9

Еми

преди 9 години

INXS са една от любимите ми групи! Жалко за инцидента!

8

Джедай Мастър

преди 9 години

До РъбестияИнцидентът на Айоми всъщност води до изобретяването на хеви метъла, т.е. той не е никакъв инцидент, а щастлива случайност :)

7

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ако ги срещна ще им предам вашето мнениепоздрави от Сидни Ав$тралия, на 25 на концерта в Операта ще слушам също не по лоши китаристи. Роксет ще ми свирят на ухо в А сектора най отпред където билетите са по няколко стотака :)

6

razgradski pop

преди 9 години

ами да се пенсионира...предполагам че няма да му е трудно да свързва двата края...

5

28018

преди 9 години

И това ако не е проклятие?

4

Ръбестия

преди 9 години

До dominiciПрав си, не го помислих!

3

dominici

преди 9 години

2, все добри примери даваш, но не забравяй че и Клептън и Айоми са имали години наред да практикуват и да заобикалят проблемите си. Човека тук е загубил пръста си преди 1-2 дни. Дай му малко време да се освести. Не бързай с обидите.

2

Ръбестия

преди 9 години

Като младеж, китаристът на Блек Сабат Томи Айоми след инцидент получава частична пареза на ръката. Обръща китарата наобратно и през следващите 35-40 години е един от най-добрите китаристи! Да не говорим за Ерик Клептън, който цял живот е свирил с три пръста... Та тоя глезльо, ако не му се свири, направо да си каже, а не да прави драми от това. Или евтин PR! Иначе бяха голяма група през осемдесетте, преди Майкъл да си сложи въжето!!!

1

Райна

преди 9 години

Някой явно е закъсал за пари. Ама нищо не се разбра на каква сума е застрахована тая ръка, като основно средство за препитанието му...