237

ама Крим е наш

преди 9 години

До жаго, Че и хора ли?!

236

Бг

преди 9 години

Русия е ВЕЛИКА Страна погледнете картата,ще ги смачка тия кърлежи

235

yan

преди 9 години

До жагоБъркаш много. Нашите българи пият повече - особено изпълнителският състав. Офицерите си пазят хляба, а и са с друг манталитет. Няма го вече стария моряклък с многото пиене и мнотото к..ви по пристанищата.

234

да живее НАТО

преди 9 години

Бесарабските българи българи трябва да бъдат освободени от руските терористи с помощта на НАТО!

233

Анонимен

преди 9 години

***,***,соц.БГ капиталист!!!Цар Борис III го е казал - Винаги с Германия,Никога против Русия!!!Набий си го в ТЪПАТА глава!

232

Анонимен

преди 9 години

Аууууу...колко ме е страх от руските подводници ....ха,ха,хааааааааааа...ГОРКИТЕ АМЕРИКАНЦИ ---КАКВО ЛИ ПРАВЯТ БЕЗ АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ И БАЗИ...??!!!КРАЙ ---РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ВЛАДЕЯТ СВЕТА!Остава само , другарите комунисти да им купиме памперси за да не се усерат от радост!

231

жаго

преди 9 години

До варненецРУСНАЦИТЕ СА ХОРА-ПИАНДУРНИЦИ

230

yan

преди 9 години

до 313Знаеш ли какви са ми ценза, длъжността и заплащането? Не. Защото, ако знаеше щеше да се гръмнеш.А ти наистина си за ръждата в трюмовете и маслата в сантините.

229

Анонимен

преди 9 години

Гоям тигър! Жив и здрав да е В.В

228

Ракиджиев

преди 9 години

***.

227

ходос

преди 9 години

Само Америка радостно *** дланта си! Бийте Русия с Европа и Америка в кръвта и смъртта на хората все още печелят пари! Но аз живея в Мурманск и да видите, че всичко е минало към морските подводници. Къде са те сега? Не е в близост до брега на Калифорния и Маями? Ако войната започва - Death въпрос за всеки дом. И имате нужда от него? Ние не правим. Мир на вашия дом, славяните.Пиши на руски брат здес понимаем очен хорошо

226

RAMBO

преди 9 години

братушки да живее русия и ссср ние българския народ сме с вас и ви подкрепяме.путин да изпрати на донецк и луганск най новите оръжия и да превземе и киев да не същтествува на картата на света украина а само новорусия.да на ссср да на гдр да на югославия да на евразииския съюз.

225

Мирен

преди 9 години

Трябва да се направи всичко възможно за възстановяване на мира.Стига вече с тези войни на стара Европа.Европейските народи не искат да воюват,украинците трябва да престанат. .Бесарабските българи дават пример като отказват да бъдат мобилизирани.В Донбас имаше референдум и законни избори, и волята на хората там трябва да се уважи,защото именно това е демокрацията.

224

едуард ходос

преди 9 години

Та 40 %процента от запада са хомо либерастис бе пичове>кой от тях ще се бие с руския мужик на половин кило водка.Та руснака ще го изяде и ..............Освен това е и доста въоръжен с т 34 Катюши ,та те сами стрелят само като видят западна мутра.А оня дето преследваше белия тигър седи и чака да се появи немеца<сам ще запали двигателя,,Русия е благословена страна умници.

223

ВЕ-ЦЕ

преди 9 години

....И в Брюксел замирисва яко на тоалетна...Това е завършека на заглавието!

222

Дане

преди 9 години

"Каква война ще водят руските алкохолици, ами тях ги бива само да се напиват и да се друсат с наркотициВойници са само западняците!!!!!"- Доста тъпо съждение на лаик, непознаващ истинското състояние на нещата.

221

Анонимен

преди 9 години

Каква война ще водят руските алкохолици, ами тях ги бива само да се напиват и да се друсат с наркотициВойници са само западняците!!!!!

220

демократ

преди 9 години

СЕГА:БЪЛГАРИЯ ИМА 24 000 ВОЙСКА С БЮДЖЕТ 2014 г. военният бюджет е 1,021 475 млрд. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ПОНЕ 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ТРЯБВАТ НА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ЗА ДА МОБИЛИЗИРАТ 100 000 ВОЙСКА .ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ КАТО НЯМА НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО(нали разбирате че без участието на масква това е невъзможно). Забележка: Тук не са включени разходите за амуниции за една година изстреляни от руските терористи.

219

Анонимен

преди 9 години

Даже и чаша с вода няма на масата.Да пие една студена Меркел.

218

Анонимен

преди 9 години

Каква война ще водят европейските гейове и лесбийки, ами тях ги бива само да се напиват и да се друсат с наркотициВойници са само руснаците!!!!!