18

Bob

преди 9 години

Телевизорът ми ме гледа как правя секс със съседа всяка вечер... :) Викам го, съседа - млад спортист-нудист, за по едно-две питиета, после малко се въргаляме голи ПРЕД телевизора, нека си гледа, и накрая един свежарски мъжки секс си удряме... ;)

17

Пффффф

преди 9 години

Е Самшит какво друго могат да направят. Посредствена компанийка с продукти реплики и долнопробен дизайн. Отврат!

16

Анонимен

преди 9 години

Корин Макшери,: "Ако бях потребител, щях да искам да знам коя е тази трета страна и определено ще искам да знам дали думите ми са били предадени в защитена форма, коментира тя.Ами ***, като искаш да гледаш някой филм и ползваш гласови команди , разбира се че ще те препратят на някой стрийминг апликация. И ако вместо името на филма кажеш номера на кредитната си карта , какво да правят самсунг? Или за спортни резултати и т.н.

15

а хой

преди 9 години

Да те са САМСУНГ- ЦВ.ЦВ.

14

Анонимен

преди 9 години

...да бъдат икономически слаби и зависими. Не с всички страни са успели да постигнат целите си, но за някои имат по-различни планове.

13

Анонимен

преди 9 години

Преди години един от фамилията Ротшилд е изрекъл поговорка, която може да е стара и да не е негова, но важи с пълна сила и сега, че за да победиш врага си, трябва да възпитаваш децата му. Това е залегнало в идеите на конспираторите срещу всяко добро на този свят. В една изповед от 1945 година на Алес Дълес, който е бил директор на ЦРУ през годините 1953 1961, с която казва точно това за манипулирането на народите с цел тяхното ограбване и поробване. По всички личи, че това се отнася за страни като Русия, България, бившите страни от соцлагера и някои други, към които САЩ имат интерес да бъдат

12

Анонимен

преди 9 години

Честито! Г-н Оруел как сте....

11

Анонимен

преди 9 години

До mery 1Ако е LG смарт, с гласови команди - няма начин да не е същата работа. Това че американските медии нападат Самсунг, не означава има начин без уреда да слуша, да ви изпълнява онлайн гласови команди и задачи. Всеки уред с гласови команди НЕ САМО САМУНГ, слуша какво говорите, ама тъпия народ се манипулира лесно

10

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези ТЪПОТИИ БЕ!!!!!Разбира се че ВСЕКИ УРЕД С ГЛАСОВИ КОМАНДИ чува и анализира какво казвате.Това Сири, Гугъл Нау, Кортана, по телефоните, таблетите компютрите ви, дори асансьори и т.н. как работят , бе???Самсунг са имали ДОБЛЕСТТА да ви предупредят, а вие ги нападате защото гърчат любимата ви Ябълка.Толкова сте жалки и смешни!!!!:):)

9

Анонимен

преди 9 години

Всичко постъпва и се съхранява в базата на ЦРУ в Ленгли.

8

дубриютро

преди 9 години

Samsung Telescreen :D

7

sopol

преди 9 години

затова ми бе отказан патент за тайната ми рицепта за кисило зели у пластмасов бидон. сига от уолмарт ще избият конкуренцията с моята рицепта

6

ауслендър

преди 9 години

Сега, тая статия да си я наврете ...знаете къде :)))

5

Анонимен

преди 9 години

Все едно "умните" телефони в джоба не слагат GPS тагове на снимкитие е не събират на определено време инфо от устройството и през оператора в пространството.... това беше очаквано, не знам защо има изненадани. Едно време беше трудно да се шпионира - липсваше техника и ресурс, хора, обучение, шикалкавене насам натам.... Сега е лесно - на ви тубата и фейса, и куп други "социални" мрежи и "умни" устройства, пък вие сами ще предоставяте данни за себе си.

4

Анонимен

преди 9 години

До коментар 1LG също е южнокорейски производител както Самсунг.

3

YouTube

преди 9 години

И качват секс клипчета в тубата ако правите секс пред телевизора.

2

Анонимен

преди 9 години

Аз редовно си говоря с моят телевизор, споменавам с добро най-вече роднините на родни политици

1

mery

преди 9 години

Ние за това си купихме LG!