4

vot42

преди 9 години

Истината за пенсионните фондове ще излезе наяве,когато дойде време да се изплащат вторите пенсии,ако са останали пари в тях!? Тогава ще бъде много късно,както стана с КТБ! Много хора ще пият тогава по една студена вода! В световната практика има доста случаи на фалирали пенсионни фондове!

3

Миуен Веучефф

преди 9 години

Тия пеесе и седем лева за кой са?

2

Анонимен

преди 9 години

Сегаааа.Все още си пазя документите с "информацията " от моя пенсионен фонд, няма да му кажа името, то се смени, не зная дали съществува, защото съм пенсионер.Преди да се пенсионирам, рязко падна доходността, фондът смени името си и получих сума с 2000 лева по-малко от последно декларираното.Това се отнася и за други хора, но сумите са различни, защото по различно време са се включили.Всички получаваха по-ниска сума.БСП - Имате Виткова с фонда Далаверие? Питайте прокопиев!

1

Апо

преди 9 години

А аз искам БСП и цялата крадлива пасмина около тях да ВЪРНАТ заедно с лихвите заграбените,присвоени и профукани стотици милиарди държавна и народна пара , след което по възможно най-бързия начин да се изнесат към Москва , Анкара или там от къде са.Тогава няма да си говорим за пенсии , здравеопазване , наука , просвета и култура ,ЕРП-та , финанси и т.н.Тогав ще си гледаме децата , ще си вършим работата и ще жиеем живот на нормални хора