42

сс

преди 9 години

тоз що ми прилича на ляв мигач? Пък за опазването щом са загрижени за нас хамериканците що не махнат визите кеф ми неска Ню Йорк кеф ми утре Далас у други ден Лос Анджелис да си се разхождаме на свобода нали искат да сме свободни и независими нали сме партньори, братя що са си заключили вратите? значи те могат да идват и заминават от България когато си искат а ние не можем да ходим в САЩ когато си поискаме, не може то така ше ви пратим Цецка Цачева да ви размаха пръст!

41

мръсен циганин

преди 9 години

до 50Америго Веспучи е открил Кравария!!

40

SS

преди 9 години

как става така, че всеки път всяка война сме към грешната страна незнам? това е някаква прокоба над България дано някога да излезем от нея.

39

Анонимен

преди 9 години

Я и тоя ли ще ме спасява от лошите, айде бе ? А него кой ще го спасява ?

38

суперкашика

преди 9 години

Тоя нервен чичко с пяна на устата помирисвал ли е барут някога ?

37

бастун

преди 9 години

да му таковам откритието на Колумб

36

Анонимен

преди 9 години

Моля да ни защитите от:- нашите политици.- имотната мафия- фалшивата медийна среда.- гейпарадите- вредните за бедните и средната краса реформи- родната олигархия- световната олигархия- банките- има един диктатор в съседна нам страна, на югоизток- закъсахме го с фотоволтаична мафияПомогнете, а на 1035 място искането ни е да помирите Украйна и Русия. Защото имаме българи и в двете страни, не са виновни че там живеят или там са се родили.Предварително благодарим

35

Анонимен

преди 9 години

Боко, поне бъди финансов патриот и уреди главния команден център да ти е до вилата. Да гледат бедните амерички войничета, как живее един средностатистически българин и да пукат от завист. Може и едно лафчица за како кола да им отворите.

34

изключително аномене

преди 9 години

Не знам дали средствата за водене на външна политика не са се променили коренно. Какъв е смисълът да даваш милиарди за оръжие и войници, когато може просто да изкупиш и подчиниш финансово една по - малка и по - слаба държава. Може би това наблюдаваме и у нас, в определени периоди Русия като че ли заема доминираща роля на инвестиции, влизат техни граждани да живеят, купуват имоти, проекти и накрай пристига един сенатор от някоя си камара в САЩ и слага край. Такава е реалността. Не съм за Русия,

33

Анонимен

преди 9 години

Хич не ме интересува каква е тая ***, да не ми е бил гущер на лозето че да ходя да го спасявам от някой си.

32

Алекс

преди 9 години

до Алекс"улигофрени"?! ... неграмотняк...

31

Напълно анонимен

преди 9 години

Идеята за колективна сигурност е идеология, ценност на САЩ още от 1917 г. когато започват активна външна политика и е развита след Втората световна война. Това статукво се противопоставя на реалността в Европа за баланс на силите и обединяване срещу силния, която не издържа на 2-3 пъти. Факт , е обаче че до момента колективната сигурност с други думи НАТО не е подложена на нито едно изпитание. Хипотетично голяма ядрена сила окупира малка държава член на НАТО. Тогава вече не се знае.

30

Анонимен

преди 9 години

Тоя да не приказва много, едно е да искаш друго е да можеш с две думи да си наляга парцалите .Като много знае и мисли, че всичко е така просто 1 година да го пратят в Сирия като се върне после да приказва, то пред камерата с костюмчето е лесно.

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37Аз съм за мирИ я за мир!!!

28

Анонимен

преди 9 години

колкото защити Кипър от турската агресия .. приказки за зомбирани наивници

27

Aлекс

преди 9 години

До gatyu.gatevАми я виж този от снимката. Откъде ги намират все едни и същи улигофрени?!...

26

Анонимен

преди 9 години

Господи, спаси наш славянский мир от американских баз!!!

25

gatyu.gatev

преди 9 години

32 пише: ЯВНО НИ МИСЛЯТ ЗА ШИБЕЦИ ЖИВЕЕЩИ ПО ДЪРВЕТАТА И С ПИЛЕШКИ МОЗЪК.Е,нима не сме такива? Вижте президента ни. Пък и премиера !

24

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЕ ВИЖДАМ ЗАПЛАХА ОТ РУСИЯ, ТА ДА НИ ЗАЩИТАВА НАТО. ПО СКОРО ОБРАТНО ЦЕЛТА Е ДА НАПАДА. СКОРО НА БАЛКАНИТЕ НЕ Е ИМАЛО ВОЙНА ЯВНО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ТАКАВА. ПЪКЛЕНИТЕ ИМ ПЛАНОВЕ НЯМАТ КРАЙ. ЯВНО НИ МИСЛЯТ ЗА ШИБЕЦИ ЖИВЕЕЩИ ПО ДЪРВЕТАТА И С ПИЛЕШКИ МОЗЪК.

23

Анонимен

преди 9 години

Конфликта между Гърция и Турция за о. Кипър. Там какво направихте?