134

Тодорчо Николаев

преди 9 години

Чичо О'бама защо не кашляш.

133

гост

преди 9 години

руснаците ги е страх и затова само го повтарят това... Украйна да си оправи армията и да ги изтика обратно там откъдето изпълзяха!

132

Анонимен

преди 9 години

UKRAINA DARGAVA NA NAI-GLUPAVITE POLITIZI

131

Историк

преди 9 години

Скоро Украйна ще бъде географско понятие, но не и държава. Путин ще си вземе всичко, което иска, а ЕС и САЩ ще *** 5-6 месеца и ще си се заврат по дупките да лекуват страховите си комплекси - дребни, нещастни страхливи и алчни душици. Путин е наясно с мъдрата фраза: "Бий наред и ще те уважават." - това и прави.

130

Кофти истини

преди 9 години

И последният шанс да се постигне мир по време на конференцията в Мюнхен пропадна. Драги ми сънародници, мислете с главите си какво ни очаква - война на 450км от Варна, спиране на доставките на газ, а при даване на въздушни коридори през наша територия ще ни спрат със сигурност и горивото за Козлодуй. България и Румъния ще бъдат най-потърпевши. За кой ли път в новата история ще сме жертва в политиката на големите, които са загрижени единствено за своите интереси. Не ни очаква нищо добро.

129

Реалист

преди 9 години

Истината е, че тази криза ще се реши с война и всичко друго са приказки за заблуда на общественото мнение. От тази война имат и нужда и огромна полза всички оръжейни олигарси - и тези в САЩ и тези в Русия. За тях човешкият живот няма стойност. Докато светът се управлява от самозабравени алчни ***, хората ще страдат.

128

украинец

преди 9 години

До 11---а ти *** отговори как 500 години българите не сложиха ***,ами през последните 140,когато имахме почти пълна автонономия щяхме да сложим?

127

ukrainec

преди 9 години

До Анон---Точно така-Запада освобождава България,защото изгонва руснаците окончателно.

126

Анонимен

преди 9 години

Голям бой ядът уркопитеците в Украйна и взеха да водят преговори , на ви сега евромайдан фашисти

125

Анон

преди 9 години

До Украта - еничарин 155 "Добре че Австро-Унгария и Великобритания помагат на България"Тук е разковничеството - Добре , че ... Дпобре, че Австроунгария и Англия са проотив товва , да има голяма България в рамките на етническите си граници.Ти си у"украинец" , демек безродник. Д

124

Анон

преди 9 години

До украинец1 Писах ти да не се занимаваш с българскта история след като си украинец, а с "украинската.2."Сан Стефанския договор не е мирен договор-той е договор за вечна окупация на България от Русия " - Въпросният договор се нарича "предварителен" и определя границите на България, съгласно границите на Българската екзархия.3. Днешните ни съюзници - Англи и Франция са наой-големите врагове на това на Блакните да се създаде голяма славянска държава, като България.

123

11

преди 9 години

До украинецТи ***, не знаеш ли че иначе *** щяхме да носим?

122

ИСТ

преди 9 години

До собствениците на този сайт . Колко се плаща на русофилските *** и има ли свободни места да изкарам и аз някоя рубла, защото рублата е световна валута - нарича се преводна или пропаднала не помня точно.

121

Анонимен

преди 9 години

Тук 1-2-*** ***..а се напъват с някаква словесна диария да обиждат Путин.Жалки подобия на човеци!Дори за да обидиш някого се иска някакъв интелект, грамотност някаква.Да изглежда разумно, не като вашите неграмотни и безсилни напъни!*** е тиквочът, още по-*** и жалки са симпатизантите му.

120

до 81-и

преди 9 години

Пропуснал си и ***..то от Сидни.:)

119

до 81-и

преди 9 години

Пропуснал си 1 топидиот-***.

118

Анонимен

преди 9 години

Днешните събития са заченати от САЩ е Косово и това което направиха там. Нали видяхме всички как една банда главорези, търговци на женска плът, органи за трансплантиране, крадци и наркотрафиканти бяха издигнати за държавници и им беше създадена държава. Сега Косово е санитарна зона за Щатската база "Бонстиил" в центъра на Балканите. Но САЩ знаят, че ако не победят Русия в Украйна, Сърбите ще ги наритат от Косово за по малко от 24 ч. с помощта на Русия естествено. Залога е голям, война ще има.

117

украинец

преди 9 години

До до украинец----Сан Стефанския договор не е мирен договор-той е договор за вечна окупация на България от Русия-тоест ново побство.Добре че Европа и БГ революционерите изгонват руснаците-иначе сега щяхте да носите *** и да смърдите на водка.

116

Йово

преди 9 години

До украинецМомче ти я чети, че явно не си я чел и не забравя как исторически руснаците наричат украинците ако си забравил ще ти припомня. ХОХЛИ.

115

Анонимен

преди 9 години

русофилите недейте да изопачавате историята, Русия започва войната през 1877/ 78 година за да окупира България и част от Кавказ, Русия никога за нищо не е подкрепяла България и днешна Македония е творение именно на Русия, както и един куп други измислени народи