358

mihail

преди 9 години

До историкНе е лъже, наистина го е казал !

357

историк

преди 9 години

509-дано изсъхне ръката,написала тази чудовищна ЛЪЖА!Да вриш в казана,изчадие адово!АМИН!

356

Сороститутка

преди 9 години

Ще ги посрещаме май руснаците за 3-ти път с хляб и сол.

355

Dragi mi Smehurko

преди 9 години

Аи честито. Чужда Армия най- накрая. Аи ся ще видите кон боб яде ли делфин вода пие ли????Ся ще видим данъкоплатците какво ще правим и БСК кой ще и е виновен. Кой ще храним ся??? Както сте разбрали разходите по пребиваването на американците тук са изцяло за наша сметка анадънмооооо??? Твои приятел вече ВЕСЕЛ Патиланчо.....

354

Анонимен

преди 9 години

Ангел до Морски

353

Ангел

преди 9 години

Аз бих протестирал срещу пасивната политика на САЩ и НАТО относно ИД и ислямизацията на Европа,защото съм за НЕЗАБАВНА МОБИЛИЗАЦИЯ на САЩ и НАТО с цел унищожаване на всички Исламисти и Терористи,провеждане на мащабна военна операция в близкия изток с участите на всички страни членки на НАТО.Ще ме приемете ли на протеста с тези мои възгледи.Повечето хора на земята мислят като мен!!!

352

Рор

преди 9 години

До морскиЯ обясни, защо пред президентството? Президентът няма власт при тези решения. А-а ясно. *** е последователно про-западен, а Борисов само привидно се нагажда и всъщност с половин уста подкрепя про-руските партии в България - които са горе долу всички.Между другото опити са правени дори от БГ професори в такива сайтове - такава активност и постоянство както в тези коментари е практически невъзможна, ако няма организирани коментатори. По-малка час от хората тук са случайно минаващи.

351

Victimized`

преди 9 години

България трябваше да е суверенна държава която да участва единствено в икономически пактове с които да си подсигури търговия и развитие на икономиката . ЕС ни вкараха зорлем в съюза , както и НАТО , но знаеха , че в противен случай щяхме да залитнем към Русия . Тежка ни е съдбата на този кръстопът на които ни е територията , никога няма да ни оставят на мира , нито руснаците нито американците . А и нямаме политици които да отстояват твърда позиция , България трябваше да е Швейцария на Балканите!

350

морски

преди 9 години

На 8.февруари,неделя,от 12ч.на обяд ще има протест пред президентството срещу разполагане на натовски бази у нас.

349

морски

преди 9 години

Ей,сами си го търсят натовци,после Русия им виновна.Ще гризне дървото алианса,руската армия е превъоръжена и силно мотивирана от събитията във фашистка Украйна.

348

Анонимен

преди 9 години

Захари Стоянов едно времето е казал: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.За информация на НЕ-БЪЛГАРИТЕ във форума - това са български национални герои и родолюбци, чийто патриотизъм е извън съмнение.

347

Анонимен

преди 9 години

Това дърпане на мечката за опашката ще отвори широко вратите за неща, които нито презокеанците, нито ние сме сънували, меко казано. Важното е българите да вярват, че Бог е българин. И повече от сигурно, че повече от половината - руснак.

346

Загрижен

преди 9 години

Има тук някой повтарящ едни и същи текстове за референдум за НАТО...Абе, продажник!Знаеш ли кой ти плаща стотинките за да пишеш глупости? Мога да ти споделя - Самата агресорка Русия.Твоите постове са национално предателство! Добре че е нато и ЕС иначе до сега да сме влязъл в СССР с тези национални предателски проекти АБВ БСП ДПС!

345

ПИТАЩ

преди 9 години

А ЗА НАС К'ЪВ ЩЕ Е КЯРЪТ - НАЕМ НЕЩО, КИНТИ ЩЕ НИ ДАВАТ ЛИ, ЗА ДА ИМАМЕ ЗА СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ И ПОГАСЯВАНЕ НА МНОГОМИЛИАРДНИ ЗАЕМИ ИЛИ ПАК НА АВАНТА, ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ Т'ВА СА СВЕТОВНИТЕ ТАРТУРЧЕТА ???

344

от Нато

преди 9 години

Турихме ли ви го? Вадете сега горещите кестени от огъня (с вашите ръце - за нас).Ще приказвате много!

343

Мони Паси

преди 9 години

Ще се разплача от кеф, толкова добре ми го набиват големият евроатлантически *** ...

342

Бг

преди 9 години

Да бе , вярно. Преди не ни питаха дали да влезем, поне сега да ни питат за това. Не Соломон Паси да реве когато ни вкара там, а когато загинаха нашите в Кербала да се хили.

341

тцЪ

преди 9 години

Мда, трябва реакция на "руската агресия"... Вижте колко нагло са си разположили държавата до базите на НАТО!Лошото е, че пак никой не ни пита дали сме съгласни... Пък и да ни питат, надали някой ще реагира... Повечето отговори ще са "Правете каквото знаете и не ме занимавайте с глупости!"Народ, картинка!!!

340

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 9 години

НАесен заедно с изборите и РЕФЕРЕНДУМ за разполагане на центрове и сили на НАТО. Някой събира ли подписи за това ?

339

Анонимен

преди 9 години

До КокоДа бе Коко НАТО и САЩ винаги са прави и демократични и говорят истината.Предлог за войната в Ирак бе някакво оръжие за масово поразяване, за войната срещу Либия -хилядите убити от режима на Кадафи. В момента Х. Клинтън я разследва конгреса на САЩ за това че е излъгала за жертвите в Бенгази. Но НОТА и САЩ нападнаха Либия и от цветуща страна с 20 хил.долара доход на глава от населението в момента е в руини и плацдарм на ислямска държава.Така че имаме достатъчно нагледни примери за НАТО.