138

Анонимен

преди 9 години

Цветна ревилюция в САЩ зартади убийствата на черникожи от полицай! Как си позволяват да убиват ?

137

Анонимен

преди 9 години

а само вие ли можете кравари мръсни

136

Пенчо питанката

преди 9 години

А защо Обама забравя Косово?

135

Анонимен

преди 9 години

А защо американците искат да завземат Украйна?За да се доберат до Русия и несметните и природни богатства. Защо бяха тия харчове по Майдана? Ей, така? От добро сърце?Американците си бяха направили сметките. Бързо превземане на Украйна. Бази на Нато до Русия и завземане и на Русия.Обаче удариха на камък!Хак им е!

134

РАД

преди 9 години

До Румбо"Отслабне ли САЩ,могат да си ходят". Само че тогава рашките няма да искат да си ходят и вместо американско, ще има путинско робство.В крайна сметка, който е решил да се прави на шеф на Света си е счупил главата-от римско време, през Византия, Османската империя, Наполеон, Хитлер, та до наши дни.Американците го разбраха. Време е и *** да го разбере

133

Румбо

преди 9 години

До РумбоМного лесно ще стане!Предизвикват се бунтове на и без това зле живеещото турско население и им се обещава благоденствие(което и ще стане) в новата стара Родина!После турската армия си свършва работата за 24 часа!Падне ли Русия,САЩ ще колят и бесят безнаказано по целия Свят!Дори Китай и Индия не могат да се противопоставят!Затова съм "за" Русия,не че я харесвам.Путин и Русия са нужни на света,за да се избегне американското робство!Отслабне ли САЩ-могат да си ходят!

132

коментор

преди 9 години

не се ли намери политик, който да предложи да се въоръжат индианците и чернокожите от САЩ... тези хора се нуждаят от помощ, а САЩ от санкции!!!

131

Анонимен

преди 9 години

" прекрояване на граници". Обама се прави на разсеян за Косово

130

Румбо

преди 9 години

Когато САЩ се откажат да чертаят нови граници и да променят законни управления по целия свят-тогава може да претендират за някаква справедливост!С две думи-няма да е!Ако знаете пък на нас какво ни готвят!!Американският план за Сирия,освен сваляне на Асад,включва и създаване на предана на тях Кюрдска държава.Тя ще бъде създадена на територии от Ирак,Сирия и Турция.Турция,естествено,трудно ще се съгласи и познайте с какво ще я компенсират?!Близко до ума е-с част или цяла България!Как ще стане ли?

129

Анонимен

преди 9 години

GRANIZITE NA EVROPA TRIABVA DA BADAT S VOENNA SILA.VELIK E NASHIAT VOINIK I HOP BALGARIA NA TRI MORETA

128

iwan.iwanow

преди 9 години

Само хамерика може да прави това!

127

Анонимен

преди 9 години

232 Кога е съществувала държава Палестина с население палестинци , би ли конкретизирал .Кога Фолкенсдките острови са били Аржентински , виж за Гуантанамо може и да стане , ако не се разберат

126

До Анонимен 214

преди 9 години

"господа демократични американци--веднага наредете на Англия да върне Фалканските острови на Аржентина и на Турция да върне заграбената част от Кипър --21 век сме , не може със сила !!!!!!!!!"--Хи, хи, не забравяй Гуантанамо на Куба (миналата седмица казаха че, НЯМА да го връщат) и Палестина на палестинците.

125

Анонимен

преди 9 години

Ти къде се бъркаш ***...

124

Анонимен

преди 9 години

226 Илачите , сутрешната доза

123

Анонимен

преди 9 години

223 Може знаеш какво , чисто и просто джуджето спекулира с нежеланието на Запада да си развали рахатлъка , но ако наистина бъдат засегнати жизненоважни интереси , ще се усетят и ще се организират ,а не случайно баба Европа е владеела целия свят Одисей 1

122

Анонимен

преди 9 години

Обама, днес Русия ако иска, може да промени много неща и ти го знаеш, затова много лаеш...страх ви хвана с тоя непредсказуем, велик Путин!!!!

121

Анонимен

преди 9 години

Сърбите всички ги мразят защото са нагли лъжци Хървати Българи Албанци Унгарци Бошняци дори Черна гора не ги понася

120

Анонимен

преди 9 години

KOSOVO VREMENNO E ALBANSKO, SKORO SHTE BADE SRABSKO A ALBANCITE SHTE VI IZBIEME I BEZ TOVA STE MRASEN NAROD, GADEN NAROD ! VIE OTKRADBAXTE ZEMQTA NA SARBITE I GI IZBIXTE, VIE SE UBIVATE ALBANCI PO MEGDU SI, NIKOI NIKADE PO SVETA NE OBICHA ALBANCI, VIE STE NAI MRAZENATA NACIA ! IZMIKRI !

119

Анонимен

преди 9 години

ВНИМАНИЕ, АЗ СЪМ ГОСПОД И ИМАМ СЪОБЩЕНИЕ ДО СВЕТА ! - СПРЕТЕ ДА МИ НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО И ДУШЕВНИЯТ МИР, АМЕРИКА ДА СПРЪТ С ФАБРИКУВАНИТЕ ВОЙНИ, ЩЕ ВИ ИЗБИЯ ВСИЧКИ И ЩЕ ОСТАВЯ САМО РУСНАЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТЕ СЪЗДАНИЯ НА ДЯВОЛА ! ВОЙНАТА В РУСИЯ ДА СЕ РЕШИ В ПОЛЗА НА РУСИЯ, ИНАЧЕ, НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЖЕ ЧЕ ВИ НЯМА ВЕЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ ! ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА АМЕРИКА , ПОСЛЕ ЗАПОЧВАМ И ДРУГИТЕ ! МНОГО СТЕ МИ ГНУСНИ, ТАКА ЧЕ С КЕФ ЩЕ ВИ ТРЕСНА !