, а другите се опитали да направят Гърция 100% англ. Но тогава червените организирали една гражданска война в Гърция и ПАСОК станали много силни. После пак Гърците се отдалечили от лявото към ЕС, а сега пак се връщат към левите идеи или формулата 75% ес 25 рф

12

Анонимен

преди 9 години

Гърците няма да си върнат дълговете.Няма как 25 години да мързелуват и сега изведнъж да се запретнат да работят.Проблемът не е в дълговете.Ами в това колко време трябва на германия да проумее че няма да си получи парите.

11

Анонимен

преди 9 години

Възобновената Римска империя не си е научила урока по история, затова ще повтаря!

10

Анонимен

преди 9 години

Даам статията си казва чисто и просто забравете за тези пари, защото гръцката държава няма нищо, което да можете да и вземете (е освен територии де) и евентуално можете да пробвате да вземете нещо от източените милиарди към частния сектор, но така ще я довършите, така че отписвайте, ако не искате да е като котва. Това обаче много лош и неприемлив пример за Германия и за работещите икономики. Дори за българия е още по-лошо, защото излиза че ние мизерниците им плащаме за сиртакито!

9

ААА

преди 9 години

Гърците ги очаква само едно -- Хипер Инфлация, и това може да стане само през драхмата! За това няма друг начин освен аут от еврозоната!

8

Анонимен

преди 9 години

Не статията направо казва да се отпишат дълговете на страната, защото дали ще плащаш милиардите в евро или в драхми е без особено значение! Просто е дошло време да се даде урок, който да е нза назидание на всички и май-май това ще са гърците!

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Статията казва по завоалиран начин, че Гърция трябва да излезе от Еврозоната и да се върне към драхмата, ако иска да се стабилизира финансово.

6

Анонимен

преди 9 години

Авторите правят някакви мъгливи аналогии, които обаче само показват непознаване на гръцкия проблем! Явно не са запознати с гръцката поговорка "Когато един грък се ражда - десетима евреи плачат."Няма как да стане една държава и общество да харчи и потребява средства и блага много над това, което произвежда в продължение на 25 години и после да иска опрощаване на дълговете.На всичкото отгоре стандартът им продължава да бъде скандално висок и без покритие, а искат и увеличение, а ние да плащаме!?

5

икономист

преди 9 години

На практика Гърция не произвежда нищо съществено камо ли да изнася . При това положение само с узо и сиртаки едва ли ще стане . Величието на Ципрас не знам на какво се дължи , но ще изчакаме и ще видим . Ако той победи никой няма повече да връща заеми .

4

Папата

преди 9 години

Нивото на мошеничеството то двете старни е много голямо... и за тоав така се закучи работата... от една страна искаха да "приватизират" Гърция - разбирай рагзрабят и оделят без релана война от стрия тип - точно като при нас... От друга гърците не са претърпели релания социализъм и супер-затъпяването ни поради руския *** ботуш... и искат ад лапат и да не връщат... и ей ни на където сме и те и ние...

3

До Даа!

преди 9 години

Ми що не взимаш бе? Взимай!

2

Даа!

преди 9 години

Много *** и неразбираема статия!И един урок за нас! Взимай заеми колкото можеш, и после няма да ги връщаш! Ще ти ги опростят! Справка, Гърция!

1

Анонимен

преди 9 години

Едно е да имаш производство и износ като Аржентина, друго е да искаш само заеми и да гледаш как да не ги връщаш