9

кали

преди 9 години

Мъжът трябва да е природно интелигентен и добър човек !!! Трябва да е работохолик !!! Да е добър баща !!! Да е красив и великодушен !!! Народен човек !!!

8

Хотелиер

преди 9 години

Пари, пари, пари и пак пари, всичко друго е все едно на жените.

7

Hahaha

преди 9 години

Za Bg otgovora e: Natrapchiv s povedenieto si na *** selski paraliq (inache v zaemi) s N-ti vnos avtomobil, ama na boq vaji!:))) Paak li se sravnqvate s horata po sveta. E ne e taka pri vas!

6

бляххх

преди 9 години

ЕМи добре, но защо след като отговарям на 100% от споменатото горе, не се получава с женичките... това са илюзии , българката отдавна не я вълнуват подобни...трябва да е паралия мъжа! Това е от съществено значение!!!

5

ЛИЛИ

преди 9 години

ЗНАЧИ КАТО КОКО ДИНЕВ

4

Една жена

преди 9 години

И къде мога да си намеря такъв мъж? Поне като пишете давайте и малко повече информация, къде виреят такива екземпляри.

3

Анонимен

преди 9 години

Та за Путин, защото стана дума. Путин просто има разминаване на чакра с тяло. Поражда дисконфорт. Освен това, длъжността която изпълнява, му коства свръх усилия, не е по силите му и изпада в агресивни състояния, вредни за всички. Познато ми е. Не е за него тази работа. Не е за него, тази лъжица. Много са му дините, под мишниците.

2

Анонимен

преди 9 години

С всичко, в написаното, съм съгласен, но от памти века женита са искали мъж който е работен. Има занаят. Определени знания и умения, с които да изхранва семейството. Ако е работен, донася, но не изнася, от семейството, дори може да е пияница и коцкар.

1

Анонимен

преди 9 години

money