47

Петърчо

преди 9 години

Всяка следваща генерация е по-зле от предишната. Също така както минава времето възпитателните мерки от шамари , удряне с пръчка по ръцете , пошляпване минаха към мъмрене и само мъмрене. Ако между тези две неща не виждате нещо общо тогава не мога да ви помогне , проблема е при вас а не в мерките за възпитаване които се прилагаха на времето. Аз съм против крайните мерки но не може само с мъмрене и това трябва да е ясно на всички. Не всички деца разбират само с думи и това е факт.

46

Райна

преди 9 години

Много хубава тема, но с отчайващо много невежи коментари. Един родител се отнасял с детето като с равен на себе си. Да си гледа тогава сеира, когато след 2-3 годинки детето намери своето ниво за по-високо.Други пък бъркат пошляпването с боя и дори издевателството.И папата е прав,и немското министерство.Папата каза,че за дисциплиниране на различните деца се искат различни средства,като едно от тях е шляпането!Германката пък каза,че думите на папата ще бъдат зле тълкувани от много хора - и ето на!

45

Анонимен

преди 9 години

Скочила е не Германия, а някоя шантава организация в Германия!!!!Папата говори за пошляпване, а не за бой!!!!!

44

муспи

преди 9 години

Децата са по зли от възрастните, но с бой се правят още по зли. Най добрият изход е да не се правят. Културните и съответно по морални народи не се и развъждат така както диваците. При дивака и популацията е на почит и боя я краси. Този папа е от един район, латиноса, който е на *** интелектуално ниво и на негърски емоции. Изповядва християнство за доказателство че извън бялата раса християнството е невъзможно.

43

Tactician

преди 9 години

Няма нужда да се посяга на деца. Децата могат да бъдат много лесно манипулирани, запомнете! Когато детето направи някаква издънка, просто му напомнете (със строг тон), че това ако се случи още един път няма да му купите подаръкът, който заслужава.Децата много лесно се влияят от подаръци. Един подарък може да бъде: шоколад, кино, луна-парк, или игри и т.н. "зависи от парите ви" - подарите ли му нещо ценно, ще ви слуша САМО И САМО да получи друг подарък. Има резултат, повярвайте ми.

42

Анонимен

преди 9 години

Немския Вермахт шляпаше цяла Европа, милиони измряха по лагерите, сега станали първи моралисти. Смях без ***

41

Гуфи

преди 9 години

Немците са станали супер чувствителни на теми, в които имат горчив опит. След втората световна, станаха най-толерантния народ на земята. Сега пък през месец два излизат новини за затворени и насилвани деца в някоя си маза с години от нормално психясалия немец, на когото всичко му е наред и си търси нова тръпка, та сега айде да не пипаме децата.

40

кръстоносец

преди 9 години

не е нужен бой. има само един начин и той е да се държите с тях като с равни. децата нито са ви роби нито господари.

39

...

преди 9 години

i az sum protiv nasilieto varhu deca

38

Анонимен

преди 9 години

МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ДЕЦАТА БАШ ТОЧНО В ДИСЦИПЛИНИРАНА ГЕРМАНИЯ НЕ ГИ ПОШЛЯПВАТ!

37

Анонимен

преди 9 години

ГЕРМАНИЯ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!!!!аКО ДЕТЕТО ТИ СЕ КАЧИ НА ПЕРВАЗА НА БАЛКОНА ИЛИ ПРОЗОРЕЦА И МОЖЕ ДА ПАДНЕ ТРЯБВА ДА ГО ПОШЛЯПНЕШ ИНАЧЕ С ДУМИ НЕСТАВА!!!ПОШЛЯПВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ! иЛИ ВИДИШ, ЧЕ ДЕТЕТО ТИ ВЕЧЕ РАЗБИРА ДОБРЕ СИТУАЦИЯТА!

36

seyyare

преди 9 години

dokuz nasaattan - bir serencem...igidir...ha ha ha

35

родител

преди 9 години

Виждала съм в Германия как децата от инат буквално се търкалят по пода в летищатата и магазините - родителите стоят и гледат безпомощно. И какво възпитание е това ? На какво е научено това дете? Родителите нямат авторитет за нищо. И на мен ми е било съвестно, когато съм удряла сина си, но тези които имат деца, знаят как понякога думите наистина не помагат. Да не говорим,че има един период, в който децата яростно се борят за надмощие и искат те да карат влака, без да знаят как.

34

Анонимен

преди 9 години

Интересно е как ще нашляпаш дете без да накърниш достойнството му?

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTI GLUPAKO BESHE LI TAM KOGATO ISUS GO E KAZAL

32

Анонимен

преди 9 години

DOBRE DOBAVIAM I BIBLIATA I KORANA SA IZMISLENA GLUPOST

31

Анонимен

преди 9 години

насилието поражда насилие.хлапето ще си замълчи след като го набиеш, но ще си го изкара на някой съученик.а за коментиращият библията, че тя оправдавала боя - това е невярно.Исус е казал "ако те ударят по едната буза обърни и другата",което означава, не да се даваш без бой, а да покажеш на врага си че си неуязвим за агресията му, и че си по-силен от яростта и болката, които са низки емоции.този морал се оценява от духовно извисените хора, не от простолюдието.второ признава само шамарите.

30

Йоско

преди 9 години

Е то като малак ако не си ял бой как ще пораснеш.Те затова са меки китки и емота европейците,а талибанчетата им толкова отворени.У нас *** едно време като малки ядяха редовно пердах в училище и като пораснеха си знаеха мястото.

29

Анонимен

преди 9 години

GLUPAZI BIBLIATA E IZMISLENA GLUPOST

28

Анонимен

преди 9 години

MERKEL SEGA ISKA DA KOMANDVA I VATIKANA.FRAU MERKEL VNIMAVAI V KARTINKATA .SEGA IMA I NOV ARBITAR--PUTINDVE VOINI IZGUBIHTE V TRETATA SHTE BASDETE IZZIALO IZPEPELENI.