9

до 1

преди 9 години

Така се създават светци,та дано се забрави Виетнам.Между впрочем,по NG или History въртят 1 амер. филм,който разкрива много от психологическите и здравни проблеми на доброто момче.Та легендите за него май стават като за крал Артур.

8

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ

преди 9 години

Стига с този КИЕНЕДИ, БУШ, ОБАМА или незнам КОЙ СИ УСА ПРЕЗИДЕНТ!ПО-ДОБРЕ ЦИТИРАЙТЕ ПУТИН.ТОЙ Е ПРИЗНАТ ЛИДЕР В ЦЕЛИЯ СВЯТ!

7

Анонимен

преди 9 години

Кенеди е ПОСЛЕДНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ. След неговото убийство ционистите завзеха властта и превърнаха американския народ в бездуховни зомбита и наемни убийци! Кървавите долари и черната хабадска магия продължава своя смъртоносен поход срещу човечеството. Един човек- Едуард Ходос и една държава- Русия са единствената надежда за оцеляване на човечеството, Бог да е с тях!

6

лъжи

преди 9 години

Обама лъже за Украйна. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.

5

Tina

преди 9 години

Никога повече САЩ няма да имат такъв президент.Ако го бяха оставили да работи и да направи всичко, което мислеше за правилно, целият свят доброволно щеше да следва Америка, а светът щеше да е едно прекрасно и мирно място.

4

Анонимен

преди 9 години

ВЕЧНА ПАМЕТ НА ЕДИНСТВЕНИ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ДЖОН КЕНЕДИ,КОЙТО СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ СКРИТАТА ТАЙНА ВЛАСТ НА РЕПИТЛСТАКА ЮДО-МАСОНСКА КЛИКА НАЧЕЛО С ВЛЕЧУГОТО РОДШИЛД ,КОЯТО КЛИКА БЕЗМИЛОСТНО ДУШИ В СМЪРТОНОСНАТА СИ ПРЕГРЪДКА НЕ САМО НАРОДА НА САЩ ,АМИ И ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ И КОЙТО ПРЕЗИДЕНТ СЪЩАТА ТАЗИ ЦИОНИСТКА *** ГО ЛИКВИДИРА ПО НАЙ ПОДЪЛ И ДОЛЕН НАЧИН.

3

Анонимен

преди 9 години

Кенеди е един от малкото свестни президенти на щатите, който се опълчи срещу еврейското лоби и федералния резерв. Това му костваше и живота. До днес още не са разсекретили фактите по неговото убийство, защото там са намесени всички служби на шатите. Най-големият срам в американската история.

2

NewYorker

преди 9 години

няма ли там някоя мислил на сифилистика Ленин там да обясни нещо за елетрефикация, нещо за комунизма, нещо за някой соц.реализъм и т.н.?

1

Анонимен

преди 9 години

Първо ги очукват, после ги възхваляват !