43

681

преди 9 години

Марийке ***, много сте загрижени за жителите на Комунар? Предлагам като сте толкова "хуманни" вземете пари от някоя нпо която ръси пари за идиотщини в България,купете продоволствия и ги занесете на "гладните и босите" в Комунар!Ей ,големи майстори сте да плачете на чужд гроб с крокодилски сълзи!

42

Боби

преди 9 години

След тази новина ще се намери някоя организация в Русия и ще прати помощ. Това е един от големите проблеми при гражданска война - липса на достоверна информация. От по-големите селища в Русия отиват емисари постоянно правят само едно и също помогнете на това или онова селище моля.

41

gtf

преди 9 години

Да поемат всички към границите на ЕС - бяжанците са топло приети !

40

Анонимен

преди 9 години

Тия са Руснаци. Така се грижи русия за тях

39

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! 80Не !Това е "НовоРусия", рубашко

38

Анонимен

преди 9 години

ВНИМАНИЕ, АЗ СЪМ ГОСПОД И ИМАМ СЪОБЩЕНИЕ ДО СВЕТА ! - СПРЕТЕ ДА МИ НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО И ДУШЕВНИЯТ МИР, АМЕРИКА ДА СПРЪТ С ФАБРИКУВАНИТЕ ВОЙНИ, ЩЕ ВИ ИЗБИЯ ВСИЧКИ И ЩЕ ОСТАВЯ САМО РУСНАЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТЕ СЪЗДАНИЯ НА ДЯВОЛА ! ВОЙНАТА В РУСИЯ ДА СЕ РЕШИ В ПОЛЗА НА РУСИЯ, ИНАЧЕ, НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЖЕ ЧЕ ВИ НЯМА ВЕЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ ! ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА АМЕРИКА , ПОСЛЕ ЗАПОЧВАМ И ДРУГИТЕ ! МНОГО СТЕ МИ ГНУСНИ, ТАКА ЧЕ С КЕФ ЩЕ ВИ ТРЕСНА !

37

Анонимен

преди 9 години

Американци, нали се разбрахем вече - вие там не миете ***, всички работите мениджъри с костюми. Всички ви верваме. Защо е нужно да го пишете по сто пъти, ние верваме, верваме.

36

Анонимен

преди 9 години

До *** MY ULUK-------абе такива като теб ги знаем--преди да се преберът в България,отиват в магазините за втора употреба-обличат се от дрехите на *** и после ни разправят колко са О.К........а стига...и ние сме видяли свят--а *** ти е в душата-щом си станал *** на някой--запомни го това........

35

Анонимен

преди 9 години

Да благодарят на руския диктатор *** за това

34

Анонимен

преди 9 години

А ти защо не спиш?

33

Анонимен

преди 9 години

do 70! Ei vie ot atakaka, san ne spite da va eb.....

32

Анонимен

преди 9 години

Ама разбрахме бе америкамци, разбрахме - там никой от вас не мие чинии, камо ли ***, верваме ви, верваме ви - всички там работите мениджъри и шефове, там в Америка само рашките мият кенефите. Защо е тая страст да ни го повтаряте и да ни убеждавате?

31

SUCK MY ULUK

преди 9 години

До Анонимен професор. От доста време не живя в БГ. и още не съм срещнал българин да, който мие чини или клозети. Отдавна са измислени машини а това. Но за сметка на това в БГ постоянно някой търтей с две леви се оплаква как всичко му е криво и само руската армия ще му оправи положението. Не НЯМА. Живейте си с илюзиите в ***, който е ваше собствено производство и чакайте. Където е стъпила тази *** комунизма, картинката е една и съща.

30

до 66

преди 9 години

Когато трябва да следваме руснаците сме неблагодарни братя, а когато искаме газ---сме нахални българи..така ли ?

29

Анонимен

преди 9 години

Най-много плащат страните от бивша Югославия - Македония (564 долара), Босна (515 долара), Словения (486 долара). В тази група са традиционно хладните към Русия Полша (528 долара) и Чехия (503 долара), както и присъединилата се се към НАТО България (501 долара).Повече за газа плащат и страните, където достъпът е затруднен и където няма други доставчици. Турция (407 долара) и Германия (379 долара).

28

Анонимен

преди 9 години

В Америка миеш *** ако чакаш вечно държавата да ти даде, което е характерно за социалистите. Прав си, с тази нагласа по-добре стой в България, 400 на месец са си 400 на месец, а са лоши години, кой ти ги дава. Аз лично в Америка за времето, изкарано там, *** не съм мил - имаше ***, латиноси и руски студенти за тази цел. И все пак руснаците предпочитаха това пред Путиновата приказка.

27

Анонимен

преди 9 години

"Личи си младата гвардия на Кремъл и Миков. Кенефите, грижите за старците, ужасният Запад."Разбирам те мой човек, тежък ти е живота там в Америка. Но ако се трудиш много в Америка може да успееш - в Америка всеки може да успее - американската мечта. Един българин мил *** в Америка по 10 часа на ден както теб. Друг обаче решил да спи само 6 часа и мил *** по 12 часа. И вторият бил по богат от първия.

26

Анонимен

преди 9 години

Русия продава газта за България на същите цени както за Германия и за всички останали. Разликата идва от транзитните такси които се плащат на фашистката хунта в Киев.

25

Мария-Антоанета

преди 9 години

Спокойно, Потрошенко тъкмо товари посления камион със шоколадови пасти. Като нямат хляб, ще ядат пасти.

24

Анонимен

преди 9 години

Личи си младата гвардия на Кремъл и Миков. Кенефите, грижите за старците, ужасният Запад.Абе, момче, рускините с *** спяха и за разни олисели чичаци с габаритите на Джаба Хътянина се омъжваха, че да получат гражданство за същата тази ужасна Америка...А на вашия вожд щерка му с холандец си ляга и на Запад живее. Сигурно, за да бърше ***...