22

потерпевш

преди 9 години

Законът защитава престъпниците. Следователно не важи за честните хора. В сила влиза законът на тоягата.

21

до 25

преди 9 години

Аз съм ЗА.

20

до 24 Случаен

преди 9 години

При нас, дето сме 14 апартамента се циганят за 3 лева за асансьор, пък ти искаш 5 лева за портиер! Как да стане, оптивал съм да обеснявам, ама на дирек колкото и да му говориш то не разбира или отказва категорично.

19

Случаен

преди 9 години

Всеки вход с портиер. Има толкова безработни, бивши военни, бивши полицаи и много други здрави мъже, които са безработни. Да бъде регламентирано и да са във връзка с полицията. Държавата ще дава една част от заплатата и живущите ще дават по някакава сума. И така ето работни места и спасение от крадците. Иначе няма управия. Всеки би отделил 5 лв. но да е защитен от ограбване, изнасилване и убийство. Иначе няма оправия в тази държава.

18

до 20

преди 9 години

Пишеш,ама пак не си разбрал-***. Полицаите никога не са били 60 000.Това е бройка на СЛУЖИТЕЛИ в МВР, а не ПОЛИЦАИ - има голяма разлика .......К ъм настоящия момент бройката е около 47 000 по щат Служители , а тези с ПОЛИЦЕЙСКИ функции са около 25-26 000 , а униформените са около 17-18 000 - ха сега разбирачите да направят сметка на кое място сме в Европа по брой на полицай.....Все едно в Парламента работят 500 човека и да твърдиш, че всички са депутати.....

17

койчо

преди 9 години

До ШопТи ми влез без покана във заключения вход и носи инструменти за разбиване на врати пък после се чуди защо ти е пукната главата и са ти счупени ръчичките. При нас стъпалата са много хлъзгави!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Всички милиционери да бъдат уволнени и МВР да се закрие!Народа да се самоорганизира и за всеки заловен разбойник парична награда.

15

хх

преди 9 години

Хубава работа, за какво храним 60 000 полицаи ?

14

Анонимен

преди 9 години

За последно, граждански арест правих на 17 годишна възраст - откраднат телефон. Съдебната система се обърна срещу мен с глоба многократно по-висока от стойноста на "спасения" телефон. От тогава граждански арести не правя - виждам, хващам, погром и бой и си отивам, преди да дойде полиция!

13

1chovek

преди 9 години

Много важно е да има законодателство за гражданските патрули. Без такова - самото патрулиране може да се превърне в престъпление и инструмент за натиск над обикновени хора. Представете си напр. престъпници, които се правят на "патрул"?Затова в САЩ - списък с имената и дежурствата на патрулиращите, и в кой район са - ги има местната полиция, както и радиостанции за директна връзка. Не могат да задържат, а само да викат полицията и да пречат за явно извършване на престъпление.Трябва регламент.

12

Анонимен

преди 9 години

когато в една държава нищо не се прави,гражданите сами започват да се справят.скоро ще се справят и със законодателите.

11

Анонимен

преди 9 години

Решението е:Уволнение на всичката крадлива, в комбина с престъпниците милиционерска изм...!Прово за притежаване на оръжие за лична самоотбрана.Бързо/ като в САЩ/ съдебно производство.Корумпираните магистрати- при престъпниците в затвора.

10

Анонимен

преди 9 години

И тия стотици хиляди милиционери трябва да бъдат уволнени, няма да си драпат по цял ден оная работа....

9

ДС

преди 9 години

Да направят законно защитата на жилището с оръжие.

8

Анонимен

преди 9 години

То друго не ни остана - особено в малките населени места. *** престъпност там е ужасяваща. Но я се опитайте да кажете нещо да това пред ДПС-то.Веднага ще се развикат, че ги дискриминираме.

7

Анонимен

преди 9 години

а какво прави нашата многочислена милиция - издува коремите, е в крайна сметка могат да затворят организиралите се. все пак е незаконно. *** ***

6

Кратун

преди 9 години

Променете закона. И да не се получи после така, че патрулите са от доброволци, които си рискуват главите безплатно, а дебелите *** са дигнали краката на бюрото, в районното, топлят си *** на духалката и получават заплата. Предлагам всички доброволни патрули да бъдат оборудвани от бюджета на МВР с палки и травматично оръжие - електрошок или пистолет с гумени куршуми (напр. като френския GC27)

5

трътльо

преди 9 години

Тоа пъ ЗАПЪРТЪК.

4

??

преди 9 години

За НАТОвските войски променихте законите за 5 минути !Даже стои на Конституцията !!А сигурността на домовете ни , не влиза в закона ??

3

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката не можа да вземе изпита за адвокати дори когато беше във властта.Юридически компетентен е колкото масовият българин.Успех на бабаитите!