25

Анонимен

преди 9 години

презумпцията за невинност важи само докато някой бъде осъден на пърав инстанция. От този момент той трябва да доказва невинността си пред съда, т.е. имаме презумпция за виновност и този човек може да бъде арестуван, задържан, да му бъде налагана мярка неотклонение и прочие.

24

Анонимен

преди 9 години

Еь доживяхме. сега остава някой да внесе поправдките и накрая - да се гласуват.

23

Анонимен

преди 9 години

Подавай си оставката , Цацаров!!! Никой няма да забрави как развяваше костинбродските бюлетини, продажник!

22

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Цацаров, а кой ще потърси отговорност от тези,които отстраниха ,,Южен поток,, и нанесоха щети на държавата за десетки милиарди. Стига с твоите кокошкарски дела.

21

анонимен

преди 9 години

КОГАТО СИ АРЕСТУВА С ОБВИНЕНИЕ---ЛЕЖИШ В КАУША ДО ДОКАЗВАНЕ НА ТВОЯТА НЕВИННОСТ---точка

20

Анонимен

преди 9 години

Цацата е добре не го мислете него, взима си паричките и си пече гъзо на морето.

19

Анонимен

преди 9 години

г-Н Цацаров не казвате нищо за тези които предупреждават осъдените да напуснат страната преди произнасенето на присъдата /братя Галеви/ и др Как може да се издирват от междунарони служби толкова време??? Е ако вярвате,че те са като игла в пясъка...

18

Анонимен

преди 9 години

Много проста младеж расте, не е истина!

17

до 26

преди 9 години

"Тежко престъпление" е това, за което по закона е предвидено наказание лишаване от свобода повече от пет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замянаСега Взимаш НК и почваш да четеш за кои престъпления е предвидено наказание лишаване от свобода 5+ години.След това продължавай да лаеш некомпетентно по форумите!!!А на другият неграмотен човечец няма какво да му разяснявам!

16

До 22

преди 9 години

Я кажи кое е тежко престъпление, щото май не знаеш

15

Анонимен

преди 9 години

До 18няма такова животно като основателно съмнение, базирано на доказателстватакива измишльотини са съвсем близо до установяване на диктатураКогато у вас нахълтат орда мутро-милиционери и те грабнат и завлекат в ареста само защото си загледал гаджето/жената/сестрата на някой то тия мутро-милицонери или просто щото те мразят за дето живееш по-добре от тях, тогава ще те питам кой е юридически неграмотен.Ама твоят мозък е развит до толкова, че като чуеш за права и асоцииараш с ДПС...ужас...

14

Анонимен

преди 9 години

Връщане на конституцията на Живков и връщане на смъртното наказание са най-неотложните мерки.

13

До 16

преди 9 години

Как така задържане под стража от начало до край на наказателния процес???Нали това ще се превърне в масов спорт.Всеки неудобен политически, икономически, социален конкурент ще може да бъде задържан под стража за 2 години минимум...Внимавайте какво си пожелавате!Ще ревете яко!!!

12

Анонимен

преди 9 години

В континенталното европекско право (наказателно) е залегнал основополагащият принцип на презумпцията за невинност!!!Иливсеки е невинен до доказване на противното С ВЛЯЗЛА В СИЛА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА.Как така при положение, че една присъда не се е стабилизирала ние ще ограничим правата и свободите на някой допускайки, че е виновен?Кой и в каква степен ще определя ограничаване на тези свободи? Съдът ли? хехехеТези промени са по-опасни от ония през комунизма и народният съд!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Хъмм, в този случай, какво се случва с осъдения на първа инстанция, с ефективна присъда Цветанов?

10

Знайко

преди 9 години

Кой беше първият човек с който се срещна новоназначеният шеф на ДАНС Делян Пеевски? Май беше Цацаров. Има ли някой в тая държава да вярва на Цацаров? Прокурорът на мафията. Помним какви циркове разиграваше със Станишевите флашки и Костинбродските измишльотини. Цацаров е символ на задкулисието. От него промени не чакайте. Защо не повдигне някакви обвинения по банковия обир на века - КТБ? Това просто няма как да се случи.

9

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Цацаров, да се възстанови затворническата раирана униформа и задължително да се облича в нея всеки,който е осъден на затвор( задържане) повече от 24 часа.

8

sd

преди 9 години

ами браво на Цацаров. Малко след дъжд качулка, ама нищо. Поне новите Галевци да ги хванем!

7

Анонимен

преди 9 години

Цаца, защо сега бре Цаца. Пък и това дето го предлагаш няма да има ефект за такива като Брендо.Защото и полиция, прокуратура и съдии сте корумпирани.Единственото което, ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА Е ОСТАВКА.

6

асгхйкл

преди 9 години

Нали се сещате кои няма да могат да напускат страната. Кокошкарите, а такива като горе изброените пак ще си излизат без проблем.