40

uaoo

преди 9 години

ha dano ...ama nadali. to pri tiah tretiya im pol e po smel.

39

sankcioner

преди 9 години

ei tezi xorica ne se li omorixa s tia sankci be- az ve4e izgybix viara v sankcite i zapo4nax da se oglezdam za niakoi po koravi merki kato da sabera dobrovolci za ykraina da pomogna ````````````````````````````````````````````````````````````.

38

Анонимен

преди 9 години

Смешниците от ЕС знаят ли какво могат да им извъртят рашъните? Например да кажат - ние газ на страните членки на НАТО няма да продаваме. Точка. А да видим колко бързо ще си замине НАТО-то.

37

TPE3BEH

преди 9 години

Стига са се лигавили с тези мини санкции, да ги махат руснаците от SWIFT най-накрая!

36

Историк на чашка

преди 9 години

Има само една ефективна санкция, която може да проработи в Русия, обаче историята не помни това да се е случвало - да се спре водката. Всичко друго не работи ... доказано през вековете и в две световни войни.

35

Анонимен

преди 9 години

До Аз...... и баща ти говореше така за Брежнев ....ама не би...полуграмотна нация без човешки ценности ,войнолюбива...жестока ,живееща в средновековието.Спомнете си ,кога имаше такива рейтинги...и къде ги има..Сев.Корея,Венецуела,Куба....

34

Анонимен

преди 9 години

бОКО требе бързо да организира наште българе у украйна и да дигне априлското въстание даси земеме югозапада с наште опълченци тя е ясна работата руснаците си зимат югоистока братята американци у средата. запада за поляци унгарци словаци и мир. е тогава шего признаем за мъжкар

33

...

преди 9 години

Мамонът държи първо парите,това го знаем.

32

Духайте оркиии

преди 9 години

До сибирскаДоставките на руски газ за Европа през Украйна са осигурени само до края на март

31

Духайте оркииии

преди 9 години

До сибирскаЕС е загубил 21 милиарда евро от санкциите срещу Русия, съобщи испанският външен министър Хосе Мануел Гарсия-Маргало . Агенция Франс прес отбелязва, че за първи път официален европейски представител оповестява конкретна цифра за щетите от ограниченията..

30

Венелин

преди 9 години

до 27А Китай е елиминирал долара (разплащането се извършва в юани) с над 30 държави, включително и "съюзници" на САЩ. Последните бяха Катар, преди 1 седмица.Поредното пророчествата на Ванга, което се сбъдва...

29

Анонимен

преди 9 години

"Мдааа, Европа наистина се е превърнала в сателит на САЩ."Мдааа, България наистина се е превърнала в сателит на Русия.Да!, Точно така! Правилно казах Русия! СССР вече не съществува, драги ми смехурко!

28

Анонимен

преди 9 години

Защо не пишете, че Гърция е блокирала санкциите бе продажници. Няма решение за никакви санкции, а просто някакъв проект. И какви, са тези санкции срещу няколко човека, които нито имат някакви активи на запад нито нищо. Абе смешници *** направо сте жалки.

27

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, Европа наистина се е превърнала в сателит на САЩ.

26

междунар. журналист

преди 9 години

Величието на др. Путин ще бъде подпечатано с глад и мизерия на великия Руски народ . Важното е да не се даваш , а иначе си наведен до земята .

25

:-)

преди 9 години

Садизмът на САЩ и мазохизмът на ЕС са изумителни. Работите отиват не за психолог ами направо за психиатър.

24

Анонимен

преди 9 години

Навеждане, навеждане и пак навеждане - ушанките само така разбират.

23

Чапаев

преди 9 години

Изключване от SWIFT !

22

Боби

преди 9 години

До Анонимен 35Санкциите са тези и тези хора нямат право да правят това и това. Мама му стара да спираш Руски Милионери да си харчат парите в Европа е автогол. Както и да го погледнеш. Ще искат да попътуват ще отидат да видят Великата Китайска стена и ще сключат някоя и друга сделчица с Китайците или Индийците или Бразилия когато в Москва е -30 в Бразилия е +30 вечерта ...

21

Аз

преди 9 години

Министрите на ЕС са пълни смешници !!! Един Лавров струва повече отколкото цялата тази жалка пасмина.