10

койчо

преди 9 години

Да оказваш хуманитарна помощ на диваци, желаещи да ти отрежат главата, това е някакъв вид перверзия и трябва да се лекува, не да се толерира!!!

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10И ти си същият зомбар като тия дето ги колят.Цял свят ви каза какво ще ви направят ако ви хванат без значение дали се считате за доктори,мдицински сестри хуманитарни работници,масажисти или нещо друго.Ще ви хванат,ще ви отрежат главите и ще викат в екстаз алах акбар и че америка трябва да умре.. Ти си знаеш твоето "ама те били на границата с Турция" Ти виждал ли си границата с Турция?Гадна пустиня пълна с некви доста *** и подозрителни типове.*** разбери кой къф е.Е разбрала е

8

Анонимен

преди 9 години

9.Можеш ли да четеш ( статии поне )Била е на турската граница , при бежанците ( хуманитарната помощ е - храна и медицинска помощ )! Трябва да разбираш от медицина за да си там .И ако е загинала при въздушните атаки , не е умряла , заради теб - защото ти никога няма да умреш !

7

Така ще кажат

преди 9 години

Правилно,тя е била мъртва още в момента в който са я хванали.Да не говорим ,че най-вероятно е имала някакво непреодолимо чувство за вина със натрапчиви и необуздани желания за самоубийство.Защо иначе ще ходи при хора за които е световно известно че ако я хванат жива ще я разпорят от *** и после ще я убият?Очевидно е искала да прави секс с много араби едновременно и после да бъде заклана като животно.Има ги секви извратеняци.

6

do 5

преди 9 години

Скоро на путлеристките *** ще хвърчат главите. Дано не си от първите, че да можеш да се порадваш на гледката.

5

Анонимен

преди 9 години

Жалко за обикновените американски граждани , които са жертви !

4

Анонимен

преди 9 години

Дадоха й снимката по американските телевизий .. и казаха , ако тя е загинала, колко много други е трябвало да загинат в тези сгради !

3

Анонимен

преди 9 години

Лъжат! Бой до дупка за подчовеците!

2

НТК

преди 9 години

Янките наричат това "косвени жертви", дреме им на к..а за един живот, след като са избили милиони без причина.

1

Анонимен

преди 9 години

мир на праха и,под тези руини трябва да има трупове на тези които създават воините от алчност а не обикновенни граждани