341

Анонимен

преди 9 години

Дългосрочната стратегия е много проста - каквото стане...

340

бягайте да воювате

преди 9 години

Поздр.от Америка.Тук сме аз и P.O.D. за Супер Бол КупаКейти Пери пее,язди златен лъв и лети във въздуха,а едно време какво въртеше на момчетата с устаТук всеки плаща по 300$ за билет и 150 за храна.ОТ ДРУГАТА СТРАНА Е ОСТАНАЛИЯ СВЯТ.ПЪРВО УНИЩОЖИХМЕ ЮГОСЛАВИЯ,СЪРБИЯ,А СЕГА И РУСИЯ.НАКРАЯ ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ.НИЕ СМЕ АМЕРИКАНЦИ И САТАНИСТИ.НАШИЯ ГОСПОДАР Е АНТИХРИСТ.Както се пее в песента POD-"BOOM,ready or not".Бегом да воювате срещу Русия,а ние през това време ще гледам мача.Почва!Гуд Бай!

339

шоп

преди 9 години

Унес, е напрао се мая как има чиляци дето още ва читат

338

Анонимен

преди 9 години

килията на Милошевич в хага е свободна

337

брaдвето

преди 9 години

москaлия немa дългосрочнa стрaтегия по обективни причини, до годинa, две нямa дa я имa нa тоя свет)))))

336

до 396

преди 9 години

"подкрепят Русия...Както и половината население на ЕС"Пълни глупости!Само в бившата руска колония Болгария има неколцина русофили-мазохисти, но цяла Европа и цивилизованият свят са единни срещу руския агресор!

335

Анонимен

преди 9 години

До кирилNqma kak da vleze Putin v kiliqta poneje toi e velik 4ovek i znae kakvo da pravi do kolkoto za ruskiq narod to 85% mu vqrvat taka 4e ti se pritesnqvai za BG naroda 4e s na6te dupedavci otivame na vse pozle i zle

334

RT

преди 9 години

Ооооооо DW значи!!!!!Между другото не забелязах някой да се залива от смях!В пъти по долно духане от Работническо дело навремето !В ПЪТИ!Не може при толкова информация в момента да напишеш такава статия!ОТВРАТ!С тази вече уникално смешна пропаганда стават смешни такива''АВТОРИТЕТНИ'' издания.САЩ имат над 600 военни бази по света!ФАКТ!Русия няколко!ФАКТ!ТОВА са фактите!Другото е чиста пропаганда!Русия ли създаде ИДИЛ?Русия ли създаде Бин Ладен?Русия ли създаде САДДАМ?Русия ли прави про до САЩ?

333

данчо

преди 9 години

Що не коментират как Косово стана държава. Обама нямало да разреши промяна на границите в Европа - за Крим с руско население не може за Косово част от християнска Сърбия създадоха мюсюлманска държава.Такова нахалство ми идва в повече. Синът на Байдън държи газа в Украйна.САЩ поддържат войната.Сами си признаха за помощите за преврата. Сега Русия разпалила войната.

332

Анонимен

преди 9 години

кой и пречеше на Русия? Защо единствено тя в белия свят се въоражава като Хитлер...Не, като Сталин. Защо ли? За да бие другите евро-балъци по тъпите канчета! Кефи го...

331

Нищо ново

преди 9 години

Паниковски каза Остап Бендер, на вас ви беше възложено да се срещнете днес с нашия доверител и за втори път да поискате от него милиона, като придружите тази молба с *** смях.

330

брaдвето

преди 9 години

Укрaинците сa пробили рускaтa линия под Мaриупол, нaстъпвaт!

329

Анонимен

преди 9 години

От изброените само КНДР и Сирия подкрепят Русия...Както и половината население на ЕС.

328

Анонимен

преди 9 години

Речта на Лавров наистина беше много нагла. Точно като на нацистите през трийсетте год - как Западът унижавал Германия 20 години и трябвало реванш - точните думи 1:1 !Как ще свърши тая работа също знаем.

327

до 392

преди 9 години

От изброените само КНДР и Сирия подкрепят Русия.Русия е обречена!

326

А

преди 9 години

Целият НОРМАЛЕН свят се присмива на Путин и слугите му. Те просто са трагични, може просто да погледате записа от конференцията или да прочетете нещо различно от руски или проруски медии .

325

Анонимен

преди 9 години

факт е ,че русия е напълно изолирана...Само Китай, Индия, Бразилия, ЮАР, Казахстан, Беларус, Киргизстан, Виетнам, КНДР, Куба, Венецуела, Сирия, и половината от Южна Америка, Африка, Азия все още наивно подкрепят Кремъл.

324

Анонимен

преди 9 години

Лавров така ги ошамари, че ще им държи влажно със седмици! А авторката явно е взела сълзите им за сълзи от смях. Ама нормално, в България всичко винаги е наопаки.

323

Аз

преди 9 години

До кирил 382 Да знаем от филмите, че на запад за пари не прощават. Но я кажи, ти как мислиш, на изток , в Русия дали прощават за геноцид срещу руския народ ?????? п.п. НЕ разбрах кой ще вкарва Путин в Хага, ти ли, или Обонго ??????

322

Az

преди 9 години

От една година слушаме този въпрос. Отговор е повече от ясен, вижда се от действията им - да потърпят още малко, да видят докъде може да стихне нахалството на западняците. А защо не чуваме въпросите "Каква е дългосрочната стратегия на САЩ ? " и "Каква е дългосрочната стратегия на ЕС ?" Те са далеч по-интересни и отговорът на първия въпрос се крие там !