7

Мелинда

преди 9 години

Ясно е че всичко са били само спекулации ,банковата система си остава стабилна и още как!

6

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не казва: КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ?фАКТА, ЧЕ ВЛАСТТА СИ ТРАЕ, ЗНАЧИ, ЧЕ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ СА В НЕЙНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ.

5

Kaлинов

преди 9 години

Край с апокалиптичните сценарии за родната банкова система, които бяха упорито тиражирани от редица медии. Банковата система си остава стабилна, колкото и да не им изнася на някои хора.

4

Дияна

преди 9 години

Това показва, че въпреки всичко банките са запазили стабилността си. Много важен момент, като се има на предвид какво се случва в Гърция и как скоро може да гръмнат гръцките банки, включително на наш терен.

3

ДЕПОЗАНТ

преди 9 години

ПЕЧАЛБИТЕ РАСТАТ, ЛИХВИТЕ ПО ДЕПОЗИТИ ПАДАТ КАКВО ДА ГОВОРИМ, КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ?

2

Ключа от бараката!

преди 9 години

Ето защо не излизаме от кризата! Докато банките бележат фантастични печалби, докато държавната администрация продължава да поучава заплати по 5300 лева средномесечно кризата ще е вечна!

1

банка

преди 9 години

Даааа. Шеста година работя в една и съща банка. След шест месечният изпитателен период(винаги в полза на работодателя) трябваше да ми се вдигне заплатата. Все пак съм оценен и одобрен...ДА, ама НЕ! Това, че за поредна година им нарастват печалбите, отново не е повод служителите им да работят за нормални възнаграждения!