32

Анонимен

преди 9 години

ei mnogo kamioni mngo texnika be bra4e; a kogato imaxme nyzda pri navodneniata zashto ne gi pysnaxa-ili sa 4asni i nemoze a da cocat darzavni pari stava

31

Анонимен

преди 9 години

Ей сега един комшия дето работи в чистотата на въпроса: Пешо що не почистите и другите улици? Каза: Заповядано ни е само главните!По тая логика останалите да не плащаме данъци, а?

30

kings

преди 9 години

Някой да даде идеи как да се почисти сняг, който натрупва през 10-15 минути, като същевременно всичко е в задръстване, а половината шоферчета са с летни или стари зимни гуми? Важното е държавата да е виновна във всяко положение.

29

Анонимен

преди 9 години

Боби, а като изчистиш тротоара, а снега не се извозва се пита къде отива?Не се опитвай да мислиш никъде на отива - остава купове, докато се стопи, а едни пари отиват от нашия джоб (чрез любезното съдействие на общината) в един друг джоб. не 168, а 268 са били даже я да им платим сега. а като са 168, защо няма почистени 168 улици, а ако вземем да сметнем на изборите няма да има кебабчета!

28

Анонимен

преди 9 години

Боико лие Министър Председател сме спокоини за всичко.Хоръта спокоино си работят живеят всичко върви на добро.Благодарни сме на гн Борисов че изрита тази троина *** която краднеха като за последно,и се оправдаваха със Русия като Доган Сидерефенди и Стани6евгеи.Всичко си отиде по место.Боико дае жив и по здрав амин.Боико сие стар Софиянец и знае на всички мафиоти бандитските номера.Никои друг неможе6е дасе оправи със троината мафя само гн Министър Председателят Боико Методиев Борисов.МА4КАИГИ ГЕНЕРАЛЕ.

27

Анонимен

преди 9 години

stiga ste myrkali v bialite strani horata si ostaviat kolite v ky6ti i otivat s avtobus na rabota - KATO predi tova sa si iz4istili trotoarite, a dr. obrazuvat grupi i karat samo 1 kola taka snegorinite imat miasto za 4istene, ama pust bylgarski mantalitet vse drugite vinovni.

26

Анонимен

преди 9 години

До bobyРазбирам, че Кончита вурст е твоя идол, но парите на сорос ще секнат и с клавиатура и липса на мозъчни гънки накъде?

25

Анонимен

преди 9 години

Даам на 10 улици на асфалт се падат 110 поне без почистване, пита се как стигаш до асфалта. А и снега има свойството да вали навсякъде - тротоараи, алеи, спирки стълбища на подлези. Та ако си пенсионер общо взето все едно не е чистено въобще. Ама само ПР и крадене не може, хайде и малко работа.

24

до 24

преди 9 години

Напротив! Извън централната част не е така.

23

Нали снощи...

преди 9 години

... бяха 170!? само баламосване а ла ГЕРБ и пунтиране на някаква дейност.

22

браво

преди 9 години

Сутринта излизах да карам детето на курсове и мога да кажа , че всички централни улици са на асфалт , това е истината ....След 10 часа снеговалеж , си е похвално , без значение кой е кмет , важното е че от няколко години София се чисти до асфалт , няколко часа след снега е чисто все едно дъжд е валял. Факт.Не ме интересува кмета от ГЕРБ ли е от БСП ли е , ако си върши работата заслужава похвали , ако не критики , но тези оплюващите коментари политически и предизборни не ми допадат

21

Анонимен

преди 9 години

4istst pred drugarkata fandakova i milizionera zz.

20

Аз

преди 9 години

Кога ще изчистят кварталната ми улица, която е на 300 метра от бул.Борис III? Досега не са го правило никога ! Снегът не е замръзнал, лесно се чисти, но няма НИКОЙ ! Тая Фандъковица е крайно некадърно същество и заслужава съд за неизпълнени служебни задължения по контрол и организация на почистването. То всички тиквови кадри са такива !

19

Анонимен

преди 9 години

То и тука май има дежурни герберасти, които да величаят вождовете и да цъкат минуси...елате ми повече

18

Анонимен

преди 9 години

Даам и при предходният снеговалеж същото беше. Посбутаха снега, а заледените улици итротоари ги оставиха в очакване на хубавото време. Междувременно се потрошиха сума ти хора на леда. От друга страна пък сбутаният сняг и изчистеният от гражданите беше натрупан в синя и зелена зона, за които общината скубе пари, но да ги почисти не желае!По зле са от *** дето лежат под палмите!

17

sofeto

преди 9 години

Какъв проблем може да бъде 10см. сняг но за бездарни шофери и летни гуми е голям!

16

Анонимен

преди 9 години

Абсолютната некадърност в управлението на общината лъсна отново с поредния сняг! Горе-долу са почистени улиците, по които се движи градския транспорт - останалите не са пипани. Подлези и пешеходни зони нищо. Най-важното снега само се сбутва, а не се извозва това е престъпно - оградва се бюджета, а иначе се чака на времето да стопи снега. За това ли плащаме да крадете и да си финансирате изборите! Ще ни довършите бе некадърници!

15

Мира

преди 9 години

Хахаха ами то в София има всичко:парламент пълен с карета,съд пълен с *** улици с преходани,катуни с талибани и т.н.,и т.н.

14

партиен член

преди 9 години

Вчера като заваля разтояние което нормално взимам за 30 мин.взех за 2 ч.7-8 см.сняг се оказва голям проблем.Защо чакат да завали и тогава чистят? В съседни държави като очакват сняг обработват пътя с химикали преди да е заваляло.На Подуене беше страшно, бутахме коли в подлеза по посока тв. кулата.Към редута автобусите бяха закъсали.Незнам при 30 см. какво ще стане.Иначе снегорините добре ги паркират на Сливница в бус лентата, хем пречат хем са опасни в завоя под моста.

13

Анонимен

преди 9 години

sofiqnci si mislqt 4e Bilgariq se namira v sofiq