33

Анонимен

преди 9 години

До Az"в медийната столица на света и столицата на Съединените щати"... точно и ясно, СТЦ в Ню Йорк и Пентагона във Вашингтон, май четете по инерция и се чудите с какво да се заяждате.

32

Съгласен

преди 9 години

Всичко се определя, подготвя, въоръжава и тихомълком се подкрепя от американците, само и само да си продават оръжията, горивата и да има война някъде по света, но да не е при тях. Питам се защо ЕС им се подлага така, нали уж е създаден с намерение за Европейски противовес на САЩ? Явно и там са навлезли както искат сега да въвлекат и източните държави в своите пъклени планове и да нападат нас, а не тях че сме по-близо.

31

Az

преди 9 години

Ню Йорк може и да е медийна столица на Света, но на САЩ столицата е Вашингтон...Така че, списувателите, ползвайте повечко Гугъл щото драскате глупости.... А колкото до световния тероризъм, той е създаден, финанциран и подкрепян само и единствено от САЩ и в частност от еврейската клика на Уол Стрийт...!! Септемрви беше вътрешна разработка, както и ИДИЛ в момента.Другото са дрънканици за моделиране на общественото мнение...

30

Анонимен

преди 9 години

KAKV ZARKVA BE DRUGARI.PARITE SA NAI-VAGNOTO V GIVOTA.POPA NIAMA DA TI POMOGNE NIKOGA,A KOGATO UMRESH SHTE POISKA I PARI ZA SLAVATA GOSPODNIA.S PARI SE HODI V MAGAZINA,A NE S MOLITVI

29

бг

преди 9 години

До стаpия комунист- за ешкиназките демони боpсата е по-важна от цъpквата

28

Стария кумунист

преди 9 години

Ние като се занимавахме с тероризам тия още живееха в пещерите не бяха чували за крушка и телефон.1925г Атентана в Цофийската църква св.Неделя по време на празничната литургия ,след взрив църквата е разрушена и погребва над 250 души жени деца старци....

27

11 bla bla

преди 9 години

и децата знаят, че цру бутна кулите

26

Гост

преди 9 години

Само да напомня на автора на статията, че на 25-26 октоври (7-8 ноември по нов стил) 1917г в Русия е съборено временното правителство и властта е взета от РСДРП(болшевики) и леви есери. Едните са терористи, платени от Германия, а другите хвърлят бомби и стрелят още от 19 век. Гражданската война е нестихващ терор, сравним с този на Ислямска държава. И се задържа на власт десетилетия. Щатите създадоха чудовище, което никой не може да каже колко ще живее...

25

Стоко

преди 9 години

Благодарим за поредната доза празни анализи за директна консумация. Условията за възникването на такива тумори, като ИД са добре известни и прилежно подготвени. Историята на Близкия изток е просто една грозна партия шах "играна" първо от Британската империя и Франция, а няколко десетилетия по-късно подхваната и от краварите. Колелото на историята обаче се върти и някой ден навярно нашите наследници ще наричат нещата с истинските им имена. Тогава американец навярно ще звучи, както нацист сега.

24

Антитерорист

преди 9 години

До АнтимюслиЗабелязваш ли обаче, как веднага след като бъде смазана една терористична група на нейно място изниква нова. Ирак, Афганистан, Египет и другите, ИДИЛ, реди години Южно Американските диктатори и така САЩ винаги ги побеждава и след това следващите.

23

Анонимен

преди 9 години

До галин 13Става въпрос за Вашингтон брадъре, там се разби уж самолет в Пентагона.Ама май си беше баш баш ракета.Така и не стана ясно, останаха само теориите на конспирации, в които аз лично вярвам в този случай.

22

Анонимен

преди 9 години

Чух че йорданския крал се заканил лично да участва в атака срещу ИД Искал да отмъсти наислямистите за пилота който бандата ИД жив изгори.

21

Трудовакъ

преди 9 години

Терористи в действие: Юли 1979 г. Йерусалим. Институтът Джонатан провежда конференция, посветена на международния тероризъм. Участват: Хенри Кисинджър, Джордж Буш-баща, Хенри Джексън, Брайън Крозиър, Клеър Стърлинг, Робърт Мос (гл. ред. на Икономист), Арно де Борчгрейв (USA журналист). Последните двама са автори на документалния роман Айсберг. Основната цел на романа е да докаже, че държавите, които поддържат всички възможни терористични групи в света са: СССР, ГДР, Куба, ЧССР и НРБ!!!

20

Цветанка

преди 9 години

Тия от ИД не е лошо малко да поовършеят и у нас!?....

19

муспи

преди 9 години

Всички терори и въобще навсякъде където дрънва оръжие е еврейски гешефт с техни пари и за техни цели. Изключение само едно - ако се избиват евреи?! Тогава врява до небето - докога! най изстрадалия народ! далият най много на човечеството! знаете как свършват тези работи! Седми флот веднага в Черно море! Турски и албански башибозук да ударят едновременно змийското гнездо! Смърт на фашиста Волен Сидеров!

18

BALCHIKLIQ

преди 9 години

До АнонименТи мислиш ли че яко Япония бяха разработили бомбите преди САЩ нямаше да ги пуснат :)

17

Трудовакъ

преди 9 години

Сегашният тероризъм е различен от епохата на ентусиастите - ционистът Менахем Бегин и комунистът Нелсън Мандела. Става въпрос за политически (чрез съответните спец. служби) направляван тероризъм - "Червените бригади" в Италия се емблематичен проект на ЦРУ и СИСМИ. Фракция Червена армия" са оставени да действат от БНД на принципа "Лудите на стадиона", като са им били дадени съответните ограничения или "коридори", в които могат да се изявяват. ИД са проект на САЩ за постигане на глобални цели...

16

американецо

преди 9 години

Комунйе - коментатори на надник, за вас май почивен ден няма? Ужасни сте, наследници на виновниците за "Народния Съд" от 1945г. и на терористичната групировка БКП, взривила Свети Крал 1925г. Гад ме е от вас.

15

Анонимен

преди 9 години

Защото Ислямска държава е само пионка като всички нас.

14

муспи

преди 9 години

Защо да се нарича това терор, а геноцида преполовил българите за четвърт век да е нищо?! А че и едното и другото се прави по еврейски сценарии и еврейски пари не е прието да се говори! Ако стане дума - глупост е, антисемитизъм, на Сидеров провокации. - Вечен нож в гърба на вас жиди вонящи?