41

rokoss

преди 9 години

Много точно изказване на Местан!!!

40

Някой си

преди 9 години

До коментар 48Напъни е правила *** когато те раждала, Местан говори с факти, а вие постоянно драматизирате нещата и карате хората които са се отказали от ДПС, отново да се върнат.

39

Непознат

преди 9 години

Точно така Местане, с всичко друго вече са ОК хукнали само с ДПС да се занимават.Вместо да се ядат не може да свършат някоя работа, чакат да дойдат изборите.

38

Анонимен

преди 9 години

Много жалко, че възродителен процес никога не е имало :(

37

?!?

преди 9 години

Говоренето е анти ДПС и анти БСП заради свинщината, която остана след вас. Пропомням: Големи заеми и увеличаване на дълга - Чобанов, фалит в НЕК - Стойнев, изсичане на гората - оня вашия, спряна пенсионна реформа без друго предложение - Адемов, Фалит КТБ - Пеевски, мизерия БДЖ, Целувки на мост и др. гнусотии. Така че не задавай *** въпроси и не си прави глупави констатации!

36

турски циганин

преди 9 години

Със заповед на министъра на културата (100% антитурчин) Вежди Рашидов бяха забранени турските театри в Кърджали и Разград. Сигурно си получи наградите. Не на ГЕРБ! Не на асимилаторите!

35

Анонимен

преди 9 години

Местане, това са последните напъни на асимилаторите.

34

Анонимен

преди 9 години

Ти ли, читако долен ще ни задаваш "правилен прочит на миналото"?То вече ни го зададохте навсякъде, докато имахте власт - османско присъствие, мирно съжителство и прочее дивотии, турски сериали и какво ли още не. Но това ви беше! Изгърмяхте си патроните.

33

Анонимен

преди 9 години

истерията анти ДПС?? Местанчо, селски даскале - очевидно е и за теб, че никаква истерия няма :))) Просто всички ви забравят. А от това ви боли, защото спира алъш-веришът, та затова пискате в агония. Това е то, свърши се вашата. Никой повече не иска да си цапа ръцете с турска партия, надминала по кражби и злоупотреби с власт и най-гнусните сатрапи.

32

турски циганин

преди 9 години

Със заповед на министъра на културата (100% антитурчин) Вежди Рашидов бяха забранени турските театри в Кърджали и Разград. Сигурно си получи наградите.

31

МЕСТАН Е ПРАВ!

преди 9 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ----ПРОСТО НИЩО НЕ ПРАВИ!!!САМО ПРИКАЗКИ ,ПРИКАЗКИ , ПРИКАЗКИ,.......ОТ 1001--НОЩ!ЕГАТИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААААА

30

ни съ знай

преди 9 години

Наближава 100тната годишнина от клането на арменците от турците.Това би могъл да бъде добър повод за потурчените българи да проявят благородство и да признаят геноцида над арменския народ.Не се съмнявам,че това ще стане!

29

Анонимен

преди 9 години

ОХ, като го видя тоя грозник и ми се преяжда свинска пържола. Ама не помня откъде се взимаше!

28

Анонимен

преди 9 години

Съска и плюе отрова като настъпана змия. Направо ме кефи!!!

27

гласоподавател

преди 9 години

проблема на правителството не е ДПС а на ДПС е Местан който активно сътрудничел на ДС под иметоПавел исега се крие и манипулра мисюлманите ЧРЕЗ дпс.

26

БРАВО НА МЕСТАН

преди 9 години

ЕДИНСТВЕН ГОВОРИ И ИЗРИЧА ИСТИНИ!ОСТАНАЛИТЕ СА РУСКИ ДУПЕДАВЦИ И УЖАСЯВАЩИ ЛЪЖЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ!НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ--ОСВЕН ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Кой е натикан в миша дупка бе,ДПС ли ? Мисия невъзможна е това,ДПС ще става все по силна етническа партия която ще е гарант и проводник на интересите на Анкара.Близките месеци БСП ще изплува от блатото в което ги натика Станишев.АТАКА ,ами тя е като бацил,вредител,съществува благодарение на страховете на хората,Волен Сидеров и Валери Симеонов,разпокъсаха патриотичния вот във името на едно по силно ДПС.ДПС отиваше във канала ако тези не бяха се продали и предали българите

24

Анонимен

преди 9 години

Местане, от всичко, което напоследък правите и вършите се видя, че не ви интересуват хората - ни българи, ни турци, а *** престъпници ги използвате само като етикет - виждате ли какви сме демократи. Радвам се за това, така най-после се разбира истинската ви същност. Продължавай да се държиш по този начин, за да им се отворят очите на хората.

23

Анонимен

преди 9 години

всяко управление има един много голям проблем-ДПС .

22

Винету

преди 9 години

Какво друго може да каже, като е натикан в миша дупка.