7

РАД

преди 9 години

До 7И точно с един писклив, недълбок глас ли ще "възраждаме" рока???Славин е добър певец, но ... толкова.Нито има дълбочина, нито има вариабилност в гласа. В ниските тонове е по-зле от мен.Пеенето му е повърхностно, а не гърлено.

6

Анонимен

преди 9 години

Ее, пак се намериха плювачи :)И какво сега? За Невена да докарат Бионсе??В крайна сметка, публиката ще реши, кой ще е победителя.Ако ще и сама да пее Невена, ако публиката гласува за нея, пак ще спечели, въпреки че в нея има нещо, което отблъсква.Славин заслужава. Най-малкото, защото ми писна от поп изпълнителки, подражаващи на Бионсе, Лейди Гага и Майли...Време е рока малко да се възроди.

5

Анонимен

преди 9 години

Аз подкрепям Славин от самото начало. Дори да не пееше с Джо, а с някой измислен певец, пак щях да съм за него. Тези дуети се правят за публиката, да има шоу и забавление, иначе то вече е пределно ясно кой е за сцена, кой не е. Стига драматизирахте и вие...

4

Чикън

преди 9 години

Тая "новина" е по оная тарифа..

3

Наказателят

преди 9 години

Абсолютно подкрепям Палавник ! Не ми се вярва толкова да им е изтънял бюджета, че за Невена да викат Жана Бергендорф, а за останалите двама да се ръсят с космически хонорари за дуетни половинки ! Жалко за Невена, защото и тя заслужаваше равен старт за финала ! А от носно Саня, наскоро се запознах със случая "Октопод". Просто на лицето и личи че е злобна и алчна !

2

Хаха

преди 9 години

Отвратително ми е да го гледам! Много зле!

1

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от гейзери