14

кръстоносец

преди 9 години

или просто е зима и на хората не им се мръзне.

13

Анонимен

преди 9 години

Топят се, защото срещу всяка ПЕГИДА демонстрация се изправят до 4-пъти повече антипротестиращи. Нормално общество показва, че такива като ПЕГИДА няма да бъдат търпяни, за да не се повторят грешките от Втората Световна Война! ПЕГИДА е поредната скинарска организация, целяща нищо повече от власт. Само бедните и хора с тесен мироглед се обръщат към такива организации. Не всеки мюсюлманин е терорист, КАКТО И ОБРАТНОТО. ДНЕС се води друг тип война вече!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Ами хората видяха ,че политиците отдавна са в поза "партер" в очакване на ислямско включване изотзад.А когато то се случва те примират от радост.Къф е изводът.Политиците са платени секс-играчки.Как може да очакваш една платена секс кукла да предприеме нещо?

11

Анонимен

преди 9 години

жалко , трябва да си купя фес и да чакам

10

Румбо

преди 9 години

Нали не очаквате за един ден германците да грабнат оръжие и да решат проблема!?Има си ред-първо се осъзнава,че има проблем,после се поставя на дневен ред,търси се решение и накрая действие!Досегашната политика явно не работи,проблема се задълбочава!Неудачната интеграция и мултикултурализмът унищожават Европа!А и за какъв мултикултурализъм говорим,след като повечето от новодошлите са далеч от всякаква култура и се държат като животни-вкл и наши съграждани!

9

до 12

преди 9 години

Не съм, бяла българска съм си. Сори за разочарованието.

8

К2

преди 9 години

Участниците в протестите срещу ПЕГИДA са в пъти повече. В Кьолн ПЕГИДА не успя нито един марш да проведе, всички пътища им бяха блокирани от контра протести. Католическата църква и редица публични и частни организации гасят светлините си по време на ПЕГИДА протест, оставяйки ислямофобите на тъмно. Германия е ПРОТИВ ксенофобията и расизмът!

7

К1

преди 9 години

Поздрави от Германия. ПЕГИДА е смесица от нацита, хулигани, недоволни пенсионери и хора, уплашeни от миграционните вълни в Европа - протестите отдавна не са само против ислямизирането на Запада, а против всички чужденци в Германия. В областта, в която има най-големи протести, мюсулманското население е под 1% ....

6

анонимен

преди 9 години

Късно е вече, протестиращи! Управляващите ги напускаха в Европа, те се размножиха трикратно, вече ще станат повече от вас! Жалко за Европа!

5

Анонимен

преди 9 години

Стига сте тровили хората с лъжи! Който знае езици, чете и се информира ,където трябва.Не оттук и не от бг медии.

4

Анонимен

преди 9 години

"Привържениците на антиислямското движение се топят"... топят се, `щото тоталната п.дерастия е превзела Европа и няма отърване от нея!

3

Анонимен

преди 9 години

I ZA KAKVO PROTESTIRAT--ZA STO EVRO NA DEN

2

Анонимен

преди 9 години

Определено това е огромен успех - да излязат 2000 души въпреки разправата с лидерите, заплахите за участниците и манифестацийките на властта наречени контрадемонстрации. Между другото това с контрапротестите ми е много забавано - ако някой не е следил събитията и гледа казионните медии ще си помисли, че изведнъж в Европа тръгнали демонстрации в полза на ислямизирането - толкова много време отделят на контрите, че почти нищо не казват за истинския протест СРЕЩУ ***

1

истината е......

преди 9 години

До Tulski---много не излязоха,защото "демократичните" политици ги заплашиха с затвор.Още повече се говори,че на всеки протестиращ се съставя досие и се раследва личният му живот,контактите и работата им....Службите са поискали записите от камерите по улиците,за да заведът досиета на участващите--сега в Германия се разраства скандал по този повод.....НО нали ТЕ(политиците)винаги са прави.....абе демокрация братче...демокрация...А после ще ми говорят за Путин--че той е ангел бе........