17

АмстерДамо

преди 9 години

Момичетата от витрините са класа над двата крокодила от снимката, и си сигурен, че са чисти и проверени. Най-красивите разбира се работят като компаньонки и струват повече от нормалните 200 е/ч.Но ако имаш чар и говориш свободно английски, нямаш никакъв проблем да си намериш хубаво момиче за без пари(едно-две питиета в бара), и ще чукаш два пъти и ще се гушкате през ноща, а ако се представиш добре пак ще те търси.

16

ползвател

преди 9 години

Нормални хора ги ползваме. Жените ни остаряват и погрознявват. Трябва ли да разваляме семействата си заради секс? Тези момичета имат и социална функция, ако искате вярвайте!

15

Анонимен

преди 9 години

До minchoАбе не е ли някоя наша мургавелка,да ти замиришена кадеш,на вкиснато или на развалена риба,не ми я хвали!

14

do 9

преди 9 години

Е щом за теб всяка хубава жена в клуба е ***, значи си много зле. А и ходиш да питаш?!?! Явно малко бой си ял, щом правиш такива простотии. Проститутките сами си търсят или им търсят клиенти. Ако има такива по клубовете, питай оправата, не жените директно. Иначе много бой ще ядеш, ама много. Просто не си попаднал на правилния, който да ти строши и ръцете и краката.

13

Анонимен

преди 9 години

Проститутките няма да изчезнат. Това не случайно е най-древната професия, която е изтържала хиляди години и ще я има, докато има човечество. Това ни е природата. Горели са ги, убивали са ги с камъни, но ги има все още. Така, че по-добре да се извлекат ползите от тази професия. Обществото се прави на много морално, само че хората, които подържат проститутките са част от това общество!!! С две думи лицемерие. Аз лично съм за узаконяването на проституцията и да си плащат и данъци и здравни.

12

Наблюдаващ

преди 9 години

До Кукуруку"... Грозденцето е кисело, а брато!..."Абе ти сериозно ли...?

11

Анонимен

преди 9 години

Какъв *** трябва да си за да ползваш тези ***. Тези дето още не са станали човеци и си седят в маймунския стадии може да са доволни, но човек уважаващ себе си не би стъпил там. Все едно понеже си много жаден да пиеш вода в чаша извадена от ***.

10

Анонимен

преди 9 години

Тези си плащат данъците, че и касова бележка дават!!!Да правят квото щат и който иска да ги ползва на мен са ми малко гнусни щото кой знае с кви типове са се барали!

9

Анонимен

преди 9 години

Масовата приватизация ги налази и тях!Дано е по-добра от нашата, щото тук работниците в повечето случаи пиха по една чешмяна вода.

8

mincho

преди 9 години

Преди време бях в Амстердам и пробвах две ***. Няма такъв кеф! Мацките са поддържани, стегнати, чистоплътни и мили. Съветвам всички млади и неангажирани мъже да отидат и да пробват.

7

Суека

преди 9 години

Ако имах пари щях да си купя такъв бардак :) бизнес като бизнес (работа като работа) и тук трябва да се легализира и да има здравен контрол , качество , без посредници !

6

Алекс

преди 9 години

Хубавелките там не са на витрините. В кой да е нощен клуб или бар си харесваш момиче и само питаш колко. Обаче са няколко пъти по скъпи а и веднъж бях сгрешил да питам на един гаджето та стана малък проблем. За щастие се случва доста и не го взимат толкова на вътре. :)

5

Кукуруку

преди 9 години

До Ха хаГрозденцето е кисело, а брато!

4

Анонимен

преди 9 години

па много шишкави бе.като слоници са

3

Анонимен

преди 9 години

То като в парламента!

2

Ганя Балкански

преди 9 години

Истински холандски капитализъм.

1

Анонимен

преди 9 години

Нещо като РМД-та ли ще правят?!Да не са идвали у нас на обмяна на опит?