18

ОБИЧАТ ПАРИЦИТЕ

преди 9 години

...И лАМБО Е ЗАБЪРКАН ВЪТРЕ...НАМИРИСВА НА *** ДАЛАВЕРИ С КЪДРИЦИТЕ НА САНИ

17

XM

преди 9 години

Профан краде пари-Профан краде пари-Профан краде пари-Профан краде пари-Профан краде пари-Профан краде пари-Профан краде пари------------А КОЛКО ЛИХВИ СА ДРЪПНА ЛИ НИЯКОЙ ЗНЕ ЛИ-- А ЛИХВИТЕ НА КОЙ СЕ ОТЧИТАТ??? КОЙ ИМА ДОСТЪП ДО СМЕТКАТА??

16

Анонимен

преди 9 години

Абе всичките сте едни такива долни измамници и ***, и Рут, и Брут и всичките ... като ми заговорите така със сложни думи, текстове от закона и т.н та ми иде да ви зашием по един зад врата. Какви са всичките тия милиони и милиард дето ги говорите че ги изплащате, а всички музиканти ходят скъсани ? Значи или някой не си плаща данците и крие кинти, или Профан краде пари! За друго не се сещам ..... или вие може би плащате само на Лили Иванова и Васил Найденов ?

15

лала

преди 9 години

не вярвайте на тази *** Руедикояси, то е едно жалконаподобяващо *** същество без капка мозък и търси публичност на бездарието си

14

...

преди 9 години

Значи тая *** дето и разправя как 10 милиона стояли ей така не потърсени, направо избива рибата! Предполагам, че и други МИЗЕРИИ има в тия дружества, но нека и само това да е! Та защо тия *** не пишат писма до авторите елате си вземете парите или имате да получавате хонор а!!?? Явно никак не им е чиста работата, ама се правят на мнооого честни инак!

13

Петко

преди 9 години

Искам да задам един изключително елементарен въпрос. Наброяват ли повече от 10 песните, които се въртят по всички (музикални) радиа и телевизии и има ли у някой съмнение, че това не е просто случайност?В музикалните (световни) магазини, на ден се публикуват хиляди записа, но тук винаги една и съща гнус се върти по 100 пъти на ден.

12

Анонимен

преди 9 години

"...Парите на ПРОФОН, блокирани в КТБ, са непотърсени и неизплатени възнаграждения към стотици чуждестранни и български продуценти и изпълнители...".Кой български и чуждестранен продуцент и изпълнител, след приключване на ангажимент, няма да си потърси полагаемите му се суми? И как така от ПРОФОН не са изчистили финансовите си ангажименти с тези изпълнители и продуценти? Аз, лично, не познавам човек, който няма да потърси парите си. Нека някой да обясни как и защо са се натрупали огромни суми от НЕПОТЪРСЕНИ възнаграждения????

11

Аз

преди 9 години

Бивша секретарка в УС на 2 дружества е достатъчно красноречиво, както и самият факт, че не спряха да се оправдават...

10

Анонимен

преди 9 години

Как може председателят на УС да бъде престъпник? Саня е осъдена от Невена за проваляне на кариерата. Смятайте какво правят профон- гледат си джоба, за сметка на кариерата на младите хора. И как така предстедател на Ус е човек, управител на фирма, която Профон регулира? Аман от гадна мафия, оплела всичко тук

9

До 3

преди 9 години

До АнонименВашият набор, не мислите ли, че първо трябва малко да поработите, да се докажете и след това да претендирате за каквото и да е?Или си мислите, че тези преди вас всичко им е било дадено даром???Нямам против новото поколение- напротив.Но...малко повече усиля трябват.

8

Анонимен

преди 9 години

А те откакто почнаха техите кампании да рекетират заведенията спрях да ходя и по концерти и по заведения. Паритеми са изкарани с труд и не искам с тях да осмислям съществуването на никому ненужни индивиди ато тези от ПРОФАН, които през живота си не са донесли и една стотинка добавена стойност. А заведенията и изпълнителите да си търсят парите от когото искат. Пари давам за технологии, ресурси, медицина, образование, наука и храна.

7

Симо

преди 9 години

Каквото поиска Русия това и става. Дупе да ни е яко.

6

Zritel

преди 9 години

Намери се 1 музикант който не разчита на100те лв. на година на тия измамници... Тая дама ако ми кажете защо яде бял хляб с парите на артистите ще съм доволен? Колко е взела от заплати (без "служебните разходи") , ама е честна ... малко раздърпана и пречупена в кръста ама честна била... Ами лицето Стоян Михалев дето има 2 песни за 30г. .... той колко е взел за творчеството си? Ама ето намери се 1 който не разчита на милостинята ви и ви наби канчетата!

5

Някой си

преди 9 години

Няколко пъти съм попадал на договорите, които профоните и другите мизерници от мюзикаутор предлагат на заведения и магазини...ако и половината от тези, които трябва да ги подписват плащат става въпрос за милиони, които са без отчет никъде. Време им е за одит и на двете организацийки, за да се види важи ли обяснението им как изпращали повечето пари на запад, поради повечето западна музика, която да речем се слушала по радиа и телевизии, пускани по заведенията.

4

Анонимен

преди 9 години

2 одитори на КТБ от EY и DT също изтеглиха парите си преди влоговете да се теглят през декември.

3

Анонимен

преди 9 години

Нашия набор няма как да разбута каквото и да е, защото младите не се допускат до власта, а ни държат пред вратата!

2

88 набор

преди 9 години

Време беше нашето поколение да разбута феодалите от всякакви нива и сфери , и тук нещата не са по-различни от цялата картинка

1

...

преди 9 години

МАФИЯ