93

Анонимен

преди 9 години

...а нахлуването на Русия в Ъкрайна е много мъдро!Днес.бг, май много рубли сте излапали?

92

Стратега

преди 9 години

Цялата политика на запада е такава. Вие се наведете ниско и заголете бузки, пък ние ще ви се извиним евентуално след две-три петилетки като признаем че можело и по друг начин...За беда, ние не живеем в бъдещето или в миналото, а в настоящето.

91

Анонимен

преди 9 години

Не се сещам за друго освен за грешки. Някъде САЩ ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО ДОБРО?

90

Този

преди 9 години

Този да не е на Морган Фрийман брат :)

89

detelina

преди 9 години

Късно е либе ,за китка!!!!!

88

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 117 Идеята не е лоша,ама има малък недостатък-битката ще е ядрена!Ако оцелее светът след такъв сблъсък,то командата ще поеме Китай.

87

Анонимен

преди 9 години

VEDNAG ZAVINAGI DA SE SBIAT RUSIA I USA,ZA DA VIDIM KOI E PO SILEN.KOITO POBEDI,TOI I SHTE KOMANDVA

86

Румбо

преди 9 години

Ако приемем,че целта на намесата в Ирак беше демократизиране,създаване на възможности за по-добър живот,умиротворяване и прочее-то тя е грандиозен провал!Както Либия,Сирия,Афганистан и т.н.Ако погледнем обаче през призмата на интереса на САЩ и Израел-тези войни са много успешни и постигнаха целта си-съсипване на неудобните държави,създаване на несигурност в региона и овладяване изцяло на петрола!Та и с "демократизацията" на Украйна-същата работа!

85

ШибиРиби

преди 9 години

Общо взето за всичко е виновна Америка. Трябва да се оставят *** като Садам и Кадафи да водят света към прогрес.

84

!

преди 9 години

Общо взето това е най-лошия вариант за Украйна - да се превърне в полигон за изпитания на въоръжението на САЩ и Русия. Докато на оръжията на щатите се нагледахме през новия век, в Русия действат тихомълком и от време на време пускат клипчета с тестове на вече въведени на въоръжение технологии, които доста често шокират натовците...Пример е системата БУК, която буквално прави за смях най-модерната авиация. Докато американците се движат със самолетоносачи, никой не знае къде са руските подводници.

83

!

преди 9 години

Ако САЩ започне да доставя оръжие открито, ще развърже ръцете на Путин. Русия ще излезе с мотива, че чужди сили въоръжават украинските фашисти с оръжие, което ще се използва срещу населението от руски етнос. И ще пратят също оръжие....само дето Русия граничи с Украйна, а САЩ е на другия край на света. Сещате се чии доставки ще са по-редовни. Другият проблем е, че хамериканците хич не са сигурни в своето военно превъзходство над Русия...ако бяха досега 100 пъти да са ударили русите.

82

Анонимен

преди 9 години

А, добър ден!

81

Анонимен

преди 9 години

Сащ откъдето мине, остава само разруха и мъртвило!

80

Анонимен

преди 9 години

Ама сега САЩ пак смята да нахлуе в Украйна !Как Обама може да реши веднага да изпрати войска в Украйна, а неможе да изпрати стещу И.Д в Близкия Изток !Смятат да изпратят й оръжие !

79

Анонимен

преди 9 години

101.Имаше съд са Садам и винаги даваха началото , и как той излиза да говори. Но никога не дадоха в какво той ги обвинява ?винаги слушахме американската страна , както и сега ! Садам беше диктатор и разтуриха Иракската армия ? Бяха организирали и атентат да го убият преди това !И каква демокрация е сега , войни в целия регион от 20 години ?

78

Анонимен

преди 9 години

То и в Афганистан беше грешка. И в Сърбия. И в Либия. И в Украйна. И в Гранада. И във Виетнам. И в Корея. Има и още стотина.

77

Анонимен

преди 9 години

Абе то и в Украйна е грешка, ама такива исказвания няма върнат жертвите, инфраструктурите и т.н.

76

Анонимен

преди 9 години

Трябваше садам да им резне една тактическа ядрена бойна глава по негърският курник докато пишат поредната безумна резолюция която обикновено се ползва като тоалетна хартия от тия дето се предполага,че трябва да бъдат порицани.И така до следващият път година след година ,заплатата е добра,работното място луксозно,пенсионират ги на около 120 години или като некой умре от старост на креслото докато дреме или твори поредната безмислена резолюция дето и той не знае зс кво е.Старчески дом.Пха

75

Анонимен

преди 9 години

Такива планови "грешки" те (САЩ) направиха и в Сирия и в Либия и в Египет, но с Майдана в Украйна съвсем преиграха! А нашите платени ***, мислещи се за велики управленци, нека се замислят (ако има с какво), след прочитане на изказването на бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан. Ако не им се противодейства по подходящ начин, тези жалки индивиди, управляващи Президентството и Министерския съвет са "способни" да затрият всичко и всички, само за едно БРАВО. Видяхме какви *** са!

74

qwerty

преди 9 години

Въобще не беше грешка.Целите се изпълняват по план.