59

Анонимен

преди 9 години

Не ви харесва , нали рашисти , истината боли Одисей 1

58

23

преди 9 години

До Анонимен 75Немците не лъжат! Просто това не е актуална статия. Платените *** толкова могат.

57

Анонимен

преди 9 години

Тези от Велт лъжат като дърти ***. "Русия е напът да унищожи ООН единствената награда на Америка за победата в продължилата четири години световна война." Хехе единствената награда за САЩ било ООН. И разбира се факта, че след ВСВ САЩ от една кравеферма се превърнаха в световна супер сила на мястото на Великобритания.САЩ сега искат да вкарат във война Европа и Русия посредством намесата на НАТО в Украйна. Този сценарии обаче Европа трудно ще преглътне.

56

Приятели

преди 9 години

Путин и Ердоган са добри приятели и имат еднакви интереси. Единият е окупирал северен Кипър и е създал Северокипърска република, непризната никъде по света. Другият създава 4 нови протектората - Абхазия, Донецка република, Луганска република, Приднестровска република - също никъде и от никого непризнати. И двамата ламтят за повече територии , като че ли сме в Средновековието.

55

Анонимен

преди 9 години

Ако е трябвало бърз резултат вече всичко щеше да е приключило,а като чета тъпата статия - явно тепърва предстои!

54

Анонимен

преди 9 години

Много ми хареса,че щабът на НАТО у нас ще е срещу МБАЛ Пирогов.Сигурно в района има и няколко детски градини.

53

Анонимен

преди 9 години

"Затова някои американци възнамеряват с доставките на оръжие за Украйна да спрат сепаратистите и да принудят Путин да покаже истинската руска намеса -"Е - е -е еее!Цяла страница словесен шлак само и само да подпъхнат едно изречение!

52

Анонимен

преди 9 години

Ако по времето на Хитлер са решили,че им пречат гените,днес потомците му са решили,че им пречат нациите.И всичко се прави за благото на човечеството.Немците може да са работливи,но са сбъркани централно.Аман от напъни да се правят на Господ,

51

rustam

преди 9 години

запада да мачка руссия със всички средства само така руснаците ще се стрестнат и тогава ес и сащ ще разберът какво значи разярен и гладен руски солдат

50

Анонимен

преди 9 години

Когато говориш за Хитлер прочети за опитите в концентрационните лагери и д-р Менгеле.Експериментите с хора не ги прави Путин.ЕС е експеримент със 150 млн човека.Нима Меркел не може да застави Порошенко да изтегли армията от зоната на боевете?

49

Анонимен

преди 9 години

Пази, Боже от НАТО и ЕС и от техният интерес!

48

Ддггхйкллкбх

преди 9 години

Цитираме добре. Това Ботев , Левски и други велики българи ,но знаем ли какво ни казват?разбираме ли това за което говорят в написаното от тях?

47

Сфхйлппугжб

преди 9 години

Абе що никой не говори как трябва да се държи България в тази ситуация и за нашите интереси . Всички реват или за Путин или за Обама а давате ли си сметка колко сме неадекватни ние в цялата работа?

46

Анонимен

преди 9 години

Има един правил подход и той е да се покаже на Путин че целият свят е единен, решителен и готов да действа докрай. Само това би го стреснало. Путин е новият Хитлер. Играта му е опасна и ще продължи ако не бъде усмерен

45

Анонимен

преди 9 години

Братушки,мачкайте световния ***! България и всички мислещи хора по света ,които не искат да живеят в ционистко робство на сатанинския им (нов световен ред) са с вас.

44

Дфхйклщш

преди 9 години

Аман от невежи драскачи. Бойчо да беше прочел малко история за следвоенната роля на Америка и какво е получила и не е получила. Възхода на америка като водеща световна сила е основно след ВСВ . Не че и руснаците са ангели но поне са си спазвали сферите на влияние за разлика от Америка и Великобритания . Темата е доста дълга така че ако някой се интересува да заповяда за качествени лекции -качествена цена. После поне няма да се излагате по форумите.Четете журналистчета и специалистчета.

43

Анонимен

преди 9 години

Предз далечната 1995 г.на книжния пазар излезе една малка книжка посветена на Ванга написана от любимата и племенница,която винаги е била най близко до пророчицата и е записвала нейните предсказания.Книжката се казва -Ванга -истината от Красимира Стоянова .там ясно е записано ,че според Ванга световната война ще започне от Сирия и ,че Русия ще победи,а последния президент на САЩ ще е черен.Всичко това днес се сбъдва с абсолютна точност.Запада скочи срещу Москва точно заради Сирия,

42

SYSTEMA SPETSNAZ

преди 9 години

Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

41

456

преди 9 години

До *** кагебистНяма по гадни алкохолици от англичаните и няма по дрогирана нация от американците!!А колкото до аутизма ,КГБ си има достатъчно добри тестове за да не допусне аутист в редиците си/ нямам нищо против болните от тази болест/!Но виж пък никой не попречи на прехвалените американски демонократида изберат *** Буш младши и дори книга с "бушизми" разбирай простотии да му издадът!

40

Рус Сепаратист

преди 9 години

===========================================================Американците се правят на големи каубои, но ние не сме индианци.