155

сс

преди 9 години

хехе ...гаранти Минск-2 .... голям смях в залата .... а какво стана с гаранциите от Минск-1 ....!!!!!

154

Венелин

преди 9 години

Само не разбрах, Европа признава ли вече присъединяването на Крим към Русия и ще свали ли всички санкции? Иначе руснаците едва ли ще се впечатлят - те вечи се пренастроиха, намериха нови доставчици и започнаха нови производства. Дори да им спуснат желязна завеса едва ли ще ги засегне особено.Колкото до цените на петрола и изтеглянето на инвестиции - те, както и санкциите вредят повече на ЕС, отколкото на Русия. Европа отива към рецесия и откъде пари за Гърция, че и за Украйна не се вижда!

153

Анонимен

преди 9 години

Гарантите за мира са бетон! Справка- Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия ...

152

Анонимен

преди 9 години

mai vzexa da omekvat tia evropeici

151

Анонимен

преди 9 години

Само да спрат редките химични елементи и изотопи от Сибир за Калифорни и тия са клекнали, до 6 месеца и последните технологични фирми в CA загиват без тия доставки ама рашъните не искат да им спира кранчето от тоя бизнес... Оххх лакомия, едни евреи срещу други евреи!

150

ГРУ

преди 9 години

ГАВАРИТ РОСИИ:Западни хорица! Блейте до припадък по форумите! Не ни интересува! НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! НИЩО!

149

Анонимен

преди 9 години

До смехНаистина голЕм смЕх.За робската психика много неща са неразбираеми. Така и преди 140 години някои са се присмивали на Левски.

148

Анонимен

преди 9 години

Русия няма да се спре.Наред е Беларус.И там хората са на нокти и скоро време ще се разбунтуват, след това знете какво следва: влизане на руски войски като уж защитници на руското ''малцинство'', трепане на половината нация и анексиране!

147

смех

преди 9 години

До "yan"Ти как разбра, че предпочитат да *** свободни ?Не знам за нормален човек който иска да "мре" !!!Смех

146

Анонимен

преди 9 години

Украйна - завинаги в нашите сърца! Скъпи приятели още малко остана и ще сте свободни! Свирепата руска мечка ще скъса плът от вашата родина, но въпреки това вие ще оцелеете и ще се отървете от тая кафява чума! След време обикновените руснаци ще се натискат да дойдат да живеят при вас!

145

Анонимен

преди 9 години

До bolbovТака, така, обаче, след 70 години смачканите са се изгладили, но другите са си останали ***.

144

ууу

преди 9 години

До баче кикоЗАЩО питаш? Не проумяваш, че хората могат да мислят? Ами не се мъчи. Не е за твоята камбанария.

143

баче кико

преди 9 години

ДА ПОПИТАМ ТУКА САМО 50 ГОДИШНИ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО СИ НЯМАТ РАБОТА ЛИ ПИШАТ ?ЧАТИТЕ ЛИ СИ

142

Анонимен

преди 9 години

Деградацията на западната политика е очевидна. Изтокът не се бие в гърдите и не хвърля бомби за доказателство, че е мирен.Има нещо, заради което стават тези неща, освен нефта и газа-надутият и готов да се пръсне набрал цирей на социалното недоволство от изумително погрешна и нечовешка икономическа политика, докарала до безработица половината население от всяка страна!Това са последните вопли-изтърканото спасение във военната промишлевост.Но социализмът ще дойде.Няма алтернатива.

141

Ghost

преди 9 години

САЩ гарант на мира ХАХААхааХАхахаха извинте ме ама наистина ще се пръсна от смях.Тия дето дори си признаха че са участвали в преврата и ръководят военната пропаганда на Порошенко,демек тия заради които стана цялата патаклама щели да станат гаранти на мира.това е смешно и трагично в същото време.Аз ако съм Путин няма да приема никакви уговорки за мир докато краварите не си бият камшиците далече от Украинския регион.Нямат работа там.Няма такова понятие световен полицаи било то и мамуна .

140

stanIYI

преди 9 години

Ne biva da bude pozvoleno na rusnatzi da nasrupvat jam zapada.imat si dostatacno zemya

139

Дмитрий Язов

преди 9 години

Руската стрaнa няма да позволи в Украйна да имa aнтирускa власт. Освен Порошенко и десен сектор цялa централна и източна Украйна сa на руска стрaнa. Укрaинскaтa aрмия е част от бившaтa съветска армия и е лоялнa и дружескa на Русия и сaмите руски опълченци сa действащи офицери от укрaинскaтa армия а войските им военни поделения на Укрaинскaтa aрмия . Скоро Порошенко ще го сполети съдбaтa на египетския бивш президент Мурси който прaвеше същите работи в Египет но египетскaтa aрмия го свали.

138

yan

преди 9 години

Само с няколко думи: -западът се тресе от страх, какво ще стане с тях при очертаващата се голяма война. Бяха послушни слуги, лакомиха се за природните ресурси на Русия и сега може да се наложи да плащат - и ние с тях. Разбраха, че руснаците предпочитат да *** свободни.

137

Червонец

преди 9 години

Както преди седмица писах, че времето на Минск-1 безвъзвратно отмина, същото мога да кажа и сега относно реинтеграцията на ДНР и ЛНР в състава на Украйна с широки автономни права. Днес народът на Новорусия иска независимост и не може да си представи как ще живее в една държава с убийците на жени, деца и старци, как ще се остави да го управляват военнопрестъпници.

136

rustam

преди 9 години

Пак лъжи и пропаганда ..конфликта стигнал до кулминация? Някой да е чул или видял опълченците да са превзели киев? Не нали за сега няма спиране