183

един

преди 9 години

ЕС икономиката е най-силна в света ! Русия е с голяма територия , но единствената и функция като почнеш от Москва е на Европейска територия...Тъй че *** да си води измислените войни със САЩ, но трябва да разбере, че без Европа не може и че Русия е част от Европа...

182

new happy war year

преди 9 години

Американците ще доставят оръжия на украинците,а руснаците да започнат да доставят оръжия на талибаните в Афганистан,та видиш ли там тези около 10-12 хиляди войници контингент от НАТО(или някакви военни съветници не знам как ги водят) да станат пушечно месо,тогава за чичо Сам ще изплува призрака на Виетнамската война.Циркът ще е пълен и НАТО ще "гризне" дръвцето сериозно този път.

181

Анонимен

преди 9 години

226Каква е съдбата, по твоята логика, на всеки американец, тъпкал по две трети от земното кълбо и обстрелвал мирното население?Каква е съдбата на такова неграмотно и безработно *** като теб, което седи на топло и говори за политика, без да е чело история и да е произвело нещо за един хляб?И раздава правосъдие!Търтейче деблодупо!

180

Анонимен

преди 9 години

Чета тъпите манипулативни заглавия- защо да е виновен Путин в собствената си страна, че пази границите си от американската агресия, грубо прикривана с извиване на на ръце, на мозъците ни, използвайки няколко ненормалника като при нас, срещу заплащане, да се продадат на отвъд океански пазители на демокрацията!Проамериканското оон защо мълчи за договорите с Русия за буферната зона със Запада?И как можеш да си сепаратист, терорист в собствения си дом?Украинци ли требят руснаците на изток?

179

Овеч

преди 9 години

напротив,човека е предсказуем,и за това ги е старх!

178

мисълта ти изостава

преди 9 години

До украинецАутист - офицер от КГБ?! Това е откровено дебилско изказване.

177

От САЩ

преди 9 години

Бе НАТО , защо не създадете такива командни пунктове за бързо реагиране при " Ислямска Държава" и да ги унищожите !Йордания ги бомбардира и търси бърза подкрепа , Обаме тепърва ще отнесе въпроса към сената .След снимките на запаления йордански пилот , Изказването на Обама , шокира хората . Той не обвини ислямистите , той обвини християните преди 900 години !Какви са мерките ДНЕС ? Част от тези зверски убийци са родени в Европа ??Обама свиква ислямистки лидери в Белия Дом ?????

176

Шоп

преди 9 години

Нали разбрахте, че разбомбеният тролей в Донецк е работа на трима руски ентусиасти, които си направили подвижна минометна установка от една уазка. Просто леко объркали координатите. Изловиха ги още същия ден и отначало пускаха някакви глупости за украинци с боклуджийски камион, а после затихнаха.

175

Анонимен

преди 9 години

причина снижения потока туристов в Латвии - снижение курса рубля и враждебное отношение властей

174

Анонимен

преди 9 години

о Латвиивласти Латвии поддерживают санкции против России. в прошлом году они запретили въезд в Латвию многим деятелям культуры и науки из России. после новогодних праздников подвели итоги турфирмы Латвии: "На 70 % сократился поток туристов из России" - сообщила директор туроператора Latvia Tours и член правления Латвийской ассоциации турагентов и операторов Иева Кейша.боюсь, такая ситуация возможна и в Болгарии

173

Анонимен

преди 9 години

"За тази цел в шест страни от Алианса се създават командни центрове: България, Румъния, Полша, Литва, Латвия и Естония."българи, го искате? НАТО реши - никой не попита.

172

логично Уотсън

преди 9 години

всеки които може да чете между редовете е наясно със ситуацията практически вече сме във воина всички въпроса е че ще има голямо пренареждане на пари оръжие влияние и други.Във тази огромна промяна ние можем като държава да спечелим много но до този момент не се вижда нито един правилен ход - демографска криза ,икономическа ,,сърдечна ,, недостатъчност ,бежанци .....

171

къри

преди 9 години

Господа, Путин може да изглежда като *** и може да говори като ***, но не позволявайте на това да ви заблуди. Той наистина е ***.

170

чуждопоклоник

преди 9 години

До украинецНай-вероятно по-опасно от това е да си украинец- ето това вече е диагноза! Не знаеш ни кой си, ни какво си, а и мислиш,че американците са ти приятели, понеже ти дават безплатно дъвки и Кока- Кола !

169

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------УКРОП | ПРАВИЙ СЕКТОР | НОВИНИ АТО "Руският офицер командвал обстрела на Мариопул,при който загинаха над 30 украински граждани е ликвидиран вчера от СБУ,поради невъзможност да бъде заловен и съден."Такава съдба чака всеки рашист коъто сее смърт на украинската земя" СБУ--Слижба Бизпечности Украини

168

Анонимен

преди 9 години

Украинецо, стиска ли и на твоята Родина да обяви война на Русия? Нито Кадафи, нито Садам (в списъка си добавил и Хитлер, който сигурно е имал победоносна арка в този град) са съдени в Хага. Специално за Хитлер знам, че е използвал двойници. Не е ясно дали е загинал в бункера - първите разкази на руснаците са, че е намерен застрелян в главата, много по-късно разпространяват снимки на овъглено тяло. Историята е, като кацането на Луната през 1969 г. - неопровержими доказателства липсват.

167

украинец

преди 9 години

До ДЖОРДЖ СОРОС---------------чух че *** бил психично болен -аутизъм. А всички до сега мислеха че е шизофрения.Кое е по опасно ?-Кой ще ми обясни ?

166

Анонимен

преди 9 години

До ДЖОРДЖ СОРОСРуснацтие може да да мизерстват по панелки, да живеят с 15 години по малко от американците, да се убиват с оръжие 9 пъти повече от тях и да взимат по-малки заплати от румънците, но пък имат най-много и най-добрите танкове и ракети :) Миролюбив и съзидателен народ :)

165

Анонимен

преди 9 години

Руското посолство в София обяви, че търси поне един грамотен привърженик на Путин, който да оглави борбата с *** атлантически ценности, да тиражира истината за Украйна и да обяснява, че морално Путин е над метър и седемдесет."Информационната война към момента няма как да е война, ако нашите зелени човечета в българския Интернет имат грамотността на първокласник с очевидни ментални проблеми" - споделиха руски дипломати, леко отчаяни от образа, който си ваят настоящите русофили.

164

ДЖОРДЖ СОРОС

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ МОЖЕ ДА ИМАТ ПВО С-40 И С -500,РУСНАЦИТЕ МОЖЕ ДА ИМАТ БУЛАВА,СТАТАНА,ТОПОЛ -М ,МОЖЕ ДА ИМАТ ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ И ЯДРЕНИ РАКЕТИ В КОСМОСА,АМА НИЕ ПЪК СИ ИМАМЕ ХОЛИВУД ,И КАПИТАН АМЕРИКА,СПАЙДЪР МЕН , РАМБО И КОНЧИТА ВУРС ,КОИТО ЩЕ ПОБЕДЯТ ,,ГАДНАТА "ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ И ,,МРЪСНИТЕ "КИТАЙСКИ КОМУНИСТИ,ТАКА ,ЧЕ МИЛИ МОЙ ТРИПОЛОВИ СОРОСЧЕТА ДЕРЗАЙТЕ И НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ ПО ФОРУМИТЕ И МЕДИИТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ГАДНАТА РАША ИМА ОЩЕ НАДЕЖДА ЗА НАС ,ВАШ ЛЮБЯЩ БАЩА СОРОС