26

Анонимен

преди 9 години

След това съобщение е настъпила паника сред жителите на Крим. Един на хиляда в Крим е чувал за такава фирма, а от всички жители пет са пазарували от американския сайт. Говори се че, предпочитат да им спрат руския газ, отколкото достъпа до Амазон.

25

атанас

преди 9 години

До АнонименНормално е всяко нещо да си има алтернатива, но всяка една от тези, които си споменал е в пъти по-некачествена - и като качество на предлаганите стоки и като user expirience и като сигурност.

24

Илко

преди 9 години

Умрял някой за амазон

23

Анонимен

преди 9 години

Ами така са се затварят в рускоезичните и китайските портали. VK. вместо facebook. 1mobile market вместо Google play. Aliexpress вместо ebay за техника. Книги може да се поръчат от английския bookdepository вместо amazon. Книгите са по-скъпи, но са с безплатна доставка и излиза по-евтино.

22

Берлин

преди 9 години

Да им спират и Гугъл, и Скайп, и Фейсбук, и Туитър, и ЛинкдИн! Да видим как тримата кримски потребители на тези портали ще си ползват ВКонтакте и окото им няма да мигне. :)))

21

Анонимен

преди 9 години

Те първо водата да пуснат, а за amazon може и наистина да не са чували ушанките.От март миналата година не са вземали душ.

20

атанас

преди 9 години

Amazon и eBay са най-големите онлайн търговци в света. PayPal е най-голямата платформа за онлайн разплащания в света. Аз си мислих, че сме 2015 г., а не 2005 г. Направо съм шокиран от неосведомеността на българския онлайн потребител, че и поради някаква странна причина изтъквате като нещо естествено това, че не знаете какво представляват. И да разясня още нещо - онлайн търговци означава, че можете да си поръчате стока по интернет - да, наистина е възможно, да не повярва човек.

19

До Анонимен - 11:

преди 9 години

Ами и аз не ползвам "Amazon" (дори и не знам какво е) и точно по тази причина НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДАЛИ НАИСТИНА Е ЗАГУБА ИЛИ НЕ! Не разбирам само след като и ти явно си нямаш никаква представа какво е и изобщо не го ползваш как с лекота изказваш подобни "компетентни" мнения по въпроса?!?

18

Анонимен

преди 9 години

На Крим не им трябва САЩ Ес или който и да било друг!Те си имат Русия и евра- Азис съюз!

17

Анонимен

преди 9 години

От коментарите се разбира, че нашенци пазаруват главно от пазарчето на края на улицата и в такъв смисъл нямат проблеми със спирането на който и да е сервиз за нормални съвременни (и заети) хора. За коментарите че имало алтернативи... няма дори да се опитвам да ви отварям - стойте си залупени. :-) Пазарувайте си Али-Баба и си представяйте, че е като Амазон. :-) Ама каво предлагам аз... бягайте до пазарчето сте Ок.

16

Анонимен

преди 9 години

Сега Путин да отговори подобаващо и да изтегли томовете на Ленин от американските книжарници!Ще видят те!

15

Анонимен

преди 9 години

И тримата потребители на амазон от Крим сега си скубят косите от мъка ....

14

Анонимен

преди 9 години

няма да купя нищо от Амазон в знак на протест!

13

до джедай мастър

преди 9 години

Защо да съм ограничен, напротив имам избор измежду стотици онлайн търговци. По-скоро ти си ограниченият, ако ползваш само амазон. ;)

12

Абориген

преди 9 години

Глупости .... 85% ползват VPN проксита и Тор за целта и избягват забраните а големите търговци като apple Амазон и тн умишленно си затварят очите ... така че стига глупави новини без никакъв смисъл

11

Кримчанин

преди 9 години

Ужас! Сега какво ще правя? Ще трябва да си тегля книги и музика безплатно от торентите... Не, не мога...ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ !!!

10

тато

преди 9 години

Киталския Али Баба нали работи и без това всичко се произвежда там.

9

Джедай Мастър

преди 9 години

До Анонимен 11 "Аз и без да съм санкциониран изобщо не ползвам амазон, така че мога да си представя..."===Това, че ти си ограничен, по никакъв начин не значи, че Земята е спряла да се върти за останалите хора.

8

Анонимен

преди 9 години

Утре в Крим ще свалят знамената наполовина и ще обявят тридневен траур...

7

Анонимен

преди 9 години

Аз и без да съм санкциониран изобщо не ползвам амазон, така че мога да си представя каква огромна "загуба" е за повечето кримчани. Сигурно ако не го бяха пуснали по медиите никой нямаше да разбере, че ги няма.